Wednesday, November 16, 2011

< special treat for you DAMIA >



sempena besdei mia yg ke 6 tahun pd tahun nie, kiteorg bawak die pi makan2 kat Garden Alamanda jek....kene pi dekat2 jek sebab 3hb jatuh ari keje....he he he.....kalo jatuh sabtu ahad ke dpt gi jauh2 sikit.....so moh le layan cite kami pi makan2 kat Garden sempena besdei damia.....




tgk!! sape lagi kecoh nak tgk menu!....




pilih le sendiri nak makan aper....




lepak kejap...budak2 ni penat sebenarnye sebab baru lik sekolah...terus jek kiteorg singgah alamanda...malas dah nak balik2 umah mandi dulu ke ape...aku pun ngan baju2 keje jek....




pesnowo!




suke suasane kat sini....cantek n cozy jek....




baru lik keje kan...mmg tgh kebuluq betul le time ni....





air kiteorg order longan blast .....



order sepotong kek jugak tuk besdei girl...




mija pilih noodle soup....




si bujang aku dah telentang tdo....he he he...bagus...tak kaco mak pak akaks nak mkn heheheeheh




kecek adik punye sikit....




menu papa...



sedap dan byk...tak abis mkn!




sepotong kek khas tu my besdey girl!~




udah 6 tahun dah mia....kejap jek ...tahun depan dah masuk darjah 1




comey !




malu2 bile org nyanyikan lagu besdei tuk die heheeheheheh




fuh!




comey2 comot mija!




aku punye...salmon ape ntah namenyer....




gigih ngan baju kurung...baru lik keje ni...mls nak singgah umah tukar baju...




khusyuk santap!



sebok ngan ladybug die....



nyum! nyum!



ni shayer punyer!!



kecintaan hati hambe!!~


gitu le kisah kiteorg sambut besdei mia....besdei mija plak 26hb nie....tgh pikirin lagi mane nak pegi tuk sambut nie.....tekak cam teringin nak mkn dimsum....besdei anak, mak yg demand nak mencekik ape wakaakakakakakaa.....









** arini my dear hubby lapor diri di JPA.....tahniah dpt kat JPA...semoga berkhidmat dgn terus cemerlang dan terbilang hihihihi.....











25 celoteh sahabat

lieya punye makanan kemain diet lagi kan. hihih. yg incik hubby tu mkn ape. puas pk amende nye tu. ape2 pun happy bday mia. dah besar anak dara lieya

November 16, 2011 at 9:49 AM

happy birthday mia...tahun depan dah pergi scholl..belajar elok2 ya. Semoga menjadi anak yg solehah

November 16, 2011 at 10:11 AM

caNtek tempat nih kan kak... baRU g makan semalam ngan kak ina hehehee.. rasa mCm qUeen ada castle sendiri jer dok kat ctu.. cewahhh berangan lak.. hikhikhik

November 16, 2011 at 10:34 AM

heppy bufday damia....
suka tengok kek dia yg ada ladybird tu....
mmg cantik & sweet je deco restoran gardens nie kan...

November 16, 2011 at 10:56 AM

happy bufday Mija..!! wah wah .. speacial treat utk mijaa bestt aaa!!

Eh ada Garden kat Alamanda..?? tak tau pun.. kat area mane kahh..? baru lagi ekk..? kelassssssssss Alamanda..! susah2 je aku jejak Garden sampai Mid Valledy.

Baru2 ni tengok Nippon Tei pun baru bukak. Nak tengok gak camne.. semalam baru pergi lagi Sushi King. Salmon 3 pcs RM5 promo krismas wehhh.!!!

November 16, 2011 at 11:08 AM

hepi bufday mia...
bestnya tempat ni..

November 16, 2011 at 11:09 AM

seronoknyer... dh besar dh anak dara ko,muda2 anak dh 3...seronok nyer wei

heheheh aku tgk time mia tiup lilin,mija kt sebelah mcm tiup sekali je hehehe...

November 16, 2011 at 11:18 AM

cantiknya kerusi rotan dia tu...

November 16, 2011 at 11:18 AM

salmon tu cam memanggil2 jek tuk dimkn kihkihkih...tang kek tu alahaiii comel jek sekor ladybird tu...cayang nak makan hehehehe...

November 16, 2011 at 11:43 AM

happy birthday to you Mia..sekejap je dah 6 tahun lepas ni pejam celik tetiba dapat kad undangan jemputan kahwin hehehehe.kak lieya nak dapat menantu wakakakaka..

November 16, 2011 at 11:44 AM

wah ko lieya..balik2 keje pun make up maintain cun lagi...hehehe..jelos mak...suka mia...lagi suka si dayyan tu..geram aku tgk...sesekali celebrate dkt2 apa salahnya kan...laki dpt jpa yek..so far..officer2 dr jpa...ok2 belaka..tahniah2...

November 16, 2011 at 11:50 AM

janji ada besday kek kan, walo kecik tapi yg penting mak pak sambut sbg memperingati n sbg reward pada anak2 kan...

November 16, 2011 at 11:53 AM

ni mesti eksited nak masuk sekolah thn depan :)

hepi befday mia :)

November 16, 2011 at 11:59 AM

mia n mija ni cam twin ek...ske tngk...gegambo kesyangan ko tu cumel la...moke sepesen jek aku tngk...heeeee

pape pong hepi besday mia...snyum sokmo dehhh...heeeeee

November 16, 2011 at 1:25 PM

Sedapnya tgk makanan.. Seronoknya budak2 tuh dpt makan2 sedap..yer :)

Amboi Lieya sempat posing2 sambil makan ekk.. diet ker..makan ikan jerk.. :)

November 16, 2011 at 1:28 PM

meriah dah ni.. best lah..

November 16, 2011 at 2:04 PM

amboiii sukenya mia .. walau kek kecik x per kan nak janji ada keraian dari ibu dan ayah kan ..

suke tgk pic2 nie dik .. cantik2 ..
semoga mia jadi anak yg solehah dan cerdik pandai tau ! ..

ps : cantik tmtp nie lieya .. mahal tak makan disini ??

November 16, 2011 at 2:20 PM

comelnya cawan air..mcm jug besar bentuknya.bila2 nk try lah mkn kt garden alamanda ni..

November 16, 2011 at 2:49 PM

aloloooo..mia malu2 kucing lak bila nyanyi besday tuknya... sonok la dapat tiup lilin sekali lagi... hehe

November 16, 2011 at 3:41 PM

untung lieya muda lagik anak dah darjah 1 (thn depan) jeles tau...huuuu

dr kat fb aritu dok kenan sungguh dgn tempat miamiaja b'santai tu....klu le ada umah sendirik cantik gantung kat balkoni umah kan....(berangan sajorr...ntah brp lah tu regenya..)

mia...nnti klu auntie dah dok melaka n ada rezeki nak jumpa auntie buat kan apam lady bird byk2 yerk...blh buat bekal balik kay el!!

November 16, 2011 at 4:37 PM

Happy belated birthday mia.
Cantik tempat ni.berselera je tgk mia mkn.mesti sedap

November 16, 2011 at 6:38 PM

hepi beday mia.

salmon tu buat ai rasa nak terjah ikea sekarang jugak

dari ari tu teringin ngan salon ni

huhuhu

November 17, 2011 at 9:23 AM

lieya make up ko cantik. amboi dilayan cam puteri. salmon ko buat akak lapau, semua menyelerakan.kek tu , kalau dapat kat akak sekali ngap.kui kui kui.happy besday damia, semoga panjang umur dah dimurhkan rezeki, besar nanti jaga ibu ayah ye.

November 17, 2011 at 5:09 PM

Happy belated birthday to MIa....
moga Mia menjadi anak yg pintar dan bijak bila dh bersekolah nanti...maaf lah auntie Nur dtg terlambat...auntie naik kete lembu tua...hehe.

November 18, 2011 at 7:38 PM

seronoknya celebrate birthday mia....kami pun mcm tu jgk..mesti mkn2...

dah besar dah kan mia...belajar elok2 yer....muahs

November 20, 2011 at 9:25 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy