Wednesday, May 23, 2012

wordless wednesday ~ ini tanah jajahan aku!!





WW arini bertema "ini tanah jajahan aku!!
sape suruh melengko kat box mainan dayyan.... tgk!! sesedap kaki jek die pijak n kudekan kakak mia die hahahaahahhahah (kak mia betul2 tdo tau time ni, penat nooo kat sekolah gamaknyer)






**berlintas langsung dari hotel vistana nieh, biase2 jek hotelnye, yg penting anak2 hepi dpt mandi pool & jalan2....seb baik jadual en papa tak pack kursus ni so ade can leh ronda2 buat terapi minda hik hik hik....




33 celoteh sahabat

syoknya rehat2..ni tgh pening kat opis...
heheheh
amboi dayyan baik punya landing...

May 23, 2012 at 9:04 AM

ko cutilah ni poms?
hahaha.... dayyan mesti type yg "demimu toys, apa pun sanggup ku harungi".

May 23, 2012 at 9:07 AM

si kecik bukan reti apa kira dia main jer
sedap jer pijak vontot kakak dia hahahaha

May 23, 2012 at 9:11 AM

haha...dayyan dah pandai kongker tempat yer... abis kakak2nya kena beralah...hehe...:)

May 23, 2012 at 9:21 AM

anak dara aku pn klu dah tdo gitu ler..kna pijak dgn adik x sesado..tp kalu sesado kna pijak mau meraunggg jam2 tu gakkk

May 23, 2012 at 9:24 AM

wah2 mmg betul2 garang ini pemilik tanah... hehehheh nsblah kak mia tu tido mati yek

May 23, 2012 at 9:25 AM

ya allah dayyan..noty betul ye..kesian kak mia..letih sgt la tu smpai tk sedar di 'jajah' adik heheee comel...

May 23, 2012 at 9:26 AM

hahahahaha...
ada dayyan kisah :)

asalkan dok hotel...
tak kisah ler hotel biasa2 ker, luar biasa ker...
tetapppppp best :D

enjoy your coti2 sis...

May 23, 2012 at 9:29 AM

bagusnya kakak mia tu sbb tak ngamuk lak dier dah dikudakan dek dayyan.. hehehe..

May 23, 2012 at 9:50 AM

ekeke..sabar je Dayyan..pasni panjat mama lak k..:-)ek

May 23, 2012 at 9:55 AM

amboiii dayyan bukan main lagi dia. siap duduk atas kakak mia ye. mmg budak2 lelaki besar ni lasak terlebih.

May 23, 2012 at 9:59 AM

perghh slambe jek dayyan ek...kui3

May 23, 2012 at 10:01 AM

aduhaiiiii..dayyan..babab punggung dia tu kang hhheee

tak terjaga plak kakak mia tu ye..letih benor gamaknya hhheeee

May 23, 2012 at 10:13 AM

cian kak mia....tapi seronok kan dayyan dapat duduk macam tu...

May 23, 2012 at 10:37 AM

selamat bercuti lieya...haha..kesian kt kak mia kena buli sama baby dayyan

May 23, 2012 at 10:58 AM

hehehehe.. kelaka plak budak2 ni kan... hehehe.. si kakak pun sedap2 je tido...

May 23, 2012 at 11:02 AM

amboi dayyan...
bukan main ko hempap kakak ko tu yer...babap bontot tu kang...hehe...


enjoy ur holiday sis!!

May 23, 2012 at 11:21 AM

perkkk..ganassssnye si dayyan nie...tu lah kak mia ceroboh lagi tanah jajahan dayyan, kan dah kena..hahahhahahaha

amboiii syoknya dia bercuti...)

May 23, 2012 at 11:36 AM

Syok nyer sesekali tidur hotel...

WW mmg kelako abis, nasib dak kakak ok..klu iris dah lama kena tarik rambut..hahaha..

May 23, 2012 at 11:50 AM

wakakakaka..sekali kena pijak!!

May 23, 2012 at 11:57 AM

aarrgghh bestnye!!!!
tang cuci2 mata yg best tu
kalu dpt apa yg diinginkan lagiiiii best ;)

May 23, 2012 at 12:01 PM

kemain lagi dayyan ni tau.....sian akaknyer tu...Vistana dekat pekeliling tu ek...boleh la pi jalan2 yoahan....

May 23, 2012 at 12:28 PM

hahahha.. sapa suh kacau kawasan org kan dayyan.. =)

May 23, 2012 at 1:04 PM

Selamat bercuti lieya

May 23, 2012 at 1:11 PM

hehehe..sian kak mia...

May 23, 2012 at 1:42 PM

kira mia relakan jerk dayyan buat gitu kat dia yerk.. hehe

hotel vistana..... dulu lalu jerk, x pernah dok pon dlm tu..

May 23, 2012 at 2:26 PM

memang betul2 penat tue si mia...sampai kan si gedek2 pijak dia pun dia tak sedar.....heheheh

May 23, 2012 at 3:34 PM

selamat menikmati percutian y best bsama family lieya ;-)

wah...gedek2... habis badan kaka dia pnjat...

May 23, 2012 at 6:48 PM

la dayyan sesuka hati je ko pijak akak ko. nasib baiklah ko kecik ringan lagi. cian akak balik sekolah penat sampai tertidur tak sedar dayyan pijak dia.babab vontot dayyan ni.

May 23, 2012 at 9:29 PM

baik punya landing la dayyan :)

May 23, 2012 at 10:06 PM

budak besar tu mmg suka kudakan org..hahaha..

May 23, 2012 at 10:52 PM

cian kak kene lanyak dengan dayyan huhuhuhu...

May 24, 2012 at 8:12 AM

hehehehe..penat sgt mia smpai xperasan dayyan duk atas dia...comels

May 26, 2012 at 4:48 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy