Wednesday, October 5, 2011

bagi satuuu le duluuuu ...ekekekeek


dah dpt dah gambar2 dari cik puan linda latip......nak update gambar2 tu kononnye arini...tapi i busy nie...semalam cuti sebab jage dayyan gedek2 demam....demam tukar bulan gamaknyer.....so byk surat2 mau cover....so i bagi satu  le dulu yeak tuk korang tgk2 he he he.....tema gambar ni....

""bbrrrrrrrrr....geram sama ini budaaaakkkk.....kite makaaaaannn dieeeee""





tata titi tutu.....








** petang ni maooo lari kejap pi shah alam tuk collect gambar kanvas yg dah siap....kalo rajin singgah annur bangi jap bagi kat dr kham sekeping......nanti aku update pasal tu yeak...auwww!!~











25 celoteh sahabat

nak jugak join makan itu budak...hihihiiiiii....x sabo nak tunggu gmbr2 photoshoot aritu n header baru blog... :)

October 5, 2011 at 9:15 AM

beb lawala gambo tu sweet sgt...

October 5, 2011 at 9:26 AM

wah best ada photoshoot... pegi amik gambo kanvas dr fillanie ke?? teringin gak nak order dr dia.. macam cantik je..

October 5, 2011 at 9:26 AM

Alalalal cian dak dayyan tuh..kena koreja dek mak pak dan akak² dia.. tgk mukaa sedey je..tuh..hehehe.. tapi comey laa.. :) geram jugak nengoknya..

October 5, 2011 at 9:51 AM

cantik... cepat masukkan gambar.

October 5, 2011 at 9:59 AM

bestnya ada gmbr gini. kelezzzz!

October 5, 2011 at 10:07 AM

cian dak dayyan kena mamam kihkihkihkih....tomei tau pic ni...i like (^__^)

October 5, 2011 at 10:20 AM

alooor cutenya pic tuuu ..
bilalahhh akak nak buat photoshoot mcm nie huhuhu

October 5, 2011 at 10:21 AM

hahaha.....gelak besar akak tgk pic ni....akak sekali gerammmmmmm.....huhuhuhu.....

October 5, 2011 at 10:36 AM

cantek kak pIc nih... wa.. t leH tunjuk gaMbo yang da di kaNvaSS tu..mesTI lawoo

October 5, 2011 at 10:48 AM

tak sabar nak tgk gambar yg lelain..

October 5, 2011 at 10:53 AM

cian dayyan..
tp memang itu yang dia nak kan.. hahahah.. tapi tetap muka tak ada perasaan...

October 5, 2011 at 11:02 AM

serius..gambar ini sgt cantik..dress mia mija pun lawa..

October 5, 2011 at 11:09 AM

waaaaaaaaaaaaa sweett sangattttttt!! ni yg buat tak sabar nak suh upload cecepat nihh!! cepattt la lieya oooiiii!!

October 5, 2011 at 11:37 AM

gilerrr comel arr pic nie...
sumer pakat geram ngan dayyan..

October 5, 2011 at 12:26 PM

alorrrrr cian dayyan nak kena makan.. huhu

October 5, 2011 at 12:48 PM

nak tgk gambar kanvas tu nnt tau

October 5, 2011 at 1:01 PM

tidakkkkkk..(kata dayyan)

October 5, 2011 at 1:07 PM

cantiknya gambar2 nie..upload la lagi..

October 5, 2011 at 2:02 PM

lieyaaa... cepat tau tepek gegambor lieya n co.. akak nak tgkkk.. hehe

abis la dayyan masa ni semua nak ngappp dia... siannn meh kat acik...haha

October 5, 2011 at 4:17 PM

i suka gambar ni la lieya....ni kalau lisa nampak ni sure dia nak buat jugak..

October 5, 2011 at 5:30 PM

salam lieya...akak suka baca blog ni sbg silent reader je...hehe..

tapi kali ni cam tertarik plak nak tanya...linda latip tu kakak lieya ke?...macam cantik je gambar yang dia ambil...kalau akak pun nk berphotoshoot ngan dia camne ye...tq atas info..

October 5, 2011 at 7:05 PM

pose kanibal yg chomel hehehehe...
sian dayyan jadik main menu :)

October 5, 2011 at 9:42 PM

nak lagi, cian tau dayyan jadi mangsa.mentang-mentanglah dia tecit.

October 6, 2011 at 10:52 AM

cntiknya pic tu lieya..sweet sgt...pun nk join jgk makan budak comey tu!

October 9, 2011 at 12:25 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy