Wednesday, October 19, 2011

dayyan gedek2.....

saje usik dayyan dengan rambut palsu he he he.....kalo tepek taik lalat besar kat pipi dah sejibik pua chu kang.....he he he.....







comel gile kan?!!...
kakaks dah tegolek2 gelak tgk adik die berrambut palsu ha ha ha




muke pasrah yg cute he he he...





pesnowo!~







** ee'eh dah 6 bulan rupenye dayyan breastfeed!! dah genggam diploma rupenye he he he.....agak2 sampai tak ke ijazah (setahun) dan seterusnye master (2 tahun)......buat mase ni, alhamdulillah...aktiviti mengepam masih mcm biase, rezeki dayyan pun sentiasa ade.....








27 celoteh sahabat

sian dayyan kena buli...
takpe dayyan..tunggulah beso skit..
nnti dayyan buli mama n kakak2 vougue tu...hehee..
geram giler tgk dayyan...
rasa nak gomol2...

October 19, 2011 at 9:16 AM

ko ni tak baek taw siyan dayyan ...tp dayyan tetap cumil dalam pose apapun....rambut pelesu saper la tu yer...keep breastfeeding nanti anak cerdik..

October 19, 2011 at 9:18 AM

ish2... ko nih... nsb lah diam je ikut je,reda je apa mama dia bt heheh... geram tul tgk mata besar dayyan tu wei...
dh la bolat bdn,bolat muke msti best gomol2

October 19, 2011 at 9:31 AM

amboi kemain galak kakak dayyan gelakkan. Ini kerja mama dayyan ke? aipp sian dayyan dlm pasrah je

October 19, 2011 at 9:37 AM

dayyan tetap maintain comey walupun pakai rambut pelesu ni... hehe... ngan mata bolatnya tu gerammm akak tgk... cubit skit pipi tu...

October 19, 2011 at 9:41 AM

daYyan, lepas besAr nih ko paKaikan maK ko laK yer.. tEPek tahi laLAt tu kat mak ko yer.. biASa tuh buli dayyan maTa bolAT nih!! he.. babaP kaRAng..

aLhamdulillah rezeki dayyan..

October 19, 2011 at 9:50 AM

keh keh keh
asyik jadi mangsa jer si dayyan nie
takpe....time nie ler dpt buli dia puas2
sat lagi besar sikit..
dia plak buli mama and kakak2 dia..

muka redha tu yg tak tahan tu..

alhamdulillah
rezeki dayyan
aku tabik spring kat ko and mama/mummy yg gigih nak bf kan anak....ada sesetengah tu.....mula ler stop bila sibuk nak diet balik...

October 19, 2011 at 9:50 AM

comelnyer dayyan... paling geram tgk mate dier bolat... pastu bibir dier kiutnyerrrrr...

October 19, 2011 at 9:50 AM

lieya aku idamkn mate die yg bulat serta muke yg xde perasaan tu.. siyes.. suke tgk die..

October 19, 2011 at 10:10 AM

sgt sgt tak leh tgk ini budak tau...bolat mata nye mmg aset tertinggi nih hehehe....insyallah dpt teruskan sampai ke 'master' tu...amin (^__^)

October 19, 2011 at 10:21 AM

msti dayyan ckp dalam ati..x pe2..aku lah madu aku lah racun...aku redhaaaa...hahahah..

good job..keep on bf...

October 19, 2011 at 10:22 AM

dayyan sangat comel.. memang cam pua chu kang kalau der taik lalat...

October 19, 2011 at 10:37 AM

hehehehehehe mmg kelakar je tengok muka dayyan sis...
kesian pun ada sbb jadik bahan uols....
smoga dayyan dpt mencapai 'master' nanti....

October 19, 2011 at 10:49 AM

hehehehe

nakal la mummy ni tau

tapi mmg syomel

geram!

pinjam sehari buleh?

October 19, 2011 at 11:10 AM

redho jelah dayyan..sok dah besar buli2 akak2 tu semua eh..

October 19, 2011 at 11:43 AM

booolatnyer mata si gedek2 nih
heeeeeeee

October 19, 2011 at 12:33 PM

klu ingat tgk gmbo ni kat fb...mmg mama firas pun gelak smpi t'golek2...lawak je muka bdk pasrah tu....huuuuu....tp maintain comel!! makin geram tgk muka dia cenggitu.... :D

October 19, 2011 at 12:55 PM

leh guna gambar ni join contest yg kak zue bt tu lieya..dayyan cumel mata bulat

October 19, 2011 at 2:33 PM
Anonymous

Ya Allah..comel giler dayyan..ngn mata bulatnye..mulut tecik..ee..geram nyer tgk..klu depn mata ni abes pipi tu kna kiss2 jer..hehe

October 19, 2011 at 2:44 PM

sakit perut nurul gelakakn si gedek-gedek ni..mana dapat rambut palsu tu hah??hahahahahahaha

October 19, 2011 at 4:38 PM

mama buli dayyan ek???? he.he.he.....comel je n nk gelak tgk muka dayyan mcm slamber je tu...

October 19, 2011 at 5:47 PM

Teringat kat Phua Chu Kang..!! aakaka. Nko ni asyik dera Dayyan je tauuu..!
Syabas Dayyan dah dapat Diploma..!!
Dania pun Diploma full BF 6 bulan.. lepas tu start mix dgn FM sampai 3 tahun.. tu kira apakah..? eheheheh

October 19, 2011 at 5:59 PM

alolor..... dayyan jadimangsa lagi kat umah tu yerk... sian dayyan, tapi yg ptg dayyan still cumel walau dalam keadaan apa pon..... jgn jeles yerk mia mija... hehe

October 19, 2011 at 6:19 PM

ehehehhe...

comei.. tp tu la.. sian pun ada.. memg pasrah betul lah dayyan kena buli.. geggege.. tp memg comei..


moh ler email add lieya pd ena.. ke sini.. irdina2010@yahoo.co.uk

October 19, 2011 at 8:29 PM

hahaha..kejamnya mommy buli dayyan gedek2...tp comellah dayyan ngn rambut pelesu tu!

October 20, 2011 at 9:06 AM

lieya korang ni nakal betullah dok usik dayyan cam tu. cian tau. muka tabah. rasa nak cubit je pipi dia.dalam hati dia"tunggulah aku besar nanti".kah kah kah

October 21, 2011 at 6:08 AM

alolololo comeynya dayyan kene buli..geram betul..berkenan ngan mata dia tu..cerdik!

October 23, 2011 at 1:34 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy