Thursday, May 10, 2012

thursday ~ random photos

salam kamis semua....comey lotey sume berbatik yeak...yg tak berbatik pun comey2 jugak he he he..sabtu ni pi tailor nak anta baju raye ..tahun ni tema baju raye kiteorg sempoi n simple jek....tahun ni turn beraye kat johor....hik hik hik (dalam hati ade taman astakona gituww)
eh steret to de poin, meh kite tgk 10 random photos yg lieya pilih tuk arinie....


*
*
*
*
*
V

  • dayyan dapat adiah dari cikgu taska die....dpt baju, dpt frame ngan gambar dayyan kat taska sekali ngan dpt menan......eh adiah yg wrap parkson tu kawan taska dayyan yg bagi....alhamdulillah murah rezeki dayyan....terima kasih cikgu2 dayyan ngan aina salsabila.....







  • mase gi cocok setahun hari tu...tgk le kemain gedebe dayyan tenung doktor tuh wakakakakkaak





  • nurse nak ukur panjang pun die ngaruk tak mo....sudahnye kene ukur pakai tali tape sambil baring he he he....korang tgk le tangan die dok tolak2 tangan nurse tu.....kemoonn la dik!! be profesional sikit....





  • laki aku kalo naik keter aku sure akan perli.."erm, nak ke abg belikan rak kasut dlm kete?"....eleh, ni baru dlm keter, belum tgk bawah meja opis haku lagi hahaahahah...sure pengsan! (tapi yg kat bawah meja tu dah pencen pakai sbb tinggi nooo, mak dah tua dik non, tak larat dah pakai heels tinggi2 nieh)





  • "mama, teddy bear ni dah selamat dah kalo mama bawak keter laju2" kata mia





  • konon2 nak buat muke hantu....mak ko naik hantu nak?....





  • gunekan cermin toilet sebaik mungkin yeak kawan2....wakakkakaakak PANG!






  • terima kasih buat rakan blogger Jemari Suri...barang dah selamat sampai lame dah....dan...





  • siap dah bergantung bersame2 koleksi keychain yg lain.....





  • bekpes jumaat ntah bile...pulut kuning, rendang ayam, paru goreng....abis mkn terus mate aku ngantuk gile2....terus lepas lunch hour tu aku tak balik opis sbb tetdo kat umah....seb baik kene ari jumaat sbb waktu keje petang tu tak panjang dah....haruu!!



habishh dahhh...yeay!!
(tepuk tangan laju2)






** kecoh giler hah pasal video pompuan sewel pukul anak die tu....aku mmg sampai skrang tak tgk ...tak sanggup wey...ade aku merempan nangis tak henti2 kang...tgk buletin utama mlm tadi, katenye pompuan dah dihukum penjara then budak tu dah ditempatkan di JKM...ish rase nak amik jek jadik anak angkat....mmg impian aku laki bini pun suatu hari nanti nak amik anak angkat sorang......insyaallah.....





27 celoteh sahabat

huhuhu...tak menahan....gambar dalam toilet tu...awak nampak pink lor...

May 10, 2012 at 9:12 AM

setiap gamabr ada cerita :)
weeehuwwww
hahhaa :D

May 10, 2012 at 9:17 AM

hahhahah aku ske tngk gambo random ko...x sabo nk tnggu kamis dpn...hekhek...phuii...

smlm aku br tngk video tu...eiii rs nk ganyang2 pompuan tu...cian tol bdk tu..terus ingt kt mayah hani aku...blk terus peluk2 die ketat2 sbb kdng2 aku terrrrrrrrrcubit die...tp sikit jekla...huuuuuuuuuuuuuu

May 10, 2012 at 9:22 AM

cun ok pakai baju pink tu..lagi cun posing dlm toilet..hehehe..aku pun tak berani nak tgk video tu...citer kat laki lagilah dia tak nak tgk..nnti terbayang darin dok rumah pengasuh..uhuk2...

May 10, 2012 at 9:38 AM

saya tk tgk gak video tu
tak smpi hati
kang tk pasal2 saya maki2 org tu
dah saya pun dpt dosa gak plak kang, hehe
elok la org tu dah kene penjara

wowo, dayyan tenung doc tu...! gerun seyh! =p

May 10, 2012 at 9:48 AM

iskhh..lia pun tgk video tu lieya...bila baca komen dr kawan2 pun dah buat air mata nak m'leleh lagi kan klu tgk video tu...cuma katanya mak budak tu dihukum penjara 18 bulanjerk..mcm x setimpal dgn kesalahan dia yg kejam tu kan.. (ikutkan hati mcm nak rejam jerk mak dia tuh...grrrrrr.... kan aku dah emo!!!)


wawawaaa...mcm nak nangis baca statement raya kat johor tu...uhuksss..kami tahun ni raya kat melaka...balik pantai puteri jgn lupa singgah.. ^____^

lieya...bak mai dayyan tuh,nak buat anak angkat lah hahahhaaaaa......

May 10, 2012 at 9:50 AM

haha..lawak plak baby dayyan kan dh pandai dh tak nak..hehe.

try lieya suruh baby dayyan wat sendiri mesti mau tu...kiihkih..

thanks lieya wat entry tu..hrp lieya suka wp sourvenior yg tak seberapa dr js..

May 10, 2012 at 10:01 AM

sangat comeii dayyan usha doctor nak inject dia..geram mata boolat dia

May 10, 2012 at 10:01 AM

amboi2 ensem boy, mentang2 dh bsr takmo yek nurse tuh pegang2 nk ukur tinggi dia... heheheh

wah2 ko, mmg dh jd cam kedai kst bergerak dh kete tuh...bkn main banyak koleksi kst... aku skrg nih dh tak banyak koleksi kst dh, jenis yg pakai 1 tuk selama2nyer heheheh...
lgpun kt opis kan ada 5s itu yg mls nk simpan kst banyak2... leceh time audit nk sorok2

May 10, 2012 at 10:04 AM

yelah lieya bln 6 tailor tutup order dah kan..

klu tgk stok keychain aku nangis ko..hahhahaha..

aku tertgk video tu tp ntah..x tau nk komen ape..byk no kenapa akan kuar dlm pala

May 10, 2012 at 10:37 AM

tersenyum i tgk reaksi muka dayyan tgk doktor tu sis....
mcm terdengar dia ckp "Lu apa hal doktor suka suki nanti cucuk vontot i..." hehehehehe...

Semalam my fwen bbm kan i link video tu...tak tau video apa, i pun buka lah...terkezut giler i tgk video tu... tak sempat 2 saat rasanya terus tutup...tapi muka i dah merah, mata dah berair, hati dagdigdug...uisshhh memang tak boleh aaa i tgk video2 camnie.... tak sampai hati... kenapa lah ada manusia yg takde akal camtu...astagfirullahazzimmmm....

May 10, 2012 at 10:48 AM

cantiknya lieya gambar baju pink itu..
nieda tgk tau buletin tv9 pasal budak kena dera tu..gerammmmm

May 10, 2012 at 10:57 AM

kes tu tahun 2011. lepas kenyang je mengantuk ye lieya? hehehe...

May 10, 2012 at 11:01 AM

ahahaha yeee gunakan tandas sebaik mungkin
lieya .. lieya ... memang akk lempang dari sini tau ! ...
bile nak jumpe lieya .. nanti bila akk ke putrajaya nursing board .. kita jumpe erkk ';)

May 10, 2012 at 11:01 AM

byknya adiah besday dayyn dpt dr nursery...:)
alahai tgk pulut kuning bersama ayam tu terliur pulak..dah lama tak makan...huhu...balik kg merap mak buat boley...kihkih....
akak pun tak sanggup tgk video tu... kejam sggh mak baby tu...moga baby tu selamat dlm jagaan JKM...
moga niat baik lieya nak amik anak anagkat tercapai yer...:)

May 10, 2012 at 11:12 AM

Yeay!!! Give a big clap..clap clap!!!

Huhu..kak c tgok tak sampai habis..kesian..pastu ko ckp pasal anak angkat. Sob sob... ingat pd amanda, sorg budak yg hampir nak jd anak angkat. Harap2 suatu hari nanti kamu mesti masuk islam sayang..

May 10, 2012 at 11:26 AM

mak aaiiiii...motif penuh kasut kat dalam kereta? ahahahaha

May 10, 2012 at 11:36 AM

hamboiiii garangnya dayyan..kecut perut dktor tu..haha

sempat lah nangis tersedu2 tgok video tu..memang hangingggggggg kejap..

bagusnya lieya nie yekk..ada niat nak ambik anak ngkat..insyallah semoga semuanya dipermudahkan..amin..)

May 10, 2012 at 11:45 AM

NAMPAK KUWUS NYE LA GAMBOR LAM TOILET TU...

May 10, 2012 at 1:45 PM

u look pinkish..1000x i like :)

cantik baju!

saya pun tak berani nk tgk dan rasanya tak akan tgk..tak sampai hati sbb takut t'kenang2 hhhuuuu...

wahhhh bagusnya lieya nk ambik anak angkat ye..mudah2an dipermudahkn Allah..jgn lupa susukan spy t'jalin ikatan yg lebih halal..i'Allah

May 10, 2012 at 3:13 PM

lieya.. akak pun tak sanggup nak tgk.. aduhai kesian sangat..

May 10, 2012 at 3:24 PM

dasat breakfast ko nokssss

May 10, 2012 at 4:00 PM

sedapnyer pult kuning tu..... nyum nyum..

May 10, 2012 at 5:09 PM

tak terkomen....yg penting pose kat toilet tu yg tak tahan...pantang takde org and pantang ada cermin hehe

May 10, 2012 at 6:24 PM

ni namanya rak kasut bergerak..haha

ooh calon menantu nama aina salsabila..heh sedap namanya :)

May 10, 2012 at 10:49 PM

byknya pic yg sy suka n comel2...

perghhh pulut tu..sgt menggoda..dah lama xmkn pulut nie

May 10, 2012 at 11:17 PM

ye lieya dah boleh beli rak kasut dalam kereta.dalam kereta ko bertukar-tukar kasut ke lieya : ). terliur jap akak nengok paru goreng .

terbekenan baju pink lieya ngan tudung, sepadan je.

May 12, 2012 at 12:57 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy