Wednesday, November 23, 2011

~ wordless wednesday ~

WW ~ ade sebijik ulser yg notty motty di mulut




xde mood nak mkn, xde mood nak bercakap.....so bonjela la peneman setia di kala ini.....uhuk!~








** pagi ni 2 kali ulang tawaf kat cafe mencari menu nak bekpes ape.....tapi sume tak menarik ati...last2 naik opis ngan tangan kosong....kalo ari2 camni boleh kurus aku, tak yah diet susah payah ekekeekekekeke







22 celoteh sahabat

tak bleh lawan ulser aku ni lagi. time berckp pon boleh nampak benda tu terjuih. yg belah dlm x kira lagi. abis kering kontang bibir aku! huhuhu....

November 23, 2011 at 9:10 AM

ala cian nyer...
ko g cari aiskrim vanilla lunch nnti yek...nnti ilang skit ulser ko tu...

November 23, 2011 at 9:12 AM

Paling tak suka ulcer mulut...nak makan sengsara...minum air bnyk taw!!!

November 23, 2011 at 9:18 AM

Paling tak suka ulcer mulut...nak makan sengsara...minum air bnyk taw!!!

November 23, 2011 at 9:18 AM

erm..... seksa kalu kena ulser kan, nak makan or minum pon x leh... huhu, moga cepat sembuh yerk..

November 23, 2011 at 9:28 AM

tak suke tak suke ulser ni...mmg konpom tak lalu mkn huhuhuhu...yupp btul tu leh diet la kalu cenggini ekekekeke

November 23, 2011 at 9:32 AM

now panas menggila..klu kekeringan mmg mudah kna...aku ni tekak jap perit jap ok..pg kinik doc kata merah je lom bengkak..tp still kna jaga2..x larattt wooo klu kna tonsil..ape lg klu ulser...dah mcm baby la meleleh je air liur..hehe

November 23, 2011 at 10:16 AM

lor lieya pulak yg kena ulser... baru2 ni anak akak dua2 org tu kena... bg mkn aiskrem hari2 sembuh cepat...

apakata lieya sarapan ngan ais krem..hehe.. sejuk nyaaaa...

November 23, 2011 at 10:21 AM

alahai cian...letak garam la kt ulser tu insyaalah cpt baik.....aku salu buat walo berair2 mato nahan skt tp lme2 syiok plak....pastu mkn la bubo ayam...dapnyer....heee

November 23, 2011 at 10:28 AM

ulserr.. adehhh pedih pedihh.. sure tak selesa.. minum air kosong bebanyak okehhhh

November 23, 2011 at 10:31 AM

ala lieya dah kurus pun, takkan nak kurus lagi..

lainlah mcm MDT..gebuz forever..hikshiks!

November 23, 2011 at 10:32 AM

uhuhu..

memg tak bes kalo kena ulser..

tp best la sbb turun la berat sat kan.. hihihi

November 23, 2011 at 12:02 PM

ulser adalah penyakit mulut yang paling sakit......nak makan sakit...nak gosok gigi sakit...kadang tue nak bercakap pun sakit.....

kalau atie tumbuh ulser....atie lebih suka kumur ngan listerine....memang pedih sampai mengalir air mata...hahah....tapi cepat baik kak....cuba try......

November 23, 2011 at 12:41 PM

pernah letak garam pedihnya yang amat...boleh kurus ni sebab tak makan he..he..

November 23, 2011 at 1:10 PM

sian ko lieya.. tp ubat tu mmg berkesankan..eh ari tu dr ada ckp ulser bleh berjangkit....

November 23, 2011 at 1:28 PM

aku dgn najib kalau kena ulser, kitorg lg suke pakai oral aid. kat farmasi ade jual, botol dia mcm ubat sakit mata tu. dia buatkan kat tmpt ko titik tu jd kebas, dan ko akan rs selesa time nak mkn. tak mcm bonjela, manis je rs kan, ko letak pun pedih je rs dia. try la cari..

November 23, 2011 at 1:56 PM

aku pun tgh kene ulser nih akibat gosok gigi terover huhuhu

tp msh selera mkn lg heheheh... ayak

November 23, 2011 at 2:49 PM

loooh ulser ke dik ! .. huuh sakit tuuu

November 23, 2011 at 5:44 PM

keba mkn soft aiskrim mcm sundae mc d.

November 23, 2011 at 7:25 PM

ooooooooooooo...peritnya. Moga cpt sembuh.

November 23, 2011 at 8:55 PM

kt rumah pon ada stok bonjela ni..hihi hubby selalu gak kena ulser..

November 25, 2011 at 9:25 AM

lieya dah kurus nak diet apa lagi: )

December 4, 2011 at 8:15 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy