Wednesday, October 12, 2011

family photoshoot 2011 ~ part 1

kat fb dah lame lieya tepek...kat blog baru nak up....dpt gambar dari linda latip ade dlm 100 lebih keping...so ni  lieya up mane yg terpilih jek la yeak, ade dlm 70 lebih keping.....ekceli kiteorg buat  photoshoot ni mase puase....siyes letih....dahage gile, pasni tobat ar tak mo photoshoot time puase...lepas raye pun takpe laaa ekekeekek....kiteorg tukar2 baju 2 kali jek....baju raye n baju biase....moh le layan ape yg ade...esok2 aku up part 2 punye plak yeak.....


 *
*
*
*
*
V

due badek...



si manis mia mija..


babacak!~


tgk si mija...malu2 nak jerit hahaahah


sweet mia...


baru plan nak cantas rambut mia....tapi tgk dlm gambar ni cantik, terus tak jadi heheehh


si keras mija...posing tetap kekok he he he...boleh la yeak mija...

ni mia tau...


muaaaahh tuk semua...


yg ni si mija tau he he he...ramai lagi rupenye yg tak kenal mane satu mia...mane satu mija...


ni takde posing muahh..muaaah....posing notty ade he he he

papa wif anak dare...mase ni mama tgh nenenkan dayyan


cayang papa manyak!~

kemain hah!


amboi2...usik mengusik...


minah payung...




papa n anak2...


mintak mahap!


cute!

mama, papa wif gedek2...


perfect!

mak dare n anak dare...

3 dare pingitan....auww! ha ha ha


posing ngan payung laks.....


suke tol die ngan payung nie...


si mija kalo posing mmg tak leh blah...ha ha ha....very the kayu laa mija...takpe2, asah bakat slow2 he he he


kalo gini care pegang payung time ujan...mmg lencun ko mija he he he


ewah2...

dayyan ari tu okey, cume die marah sebab kaco time tdo die 


mama n papa..


anak2 dok tepi...bagi mama papa posing...


susah tol nak bagi dayyan tgk kamera....jenuh org belakang tadbir ketuk2 belon, panggil name die....die tgk kejap jek, pastu tgk kepala akak die balik aahahahah bekenan ngan cekak rambut akak die kot...

my lil gedek2...


masuk baju kedue mood okey lagi...bile masuk baju ke 3 (gaun kembang tu) dieorg dah start moody sebab lapo...sedangkan kat umah dah bantai nasi sepinggan tuh....huhuhu



anak2 lieyalatif..


masuk sesi kedua, kiteorg tukar baju biase lak....


macam org baru kawin ade anak satu jek kan hiks...getiks!


nak kanvaskan le gambar nie....besar...puas tgk!

wif bb dayyan....

to be continue....he he he






** wat mase ni dayyan mkn bubur nasi yg aku campurkan  ngan baby carrot, brokoli, bayam atau sweet patato.....dessert plak selalu aku bekalkan puree apple + kurma + kismis ataupun puree pisang + kurma + kismis...tgu dah 7 bulan kang aku introduce dengan ayam dan ikan plaks......












23 celoteh sahabat

lieya muka putih gebus dan mulus..simia nampak gaya cam sorang model. tak kekok. tung mata dayyan buat akak geram, bolat je.sebijik ikut mata lieya. mija pun okey gak kena polish lagi.keh keh keh.

October 12, 2011 at 9:11 AM

yg pic org br kawen anak baru sorang tu katanye mmg realll..mcm anak baru sorang jek.. :)

October 12, 2011 at 9:35 AM

Pagi Lieya,

sihat Ke?? Wow sesi berfoto sekeluarga...cantik lieya...anak dara lieya dh nampak besar gitu...mia ngan mija...waduhhh kalau dpt jumpa kan best lieya....boleh kak nur menyakat anak dara dua orang tu....ish bila dpt jumpa lieya??

October 12, 2011 at 9:43 AM

wah so sweetlah family akak ni..kalau sebut sal photoshoot ni tahun ni amat sedih utk nurul sebab masa nak g shoot tu nurul kurang sihat so batal lah nak wat photoshoot...Sekejap je dayyan dan besar hehe..mia dan mija memang nurul selalu confius hehehe

October 12, 2011 at 9:47 AM

cantik2.. mmg puas htikn lieya.. aku yg tgk pon rs puasnye.. ni kn plak ko kn.. hehe

October 12, 2011 at 9:55 AM

cantik2 gambor lieya n the gengs.... semua menjadik... cuma dayyan jer yang ada tgk ke lain... hehe... apapun dayyan tetap cun ko.... mia n mija posing kalah model... kihkih... lieya n papa tu tetap the vouge gitu... hehe...

October 12, 2011 at 10:14 AM

happy family forever n after....akak sukerrrr manyak2 semua gmbar2 tu....geram betul la tgk dayyan budak gedek2 tu....rase nak cium2 x mau lepas2 hehehehe.....

October 12, 2011 at 10:48 AM

mmg pandai si mia tu posing...cam model dah hehehe...lieya jgn cantas tau rambut mia tu, cayang....gedek2 walaupun tak senyum mmg tetap geram nak cuit kekeke...

October 12, 2011 at 11:02 AM

satu family comei.. geram dgn dayyan.. mintak sikit pipi dayyan tu boleh.. hehe

October 12, 2011 at 11:41 AM

mmg cun2 gambar2 tu..mia pun pandai bergaya..mija tu kena praktis lagi kot..tp dayyan tetap comel..

October 12, 2011 at 11:49 AM

Pandai betul 2 anak dara tuh berposing.. sangat cantik..

Gambar lieya ngan hubby pun sgt loving gituh.. :)

October 12, 2011 at 11:54 AM

cantiekkkkkk.....

October 12, 2011 at 1:03 PM

so sweet la lieya....suke tgk anak dare berdua tu....sayalah slh sorng yg duk konpius lagi mn mia n mana satu mija....

October 12, 2011 at 1:04 PM

cantiknye gambar2 ni..wanie pun teringin nak buat family photoshoot ni..tapi tak terbuat2 lagi..huhuhu

October 12, 2011 at 1:39 PM

wah.. best tgk korang berphotoshoot... bila nak buat pun x tau.. sume cantik2...suweetttt..

October 12, 2011 at 1:45 PM

santeklaaa ur photoshoot ni...nak2 kaler biru sedondon I likeeee!!!!!

October 12, 2011 at 2:14 PM

suke ler foto-foto kat billik putih gini.. aiii ler.nak wat gak .. tp pak incik kata........... "buat sendirik jer".. sentapppp.. menyampah tau... kalau gitu dah sah-sah gambar aku tak ado

October 12, 2011 at 3:02 PM

beSTnyer kak.. raSa nak ngandung gegurl lak kuikuikuikui barU la cukup koRUm hahahha

October 12, 2011 at 3:43 PM

yg anak2 dara berdua tu dlm gambar ni dah nampak macam besar..terer tul yg tukang tangkap gambar ni..

October 12, 2011 at 4:38 PM

ptg baru mai sini....busy today (kononnnn...)comel2 anak2 dara kat sini...mak dara n pak dara pun blh tahan.....tp yg paling geram tgk tentulah budak gedek2 tu.....

lia siap copy 1 gmbr dayyan yg kat fb tu..huuu (curi gmbo nak org x kene masuk lokap kan...kan...kan....)

October 12, 2011 at 4:39 PM

waaaaaaaaaaaaaaaa... sweeetttttttttttt!! suker suker sukerrrrrrrrrr!!! sampai lupa diri Mak Pak mcm org baru kawennn ha ha!

pandai anak2 dara nko posing maut Lieya oooiii!!!

October 12, 2011 at 5:16 PM

nice shoot mmg hasil kerja sangat cantik...puas hatilah tengok. mia dgn mija mmg pandai bergaya dpn lensa

October 12, 2011 at 5:44 PM

cntik2nya pic lieya sefamily...nk jgk buat photoshoot tp malu!

cntiknya anak dara lieya..comel sgt..pndai bergaya..

liey

October 16, 2011 at 12:36 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy