Thursday, November 22, 2012

thursday ~ random photos




salam kamis salam 1 malaysia semuaaaaa....sihat tak?...hope sihat yeak....eii kite hepi nie...mia kite dah balik dah...kemain enjoy mia dok kampung cuti2 sekolah nie....buku terbang melayang terus....doplohpat jam ngadap katun die...takpe2 mak ko bagi can....he he he...hokey laa, cakap panjang tarak gunaaaa...jom layan random picca yg adaaaaaa...


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

V




  • selalu die jek membuli akak2nye...kali ni akak2nye plak membuli dayyan...sarungkan dayyan ngan telekung hahahaahah......comel la ko dik....ko pi pakai kopiah sane pi! sibokkk nak try telekong org....



  • furby belaan mia....kuat makan nie...tu tgh mamam sushi ...kene laa ikut tuannye kan suke makan sushi hehehehehe

  • kejadian kat opis....en bos yg pakai batik kuning tu bawak setandan pisang raksasa...tekejut tgk hasil pokok pisang yg die tanam kat tanah umah kuarters ....gomok2 pisangnyer....pokok pisang aku jek membantut tak sudah2.....


  •  kan skrang musim ujan...2 kali gazebo ampaian aku ni roboh.....adoiyai!..aku tau jerit panggil lagi aku sambil buat2 panik ngan amik gambar jek laaa...tugas selebih nye laki aku laa amik alih hahaahhhaah



  • nyum! nyum! mensyekik ribs kat tony romas....kiteorg ni kalo ari jumaat panjang langkah sikit....mase ni pi terjah tony romas sunway piramid....


  •  nie plak ribs kat wadihana islamic kitchen kat bangi nun....rase mmg jauh laa dari tony romas tapi dari segi kedebapan ribsnye kat wadihana le puas mengokak!



  •  kak mia yg kemain syok dok kampung cuti sekolah nie...dulu kemain tak mo....skrang ni kemain tak mo ikut aku balik putrajaya, nak abiskan cuti sekolah kat kampung ....boleh, mama izinkan tapi takleh le lelama...rindu mama kang....huhuhu



  • sepupu aku kawin ari tu....biasakla...aku semestinye tukang sponsor kek hantaran hehehe..alah dieorg tak mintak pun, aku yg bagi gift kekdahnye...sweetkan....aku suke sbb ade rengrame tomey! beli ngan kak lea....


  • mak long (aku la tu) tgh manicure kan kuku si tomey2 khayla heheheeh...mummy nye tak berani nak potong so aku le yg motong....sonang baitu!!


  • adik diva sorang ni tak menyabor tunggu papa buat susu die....nyonyot puting kosong dulu hahaahahahaah
dah2 tu ajek...pi sambung keje masing2...kang bos marah kang hahaahahahah







** kelako sgt tgk peel org yg lain mcm nie....dulu kemain kutuk jename tudung yg aku suke pakai nie...tapi skrang ...ehhhh die plak berura2 nak berjinak2 membeli.....tu le org kate...langit tak selalu tinggi....hidup bagai roda.....balik2 akan datang pada kite balik...so jgn le sesekali lancang mulut, kerana mulut badan binasa...kerana mulut sendiri dpt malu.....jadi diri sendiri....tu yg penting....peace yow!!!











39 celoteh sahabat

amboi dayyan dah jadi ustazah dayana lak bila pakai telekung tu...comel dia wat mimik muka...

kita xleh tglkan anak kt kg, rindu sgt. nak tgl gi kursus pun xleh.kene angkut semua ank2..hihiihii

November 22, 2012 at 9:09 AM

pic dayyan bertelekung .. rasa nak gigit.. sempat jerk menjeling..

p/s:.. upsssssss.. saper tu??!!!

November 22, 2012 at 9:23 AM

wah mia cuti2 kt kg ye..kesian mama dh rindu tu.....
comel je dayyan nyonyok puting botol.....hehehe...

November 22, 2012 at 9:31 AM

ank2 yg syomelll...

November 22, 2012 at 9:37 AM

gambor makan² akak tu memang menggiurkan...haish!

November 22, 2012 at 9:46 AM

comelya dayyan pakai telekung!!hahaha
rasa nk pelok2,cium kuat2

November 22, 2012 at 9:53 AM

hahahahahaha..dayyan tersgt lah comel!!
sebijik mcm gegurl.
dayyan saya tu kitorg buli la camne pun, dia tatap sengap je.
pakaikan tudung pun dia suka, pakaikan klip reben pun dia suka.
tu la kan. dah comel sgt, kita mak mak ni jadi geram la. hahaha

November 22, 2012 at 10:20 AM

kek tu cantiknya lieya..bagilah contact no tukang buat kek tu..

dayyan ngan puting kosong gambar last tu cute..suka tgk..kemain tak sabar haa...

lastly, ni opinion akulah..tudung fareeda tu cantik..sapa kata tak cantik..tp mahal..mak tak mampu nok...hehehe..

November 22, 2012 at 10:23 AM

comel je dayyan pakai telekong..akk pun suka mengusik harra soh pakai telekung kadangtu hehehe saja suka2.
tu tandanya mia dah besar sbb boleh duduk berjauhan dgn mama papa dan adik2.

hamboihh menu lunch tu yg tak menahan,dapnyaaa ..

November 22, 2012 at 10:31 AM

Muka dah la mcm gegurl,pakai telekung lg la npk kecomelannya ha..

Budak2 ni lieya kalo duk kg mmg suka sbb takmo denga leteren kita gamaknya..dgn opah tok manja suka la tu hhhheeeee

Dayyan suka buat aksi comel!

P/s kalo mampu beli,tak mampu diam sudah..senang aje aku..masing2 punya minat kan :)

November 22, 2012 at 10:46 AM

sume aku suke, si dayyan tu pakai telekung dh mcm gegirl betul...

ko selamba je potong kuku bby tuh ngn cepit kuku bsr gitu... aku fobia nk potong kuku aiyan sbb masa kck dulu penah terkene daging...huhuhui

November 22, 2012 at 10:56 AM

cumelnyer dayyan nyonyot puting kosong tu ek...kikikikikiki...x puas la wehhh...buat la bnyk lg gambo random2...heeeeee bosan duk opis ni xdek koje...huuuuuuuu

November 22, 2012 at 11:49 AM

Ya aaa awww!
Sape la si gerangan iteww? ;)
Sape makan chillis, die la yg pedas ye dok? Hehehhe

November 22, 2012 at 11:51 AM

OOo kak Mia dah kembali bersatu dengan adik2 dibawah 1 bu,bung ye hihihi comel budak diva tunggu papa dia buat susu tu ha..psst kat sekolah akak pun ada spesis mcm tu,dulu kemain mengutuk aku pakai tudung mcm langsir la bertingkat2 last2 sekarang dia pun sama memboroong..piraaaaah kan..

November 22, 2012 at 12:14 PM

nyonyot puting kosong pon cute si dayyan nih...hehehe

November 22, 2012 at 12:17 PM

tengok muka dayyan kenakan telekung tu cam sipu2 malu jer sis hahahahaha....
tapi tup tup tup tengok dia nyonyot puting hilang ayu dia hahahahahahhaa....

dok kampung cuti2 sekolah memong sronok...
nak nak kalo ada yg 'tukang layan'...
dah tu leh ngadap lappy, ipad bagai...
cam dlm syorga gitu...

November 22, 2012 at 12:36 PM

Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

November 22, 2012 at 12:55 PM

haha, gambar last tu paling best..... x sabo beno dak dayyan nak susu tu yerk..

November 22, 2012 at 1:32 PM

Yeah...mia dah balik..
Sapelah manusia yg kutuk tudung itew??hehe., serius aku tgk ko pkai tudung fareeda mmg cantik. Sampai haku pun dh tergoda. HihiY

November 22, 2012 at 2:32 PM

kah kah kah! Lawak gila dayyan pakai telekong!

Gila gigih bos siap bawak pisang setandan besar tu naik opis! hahaha

memang dasar blogger, gazebo ampai runtuh ..dia sibok ambik gambar, bukan nak tolong angkat! wakakakakaka

November 22, 2012 at 3:25 PM

selalu jadi model dayyan ni yup lieya...
gelagat dayyan isap tutup botol mmg menghiburkan hati semua lieya..comelnya

November 22, 2012 at 4:23 PM

comey betoi la dak dayyan tuhh...pakai telekung nampak cun ngee...ada je aksi dia tuuhh..

November 22, 2012 at 4:48 PM

hahaaha...comellll giler dayyan pkai telekung :)

November 22, 2012 at 5:45 PM

Mcm2 citer haaaa...x tahu nak komen mana 1...komen pasal ribs tu lerr..almaklumlerr..ratu jjcm...haruslah minat tang food tuuu jerkk.....huhuhu...sedap ker....k.azue x pernah merasa....x dpt imagine raser dier...sebab x nmpak isi punnn...tulang jerkkk...huhuhu

November 22, 2012 at 8:56 PM

kiut je dayyan..cam gugirl plak...hihi

November 22, 2012 at 10:49 PM

ya allah.. tomeinya dayyan pkai telekung ngan rambut trkeluar tu... lieya nk pinjam dayyan sminggu leh x??? geram ar tgok dia

mia dh blik pjaya .. x rindu ke kt bb khayla?

November 22, 2012 at 11:08 PM

rindu dgn citer lieya n anak2..lama x singgah sini sejak cuti sekolah sibuk tahap mega melayan ragam n selera anak2 kat umah... :) marathon nih baca n3 yg t'tinggal huhuhuuu....

adoii...tgk gambar liaya buat whitening gigi tu rasa ngilu2 plak.. lia pun penakot dgn dentist ni,dulu2 klu sekolah nampak van bawa nurse nak check gigi dah ketaq lutut...huhuhuuu....

sonoknya b/fast kat bunian tu...lia sejak ada harraz blm penah lagi makan2 kat luar,bujang teruna kecit tu suka m'jerit x bagi warning..kene tunggu nxt yr kot baru ok..dia dah besar sikit...

yeayyy..kakak mia dah balik,ok tu lama jugak mia kat kat kg... mya yg kat umah ni konon nak balik seminggu..siap bawa baju sepikul sudahnya balik 2 hari je sbb fiqa mmg x blh b'renggang dgn kakak... baru x der kakak 1 malam dah mcm org kene tinggal dgn cinta hati heheheee....

November 23, 2012 at 6:54 AM

Alalala...comeinya dayyan ngan telekung tu. Sesekali kena buli dgn kakak ye...

November 23, 2012 at 7:25 AM

hahaha.. dayyan muka suka gila dapat pakai telekung tu...

uihh nota kaki itu sgt menarikkkk... zassss aku WS ako.

November 23, 2012 at 8:10 AM

comel je dayyan pakai telekung tuh...cian die kena buli yea....:)

November 23, 2012 at 9:34 AM

Hehe...comel jer Dayyan nyot2 puting tu...tak sabor bebenor yerk

November 25, 2012 at 4:32 PM

pitam tgk pisang besaq gituew bawa masuk office ngeee...nasib baik rule kat kat mesia tak strict if tak nihon x dapat la...nak makan kena gi cafe...food not allowed biler dok dlm opis ngeee

November 26, 2012 at 8:56 AM

hamboi.. kemain gelagat anak-anak ko lieya.. macam2 peel.. tu la.. budak2 ni punye gelagat, nak marah pun boleh tak jadi marah..

November 26, 2012 at 10:12 AM

isyh si divatu puting gitu di nyonyotneyr...
cantik kek tu der rerama..
sedap nampak makanan kat wadihanatu..
kak mia nak duk kat kampung.. anak akakpun nak gak katanya...
ps camner leh akak terlepas entry thursday randomni...

November 26, 2012 at 10:41 AM

alahai dayyan...ko bikin auntie gelak pagi2 isnin nie...

November 26, 2012 at 10:48 AM

Cian dayyan jadi model telekung yer.. hehehe..comel laa..

November 26, 2012 at 11:12 AM

wak pon sukak tengok budak2 comel gitu.. ehHHee

November 26, 2012 at 1:52 PM

hahaha....dayyan ni keloko la...mula2 aku dah gelak dah tgk dia pakai telekung tu...tapi dia comel la nok kan dia pakai telekung tu...

bertambah aku gelak terbahak2 bila dia hisap puting botol tu...ekekekek....


anak2 aku pulak takmo duk kampung....dia ckp boring...selamba je dorang ckp mcm tu depan atok nenek dia....haha...

November 26, 2012 at 3:32 PM

comelnya dayyan ni, geram tgk aksi dia....mcmc2 wakakkakakakkakak
tu la kan, tak bek kata org, kan dah termakan diri sendiri!

November 28, 2012 at 8:18 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy