Wednesday, May 30, 2012

wordless wednesday ~ BakalMenantuPilihan






(1)




(2)




(3)





(4)






(ni yg sebenarnye!)



mak2 mertua yg budiman diluar sane, cepat2 cop sayerrr jadi menantu pilihan~






**aiyoo!! nenek johor ade ura2 mau kidnap mia dok ngan die sepanjang cuti sekolah ni....."bukan tak mo anta mak tapi mia yg tak mo dok kampung huhuhuhu"






35 celoteh sahabat

hahahaha...boleh la buh lam list bakal menantu ni... :p

May 30, 2012 at 9:06 AM

niat kt ati nk jadikan menantu tp tak blh lak sbb anak aku pun sama2 bujang... heheheh
tp yg gmbr 1 ngn 2 tu aku confius, tlg masukkan dlm bakul ke tlg kuarkan heheheh

May 30, 2012 at 9:19 AM

buruh kanak-kanak hahahaha
cute betui dia
nak angkat batang vacuum tue mcm x larat jer

May 30, 2012 at 9:19 AM

hahhahahahhahah klako....mmg cumel la bibik ni ek...eh laki pnggl bibik gak ke...kui3
ank aku tua sket dr dayyan...rs2 bleh ke??? hikss

May 30, 2012 at 9:30 AM

mana nak dapat borang permohonan ek sis...
hahahahahaha...
chomei sgt ok...
geram jer tengok dia ok...

May 30, 2012 at 9:30 AM

salam kenal.. sy follow yer..

alahai rajinnya dia.. bertuah klu dpt menantu rajin camnih kan.. :)

May 30, 2012 at 9:36 AM

aisey... dayyan sebaya Azfar la. tak blh nak buat menantu. buat bibik je boleh. hahaha... comel je je dia. tukang serabutkan barang ni. bukan tukang kemas pun.

May 30, 2012 at 9:45 AM

kelassssssssssssssss bibik tu, dah la comei wakkakakakakakkakakak upah pun murah!

May 30, 2012 at 10:10 AM

Alahai..bibik comeiii tu. Geram tengok..

May 30, 2012 at 10:18 AM

booked dayyan yer..hehehe..cute kot pegang vakummm

May 30, 2012 at 10:37 AM

alahai kalau ada anak perempuan confirm nak booking..anak saper la ni...somel sgt!!!

May 30, 2012 at 10:48 AM

kecil-kecil dah rajin yup dayyan, gud.......

May 30, 2012 at 11:01 AM

bagusnyer dayyan nieh... kalu cop nak jadik bibik kat umah, boleh x.... haha

May 30, 2012 at 11:16 AM

alolo..rajinnyaaaa ;)
mmg leh wat menantu ni..hihi~


~followsini

May 30, 2012 at 11:17 AM

hahahhaaa...nk tegelak betul tgk dayyan ni..
bibik tercomel di abad ini...upah tk mahal lak tu..untung..kekekekee..!

May 30, 2012 at 11:50 AM

geramnya Kin, nak pinjam boleh. Huhuhuhu. Sangat sangat cute :)

May 30, 2012 at 12:01 PM

Hahaha...kelakau tgok aksi dayyan dgn vakum tu..tp dayyan belom ade mucung mcm kakaks lagi. Bukan main lagi muncung bila tekun wat keje..hehehe...
Siap ar mama ko kan...org dah dpt kaki...

May 30, 2012 at 12:22 PM

aiyakkk !
achikkk x der anak dara dahhh
ada dah besooo

kalau tak dah sambar dahh muhahahahhaha

May 30, 2012 at 12:25 PM

chop chop chop
nak chop dayyan buat menantu
bagus nie....senang mak mertua nanti leh goyang kaki

May 30, 2012 at 12:54 PM

rajinnye dayyan...siap vacum lantai lagi.comel..nak pinjam tolong vacum rumah ni boleh tak?...hehehehe

May 30, 2012 at 12:59 PM

Alaa..sy dh disqualifieddh..

Rajinnyaa....:-)

May 30, 2012 at 1:12 PM

rajinnya dia.... hehehe....

http://emyyuzreena.blogspot.com

May 30, 2012 at 2:11 PM

wahhh...td pi blog zana pun ada menantu pilihan..kat sini pun ada juga... ;) kemain rajin dak dayyan membantu yer...heheheeee....

May 30, 2012 at 2:22 PM

amboii rajin nya dia.... ni memang betul2 rajin tolong mama ni... tak nampak mcm berlakon pun.. hihi...

May 30, 2012 at 3:15 PM

boleh, boleh.. cop tp anak sy tua 5 thn dr dayyan..
mommie dayyan setuju ke?.. hahahah

May 30, 2012 at 4:50 PM

rajin nya anak bujang lieya..nk besan dh takde baby ank dara dah...huhu..

nmpk tekun je baby dayyan tu terutama time guna vakum tu..hehe...

May 30, 2012 at 7:15 PM

alahaiiii dayyan.....
nak jd menantu auntie tak??
tp aweks dah tua sikit la...

May 30, 2012 at 7:37 PM

ololo dayyan jom tolong auntie pulak...colon terbaik jadik menantu ni...hehe

May 30, 2012 at 8:39 PM

nak je masukkan dalam list, tp takut dayyan lak tak berkenan..almaklum, banyak pilihan, hehehehe

May 31, 2012 at 1:21 AM

ada borang kosong la tak mamalieya????...nk mohon utk anak sdara ibu 5F yg comel lote kt kelate tu.....he.he.he....

May 31, 2012 at 6:47 AM

rajin nya anak sape lah ni huhuhu mama dera ni kalu x.x dapat upan susu hihihi...

May 31, 2012 at 8:23 AM

rajin dia buat kerja rumah.. hehe.. rindu anak buah kat kpg..

May 31, 2012 at 9:49 PM

rajin betul anak bujang comel ni...gigt nak..ehheheeh..

June 2, 2012 at 12:18 AM

amboi Dayyan...untung la sapa jadikan dia menantu ni...

June 4, 2012 at 9:44 AM

realll lah dayyan

June 4, 2012 at 9:54 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy