Friday, November 11, 2011

jemput yeak kawan2....





dengan penuh rase kasih sayang dan rendah dirinyer....kawan2, jemput laa ke umah parent lieya yeak....sempena penyatuan cinta adik perempuan lieya 'lidya' dengan pasangan hatinyer 'faris'....sape2 yg dekat tu jemput2 la yeak.....





mmg berderet2 le weekend bulan ni lieya balik johor....first ari tu mase raye aji, pastu 13hb ni, pastu 20 pun same (anta pengantin).....huhuhu.....lepas ni tinggal lagi sorang jek nak diijabkabulkan...tapi tunggu yg tu abis study kat uitm dulu ler heheehehehehe...




* gambar selingan *

bunge n skaf rambut khas tuk si gediks flower girl....




 sape si gedik flower girl ituu?......

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
V



sah2 ini laa si gediks itu ha ha ha
 jgn time mak teh n pak teh berarak korang mencicit lari sudaaah leeee......huhuhu






 dah plan dah, time keje kawin tu i nak dokong dayyan jek....leh curi tulang secare org tidak sedari...eh?!!....bahahahahaah....









** x amik cuti lame pun...isnin jek cuti sehari tu pun sebab en hubby baik ati nak tolong pak mertua basuh periuk...ish ...ish...laki mithali sapeeeerrr le ni?...ihiks!...













25 celoteh sahabat

selamat Pengantin baru yer untuk adik lieya...yang keja nurse tu kan? moga gembira melayari hidup berumahtangga.

Kalau dekat dah lama nieda pergi wedding ni. Tapi apakan daya, jauh..hehe. Hanya doa yang mampu dikirim

November 11, 2011 at 9:39 AM

selamat pengantin baharu buat adik lieya...

jauh lak nak datang, huhu

November 11, 2011 at 9:56 AM

slmt pengantin br utk adik lieya..msti comey2 flower gal tu nnti bila dah siap dress up

November 11, 2011 at 10:01 AM

insya allah
batrice and co sampai yerk
mia, mija and dayyan tunggu tau..!
hik hik hik

November 11, 2011 at 10:05 AM

wowieeee kenduri kahwin..kalo lah bt kat putrajaya msti sy smpai kak..ekekeke tq sudi jemput

November 11, 2011 at 10:34 AM

congrats untuk adik lieya...insyaallah kak lynn hadir bersama keluarga...teringin betul nak jumpa korang sekeluarga...

November 11, 2011 at 10:36 AM

selamat pengantin baru utk mak teh yer... :) ari ahad ni kan,mesti lia n fmily ptg ni dah gerak ke jb kan....b'hati2 di jalan raya.

comelnya flower2 girl tu..dayyan dapat tugas apa...hihihiii


insya'allah klu ada kelapangan akan ku usahakan utk sampai ke spg.renggam...

November 11, 2011 at 10:47 AM

slamat pengantin baru untuk adik kak lieya...tahniah dari atie sefamily.... :)

tak sabar nak tgk flower girl comel2 nie....mesti cute kan....heheheh

November 11, 2011 at 11:14 AM

comeinya bakal flower girl ni.. geram tau rasa nak cubit2 je pipi anak dara 2 org ni..

Selamat pengantin baru tuk adik lieya.

November 11, 2011 at 11:18 AM

Selamat Pengantin Baru utk adik Lieya..yer.. TQ sudi menjemput tapi jauh laa..heheh..

Alaa comeinya dua anak dara tu jadi flower girl.. sweet jerk..

Amboi2 mentang ada Dayyan nak ngelat ekk.. :)

November 11, 2011 at 11:21 AM

tahniah buat adik lieya... semoga kekal bahagia ke akhir hayat...

comeyyynyaaaa mia n mija nnt jadik flower girl... hihi... dayyan lak kepit ngan mama jer... hehe

November 11, 2011 at 11:22 AM

lieya.. behnye.. lg2 part akad nikah.. aku sukr time tu.. tingat mse aku dlu ri tu.. hehe.. taniah nk dpt adik ipor.. =)

November 11, 2011 at 11:23 AM

kalau dekat..kty dah sampai dah..semoga majlis berjalan lancar ye..

cantik layout terbaru blog lieya..header pun mantap..

November 11, 2011 at 11:50 AM

congrats untuk adik....so cute la flower girl kiter tu...

November 11, 2011 at 12:58 PM

selamat pengantin baru buat adik lieya...

comelnya la flower girl.. tak sabar nak tengk di hari majlis..


heheh.. k jugak tu.. leh curi tulang kan lieya.. hihih

November 11, 2011 at 1:16 PM

wehh bkn pngantin ke yg kne basuh piuk...heeeeeee klu de ank kcik mmg tu la alasan nk skip koje ye x...hikss...aku slalu buat...hekhek

November 11, 2011 at 1:18 PM

wah tahniah lieyaa.. selamat menyambut ahli keluarga baruu!

November 11, 2011 at 1:26 PM

cantik header baru....
gua duk jauh...
kirim selamat pengantin baru je le kat adik lieya ngn pasangannye tu ek..........:)

November 11, 2011 at 2:08 PM

bkn basuh peyuk tu keje manten ker...

November 11, 2011 at 2:37 PM

selamat pengantin baru buat adik lieya..moga berbahagia hingga ke hujung nyawa..

November 11, 2011 at 2:58 PM

i pun ada kenduri kahwin esok...my kuzzen tawin..bestnya tgok org tawen2 ni...

November 11, 2011 at 4:30 PM

selamat pengantin baru utk adik lieya...
tq sbb jemput tapi sorry sis..
tak dpt attend...
smoga segalanya berjalan dgn lancar...

comei lar the flower girlssss...
nanti dah pakai baju flower girl mesti lagi lawa....

November 12, 2011 at 12:21 PM

selamat pengantin br utk adik lieya....terima kasih menjemput yer...
semoga smeuanya berjln ngan lncar..nnti nk tgk gambar kawin tu boleh?

comeynya 2 beradik tu...cun sgt....

November 12, 2011 at 10:43 PM

semoga semua nye berjalan lancar.

Anyway, patut pengantin pe yang kena basuh pinggan mangkuk , gelas, kuali, periuk belanga, dan tak lupa basuh lantai dan sapu seluruh halaman.

hehe

November 14, 2011 at 6:59 AM

selamat pengantin baru tuk adik ko ek... semoga kekal hingga ke akhir hyt...

mmg pandai lah ko nyer strategik utk curi tulang tuh ahak2

November 14, 2011 at 9:45 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy