Thursday, October 6, 2011

my first kanvas photo....

yeah!! ingat tak entry ini.....soooooo....ni le dieee kanvas yg dah siap.......aku buat due saiz...yg besar tu saiz 20x30 inch RM110...yg kecik tu saiz 12x18 inch RM60.....puas hati laa tgk hasilnye....mmg cun....dapat2 sume dah siap, tinggal nak gantung ajek......


*
*
*
*
*
V


kak mia jadik model jap.....si gedek2 dah tdo...kalo tak, nak suruh die yg jadi model....ye laaa tu pun moment die keluar jenguk dunia.....






meh nak promote kat mane aku buat nie.....aku buat dengan en halim ...die ni dok shah alam....so aku pi collect jek bile dah siap..senang.....so kalo berminat email laa gambar ke email yg ade kat kad tu......nak tgk hasil keje die, cer search 3d canvas photo atau canvas photo kat facebook....so far harge die berpatutan laaa sepanjang aku dok survey......so ape lagi....moh cepat tempah kanvas anda? ha ha ha (baekk punye promote nieh)  
~click tuk image besar~


hoo laaa..tak nampak dah modelnyer ekekeekek....




yg aku buat saiz kecil tu, aku nak bagi kat dr kham....saje sebagai buah tangan .....dah siap wrap pun (kelaaaaaaaas ko maria!!.... wrap pakai kertas minyak ajek wakakakaakaak)
tgh cari mase bile nak pi bagi kat dr kham nieh......





bagi sekali gambar sebelum discharge dari wad ari tu.....kui kui kui....
gediksss!!






tukang ukur mengukur nak gantung sah2 le tugas en papa....sila ukur yeak...kasi balance gambar tu nanti he he he




aku plak tukang ckp ...'sengett....eh kiri sikit....eh kanan sikit....atas sikit...eh bawah sikit'....ha ha ha






so ini le hasilnyer....dah siap gantung....comey tak.....sok2 kalo dayyan dah besar n notty dotty, aku piat telinga die sambil tunjuk gambar nie.....bagi die insap sedas due ha ha ha


so en halim...sila tunggu yeak....akan ade order sayer menyusul lagi lepas nie.....aku nak buat kanvas gambar2 photoshoot baru2 nie......pening nak pilih yg mane...rase nak kanvas kan sume jek....ohh! tamak halober!!







** ramai tego ckp aku nampak berisi.....ye!! saye mmg suke mkn skrang ni....saye takkan diet wat masa sekarang...selagi dayyan BF selagi tu say no to diet.......









30 celoteh sahabat

akak tak pernah jumpa lieya...so tak leh tegur berisi ke dak...

btw, memang cantik ar gambar tu...hehehe...

October 6, 2011 at 9:07 AM

cantiknyer kanvas tu lieya.....kenangan tu ni kalau dayyan tgk biler dh besar ni mesti die bangga....mamanyer siap kanvas kan lagi time die baru klua dr oven mama die....

October 6, 2011 at 9:07 AM

cantikk..
akk pun tgh dok pilih gambar nak suruh org tu buat

October 6, 2011 at 9:11 AM

cunnn oooo
yg penting hasilnay superb and murah..he he he..
agak2 dia boleh post tak kalau luar dari shah alam lieya?

suka plak aku tengok deco rumah ko
putih bersih gitewwwwwwwww

October 6, 2011 at 9:35 AM

lieya..u ada pic masa anak br keluar!!!!.....jelesnyaaaa.... sy x der pon pic gitu...huhuhu

October 6, 2011 at 9:46 AM

memang cantik ..nak buat jugak..lieya, berisi pun nampak cantik..anak dah 3..hehehe..

October 6, 2011 at 10:08 AM

terbaik!

dayan besar nnt mesti takut nak buat nakal. hehehe

ai pun baru buat kanvas gambar syasya. pastu terus rasa nak buat banyak lagi. hehehe

baper harga dua kanvas tu? ok, yg size gantung kat umh yu tu baper rege?

October 6, 2011 at 10:34 AM

cantiknya lieya, nanti kalau dayyan dah besar boleh lieya tunjuk gambar tu.

October 6, 2011 at 11:27 AM

waaa besttnyerrr.. untung Dayyan ada gambar kenangan baru kuar dari perut uhuhuh

kompem Dr Kham gantung kat bilik dia gambar nihh..! he he

October 6, 2011 at 11:51 AM

cantik kanvas tue..kalau saya ada ada baby nanti saya pun nak buat macam tue...

October 6, 2011 at 11:55 AM

ye ke brisi poms?? tgk pic, cam sama je. ala ko tu kurus je. naik sket xde hal la.

cntik2 canvas photo ko. aku pon nk try 1 kat situ nnti. if ok leh hntar lg.

October 6, 2011 at 12:04 PM

cantik..... bestnyer ada pic baby besar2 gitu, nak jugak lah... hehe

October 6, 2011 at 12:24 PM

waaaa......cantiknya!!! kene buat photoshoot lah baru b'baloi2 nak kanvaskan gmbo...klu gambar yg ada skrg ni semua ambik guna hp jerk...x lawo la nak dikanvaskan....ermmmmm..... (wahhh...da blink2 kat kepala ni cam gatai2 nak kanvaskan gmbo anak2...ngeee...)

lieya berisi ker....???? maintain solid jerk I tgk........ ^_____^

October 6, 2011 at 12:44 PM

cantik arr....

October 6, 2011 at 12:52 PM

heheh cantek picas tu...konpem dia tak nakal nye...lorr ada ke yg tegur cenggitu, akak tgk ok je (^__^)

October 6, 2011 at 1:20 PM

wah2 cantik dik ..
hurmmm sure dayyan pueh hati bila besar nanti .. ada kenangan dia sewaktu dilahirkan .. :)

October 6, 2011 at 1:58 PM

nak diet..nanti baju nikah x muat..haha!

October 6, 2011 at 2:02 PM

keLasss kak caNTeekkkkk.... untUnG daYYAn leh tGK mukE dia mASa fREsh fROm oVen hehehe...

heHEHe sHa nasIb bek waN ada benDa yang Leh tgK baLance ke taK.. klo taK jaDI caM akak la jugaK... kuikuikui

October 6, 2011 at 5:26 PM

Rasanya Lieya..masih lagi kurus..

Cantik laa foto kanvas tuh sesuai ler digantung utk dayyan tgk nantikan..

Teruja laa tgk lampu yg kat atas meja makan tuh.. cantik ler.. :)

October 6, 2011 at 6:16 PM

Nice....kenangan terindah buat Dayyan...saat menjengah dunia yang fana ni...eh tetiba lak emo...

Anyway...bertuah Dr. Kham dapat gambar kanvas ..mesti lepas ni lagi bersemangatlah dia nak keja

October 6, 2011 at 10:45 PM

cantik kanvas tu lieya.... memang nampak moment terindah masa tu kan....hehe

biar besar nanti dayyan leh tatap selalu... tgk cam ne mamanya melahirkannyaaa....

October 7, 2011 at 8:39 AM

cantik..memang clust ko lieya..hihiihihhi

October 7, 2011 at 9:17 AM

Interesting la ko punye gift kat doktor.
Canvas photo.

October 7, 2011 at 10:22 AM

kelass ko dayyan...kuo dr perot mama siap de gambo2 lg...hekhek

October 7, 2011 at 11:57 AM

sgt ok dan sgt cantik..bernas idea..

October 7, 2011 at 11:57 AM

trpegun tgk gmbar tu lieya...brbaloi2.....

October 7, 2011 at 4:41 PM

cntiklah gambar tu lieya....kenangan tu gambar tu...

ye ke lieya berisi?nmpak mcm maintain jer...sy pun sama say no to diet selagi dicha nak bf..to bila tgk bdn sndiri sgtlah ngeri..apa nak buat kan..demi anak...

October 9, 2011 at 12:19 AM

cantik.. akak pun nak order kat dialah.. teringin pulak.

October 10, 2011 at 8:46 AM

as-salam.. jalan2 sini :-)cantik gmbr dayyan..

http://suliana-mylittlesunshine.blogspot.com/

October 27, 2011 at 11:39 AM

Thanks a lot pn lieya coZ sudi review my artwork. Semoga tuhan murahkan rezeki puan sekeluarga.

January 21, 2012 at 9:56 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy