Thursday, November 10, 2011

family photoshoot 2011 ~ part 2

OPS!! baru perasan, aku tak up lagi sesi photoshoot aku part 2 punye he he he.....sori2.....yg part 1 kat sini tau...he he he.....aku suke gambar mase pakai baju santai ni sebab bebas nak berposing...kalo pakai baju raye kene sopan2 gitu kan he he he
*
*
*
*
*
*
*
*
V





































al-tammaaattttttt...lagi 2 tahun kite buat photoshoot balik ahahahahaha....sori takde caption2...he he he





** lambat sikit aku BW yeak...sebab arini konsert mia mija ...so aku cuti nie heheheheh....









22 celoteh sahabat

kelas ko posing...paling aku suka tgk dayyan...bulat benor mata tu...seronok tgk korang photoshoot...n laki ko pun sporting..laki aku ..jgn harap...heheheh

November 10, 2011 at 9:22 AM

jeleeessssssssss

terbaikk arrr
nampak meriah plak bila keluarga makin membesar nie kan lieya..
nampak penuh jer kalau buat photoshoot tu....

November 10, 2011 at 9:25 AM

semua pic akak suka.....happy family forever n after.....

November 10, 2011 at 9:44 AM

suka pic mama ngn 3 anak tu..hihihihi..nmpk mcm mama yg gojes tp rupanya dh anak 3..hihihi

November 10, 2011 at 9:56 AM

paling suka pic header tu.. cantik sangat..

November 10, 2011 at 10:10 AM

suka laaaa gambar2 nie semua...
uols sekeluarga plak fotogenik...
and gambar u pilih utk header tu mmg cantiks...
best best best...

November 10, 2011 at 10:39 AM

Cantik2 laa gambar2 lieya dia org ambik.. curlast..gitu..

Pandai plak anak2 dara tuh posing2 yer.. :)

November 10, 2011 at 10:46 AM

Paling baest gambar nak makan Dayyan.....rasa nak gigit sama jerk...hehe

November 10, 2011 at 11:03 AM

terbaeeekk, sume cun2 gambo nko!

pandaila kakak² dayyan posing,
kalah mama die tauuu.. =)

November 10, 2011 at 11:31 AM

lawo seyy gambo2 ko ank berank...tp aku tergelak tngk time gambo ko ngan laki ko...dayan gedek2 duk sengsorang kt kusi pink tu...comel gile...heeee hihihihi

November 10, 2011 at 11:32 AM

wpn without caption tp aku tgk sambil wat caption sndiri..heheh..very2 nice pics..

November 10, 2011 at 11:50 AM

cantik2 nya lieya gambor2 ni... suke akak tgk aksi comolot lieya n dayyan tu... aksi comolot ngan papa pun akak suke..hihi... mia n mija pandai tul beraksi... dayyan lak lucu tgk duduk kat kusi tu....kihkih

November 10, 2011 at 12:37 PM

aaaaaaaaaaaaaaaa...!!! cantek cantekkkkkkkkkkkkkk!!!.. sukerr sukerr sukerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!

seb baik shah sporting jekk.. suka aa tengok semua gambarrr.. meriahhh jekkK!!!

November 10, 2011 at 12:38 PM

sweet jerk pic mia mija berdua tu.. mcm kembar jerk..

November 10, 2011 at 12:44 PM

cantik arr gambarnya lieya...korang satu family memang sporting arr bab bergambar nie...

November 10, 2011 at 1:11 PM

cantiknyer...

best lah..

November 10, 2011 at 1:51 PM

lieya mata sama ngan dayyan. bestnya bergambar ngan family, alah kena tutup ngan kipas tu.kui kui kui sekejap je dayyan dah nampak besaukan.

November 10, 2011 at 2:22 PM

huhuu... x jemu tengok gmbr2 ni...t'ingin gak nak buat photoshoot cenggini tp suami I malu2 kucin klu soh posing2 nih...x syok lah klu gmbo ngan anak2 je kan....

good luck to miamija!! x sabo nak tunggu gmbr2 n video dia org punya performance....

November 10, 2011 at 2:25 PM

cantik...

November 10, 2011 at 2:39 PM

yeayyy..ada gmbar gedek2 isap puting..boleh buat bukti bl beso nanti...

November 10, 2011 at 3:56 PM

alahai beb suka sangat nengok gambo2 ni semua...nampak hidup....nak2 yang tgh pegang frame tu santek!!!!!!

November 10, 2011 at 4:58 PM

wah deco rumah baru. hahaha nmpk sgt lama aku tak singgah kan... kelasss la photoshoot camni. aku manjang dok plan tapi x pernah jd realiti... tah bila la kan...

November 11, 2011 at 12:11 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy