Monday, October 31, 2011

hasil kerja mia....

sile percayer.....sume gambar dlm entry nie mia yg snap.....uihhh!!! dah pandai dah budak sorang tu hangkut si godang aku.....demand lak tu, tak mo snap kamera henset.....nak dslr mama die jugakk......leh tahan gak bile tgk hasilnyer....yg penat aku le, penat mendelete sebab byk nooo die snap...mabuk aku!....so meh layan hasil keje mia....eh, mia snap jek, editnye aku hahahhhaahah...so ade la unsur cun disitu sebb aku dah edit kan he he he

*
*
*
*
*
*
V


bengang si gedek2 kene posing atas rumput kapet tajam tu hahaahahahah




erm berseni plak tgk pic mija bukak pintu nie....abaikan rambut mcm antu kak limah tu....almaklumlaaa baru bangun tdo pagi heheheheehehheh







nie plak si mija tgh potong rumput....mase ni si mija tgh tolong papa potong rumput karpet kat laman umah.....gigih due banak potong pakai gunting biase wakakaakakakakak.....






die dah boring tolong papa, die pi gunting rumput yg mmg dah digunting....main2 jek budak nie..hangen jek papanyer kekekeekeke.....mia jgn harap le nak buat keje nie...tu yg die mintak kamera snap2...









aku kat atas tgh golek2 pun jadi mangse mamarazzi die.....








last but not least......layan le pic si gedek2 sayer yg sgt2 cute di hati kami.......cayang ini budak manyak2 woooooo....sekarang dah pandai, time mkn....agak2 dah kenyang, die sembur2 bubur die....ari2 mak koo mandi bubur ...oh indahnyer!!~






amecam?....not bad kan hasil snapping mia.....skrang kene sorokkan dslr aku....kalo tak, takde keje laa aku asek2 nak mendelete gambar2 yg die snap.....ha ha ha








** aku berkursus arini sampai esok kat tiara beach resort...papa, mia, mija dan dayyan ikut sekali....berkusus sambil cuti2 ngan family....yuhuuuuuu!!~























29 celoteh sahabat

mmg berbakat MIA ni....bessnyer kalau kursus outstesen

October 31, 2011 at 9:06 AM

nice shoot...bleh jd photog cilik..hehe

slmt kursus cum holiday lieya

October 31, 2011 at 9:16 AM

very nice but 2nd photo kak limah tu is super nice.

October 31, 2011 at 9:45 AM

berbakatlah mia, comelnya sidayyan.geram cam nak cubit-cubit pipi dia. cian vontot dia kena rumput.

October 31, 2011 at 9:48 AM

cantek pic gedek2 atas rumput tu..cam segar je pic nye hehehehe

October 31, 2011 at 9:58 AM

cantik gambar yg mia ambik..bila dah besar boleh jadi photographer nanti

October 31, 2011 at 10:07 AM

baguih kerja diani boleh dipertingkatkan tapi kalau akak tak berani nak bagi benda mahal gitu maalumler susah nak dapat. selamat berkursus dan bersama keluarga

October 31, 2011 at 11:03 AM

ewah².. pandainyer kakak Dayyan ni..
pasni siapla, abes menda la snap²..
btw, sweeettt la Dayyan ni..
& selamat berkursus.. =)

October 31, 2011 at 12:01 PM

bestnyer....kursus siap bleh bwk fmily...x yah nk rindu2an sngt kn...dayyan gedek2 nk kapel ngan ank untie x...eh heeeeee

October 31, 2011 at 12:36 PM

perhh..
nie bakat terpendam nie
kalau di gilap..leh kalahkan ummeh nie..

he he he...aku suka gambar mija dok main gunting rumput tu ko...

October 31, 2011 at 12:52 PM

hehehhe..


pandai jugak kan snaping gambor..

dayyan memg sangat cute.. geram!

syok lah cuti2 mesia sambil berkursus..

October 31, 2011 at 1:17 PM

erm.. ada seni si mia nieh, nanti leh bukak kedai gambar kan.. hehe

October 31, 2011 at 1:42 PM

ade bakat si mia ni...cantik gambar2 yg dia ambik

October 31, 2011 at 2:07 PM

klaaasss ko mia angkat dslr mamanyer....hehehehe....bessssnyer
smbil krsus smbil bercuti...

October 31, 2011 at 2:24 PM

kretip......mia....
nice picture..wahhh speking london bagai...keh..keh..keh...
syok dpt kursus bwk family...
x de ar boring.......

October 31, 2011 at 3:01 PM

selamt berkursus beb...

alahai grmnyer aku tgk si dayyan nih...rasa nk gomol2 lg...tp mmg pandai lah si kakak mia amik gambar dayyan nih...

October 31, 2011 at 3:27 PM

bakal camerawomen yg brjaya nie...sgt2 kreatif..

slamat brkursus...bestnya brkursus brsama family.

October 31, 2011 at 4:03 PM

hehehe...biasa la budak2 zamn skrng..semua pandai..

October 31, 2011 at 5:23 PM

dah boleh harap dah mia...bagus betul...lepas ni lieya dah ada photog sndiri dah..heeeeee

bestnya berkursus smbil bercuti.hepy holiday

October 31, 2011 at 10:44 PM

wahh.. mia dah pandai amik gambar yer... hehe... yang jadi model lak si gedek2 yg selalu buat muka heran tgk akaknya tu...kihkih... bila ler sigedek2 tu nak senyum ni...

selamt berkursus sambil mkn angin yer lieya...sonoknya...

November 1, 2011 at 8:46 AM

mmg blh tahan lah mia punya 'tembakan'nih...suka gmbo yg lasssst sekali...:)

dok melaka nnti wajib terjah tiara nih...huuu

November 1, 2011 at 9:09 AM

pata anak kamu..bulat..

mmg kalau dah ader dslr mmg mcm tuh sama lah dgn sy..;)

asik nak amik gamba jer..
klu nak kemana2 mmg dh stanby camera compc dlm hand back tau.

November 1, 2011 at 10:39 AM

dayyan siap ketap2 bibir lg tu...

November 1, 2011 at 11:58 AM

dah nampak bakat mia ye.. bagus... ada minat dah

November 1, 2011 at 12:03 PM

wah..kecik2 dah ada bakat seni ni...tak lama lagi si mia lah jadi photographer utk mama nyer..hehehe..budak dayyan ni mmg fotogenik betul...apa2 pose..buat aku geram jer..

November 1, 2011 at 12:24 PM

Curlast tak lama lagik Mia aje laa jadi photographernye.. yer.. dan dayyan jadi model nyer.. :)

November 1, 2011 at 5:59 PM

sonok la anak2 becuti kat tbr tu.. banyak menan air leh main.. hehehe

November 2, 2011 at 10:01 AM

nice.... berbakat la mia... sumer pic cantik2... dayyan mmg sgt2 cute la akak... geram sgt2 hjr tgk nyerrrr...

November 3, 2011 at 4:39 PM

sian gedek2 kena dera duk ats rumput.. hahaha.. tk geli pulak dia..

org nak raya ni akk gi kursus lg..hihihi

November 4, 2011 at 8:43 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy