Thursday, November 29, 2012

thursday ~ random photos


hepi thursday peeps!!...dah bekpes belum....sure dah tu kan....aku jek pale buntu nak bekpes ape tiap2 ari....menjajau pusing cafe cari ape yg berkenan di hati.....eh, jom laa layan entry random photos lieyalatif arinie.....jgn malu jgn segan yeah..meh rapat2 sambil buat keje sambil2 jeling blog kiter heheehehe


*
*
*
*
*
*
*
*
V

  • pic minggu lepas nie...mak aku kan datang putrajaya ....so adik aku ni menggelinjang laa nak pi butik fareeda...nak merase camne kene Q kekdahnye....aku no hal...jom pergi!...dpt die bergambar ngan cik mawar duta fareeda yg jelita nie.....lepas amik gambar ni, asek2 tanye aku "kak, muke aku ngan cik mawar lebih kurang jek kan?"....mmg puiiiiiiiiii laaa hahaahahahaahahahaah





  • kopok leko kat presint diplomatik sebelah mydin tu...aku suker nieh...




  • tangkapan tuk bulan november.... konon pergi nak teman jek, sudahnyer terbabas jugak huhuhuhu..cannot tahan maaa...



  • situasi mase bekpes sabtu lepas....mamam roti canai instant yg super duper lazat...kat kulai jek ado...jenuh le nak ngirim ngan opismate aku sorang nieh....


  • muke stim kene servis telinga heheehehe....bab korek telinga mmg dayyan no. 1...suke sgt die...sanggup potong Q kakak2nyer.....


  • auwww!! berangan tak abis2....berposing dengan kereta TMJ = Tengku Mahkota Johor.....gediks ko lieyalatif!



  • nie plak keter adik TMJ.....kalo laa dpt dok sebelah sambil feeling retis glamer kan best haahahahaah


  • kalo bekpes kat hotel..selain omelette yg di kejor...croisant pun same gak .....erm lazatnyeeee...terase2 ditekak rakus ku ini...


al-tammat.....jumpe lagi di entry random photos yg akan datang (mcm ayat tv2 plak hahahaahh)





** semalam bos kiter pi site visit...ingat gak die kat PA tomey die nie..sepastik kirim durian melalui driver die hihihihihi....mekacih bos...





38 celoteh sahabat

he he he he
betul arrr...muka lily beh kurang muka cik mawar
leh ganti jadi duta nie..nak2 lily tu tinggi dari cik mawar lagi..

h ah aha..sakan ko sampai 4 helai..shopping kat butik berbaloi..aku suka brooch royal garden sweet.....

November 29, 2012 at 9:06 AM

huiyyoo..kete dia...terbaiklah....huhu

November 29, 2012 at 9:13 AM

perghhh keter sport TMJ tue...kalau lah dapat naik kan best....

kak lieya servis telinga dayyan dengan apa tue??...

November 29, 2012 at 9:19 AM

brapa nok harga tudung feveret kau tu. tingin gak nak rembat barang selai dua. hahaha... (komen kat blog haku tau)

kau korek telinga anak tu pakai menatang gapo? cam best je tgk si dayan tu setim. hahahaha (balas dlm haku jugak)

wah, kopok lekor ada mayonis kau. westang sangat! hehehe

November 29, 2012 at 9:24 AM

lawa nye hbeg 'juruletih' ko beb ..ape kata wat entry khas tu hbeg2 itew .. sure meletopppp ..

November 29, 2012 at 9:25 AM

awk mmg goreje lah lieya.
comel..suka dgn random pic nih..terhibur hari dipagi yg lemau ini.

tq bg akk happy nah *flyingkiss*

November 29, 2012 at 9:25 AM

haha ampunn syg..bukan goreje ok TAPI GORJES..org hati sedang panas mmg taip suka ter error-error.

November 29, 2012 at 9:27 AM

wahai omak dayyan...korek telinga dayyan guna pe tu..cam pelik jekk tgok..kongsi2 ler..hikhikhik

November 29, 2012 at 9:36 AM

syok le kak lieya dapat posing ngan kete tmj hehe..mia tang potong kuku dia tak bagi..tang korek tinge dia bagi lakk..

November 29, 2012 at 9:40 AM

salam kak..ooo itu adik akak ye ingatkan duta fareeda jugak...

November 29, 2012 at 9:43 AM

caner TMJ tu duk dalam keta tu eh..selesa ke? x rasa pendek sgt ke? wakakaakaka....apapun beg coach ko cantik lieya oiii

November 29, 2012 at 9:44 AM

memang seiras lah muka adik akak dengan cik mawar tue hee :) , waa dayyan syoik nye tengok korek telinga . .

November 29, 2012 at 9:47 AM

itu die..klu p blog akak nie..klu xde pic makanan x sah...hihihi~wow!cantik ar kete tuh..klu dok sebelah bukak tingkap..lambai tgn ala..ala pak nik...gedik kot..hahaha~

November 29, 2012 at 9:50 AM

wah banyaknyer memborong lieya...bergaya sakan comey2

November 29, 2012 at 10:05 AM

wow..byknyer kau borong lieya..tp kau mmg sesuai pun pakai fareeda..

itu kereta2 org kaya manyak cun woo..kalau nampak tumpang amik gambar pun jadilah..hehehe..

November 29, 2012 at 10:33 AM

Tu tudung nk bwk p hk ke?
=)
Lain ek muke lieya ngan adik lieya...
Ni mak khayla tu kan?

Aritu nk g warung bunian, sekali sesat daaa heheheh

November 29, 2012 at 10:34 AM

waaa dayyan leh kawan ngan delisha la.. time nak servis telinga, memang kushuk.. stimm jer... adoii x thn tgk muka dia. :)

November 29, 2012 at 10:37 AM

Mana aci dapat durian pree.

November 29, 2012 at 10:50 AM

ahahah x per dikk
ko sesekali feeling retis .. kalau akk lebih lagi koot ahahaha
bile lagi kann
x dpt naik .. pose sipi2 punn jadi lahh ;))

wahh tanggkapan meletopsss !!!

November 29, 2012 at 11:18 AM

kemain borong lg ye. hehehehe. kita x reti pulak nak pakai tudung fareeda ni. nampak bolat je muka. hehehe
untunglah bos belikan durian, bertuah sungguh!

November 29, 2012 at 11:32 AM

lieya, roti canai kat kulai mmg lembut..akak slalu ambil kat umah MIL bila sedara johor dtg mesti pesan....

1 day nnti nak try juga tudung fareeda ni lieya, cantikkk.....

bab kete tu nnti akak nak order juga he...he...jgn mare

November 29, 2012 at 11:33 AM

gambar kat atas tu sume x teruja..... yang masz teruja adalah note kat bawah tu pasal durian... perghhh lap air liur jap.. hehe

November 29, 2012 at 12:09 PM

wak pakey kete viva jeeerk.. uuHHuuu

November 29, 2012 at 1:53 PM

baiknya hati bos!
statement brani mati dari adik ko kan wkakakakakaka kasi la chance kat dia tuh!
kat kulai? celah mana beb????
amboi koooooo kemain ngan collection fareeda lagi.....tapi ko pakai nampak sesuai okaylah, cantik je mata aku nengoknya!

November 29, 2012 at 2:41 PM

Tudung fareeda cantikk..
Huwaa kalau dpt naik keto olang kayo beshhhh

November 29, 2012 at 2:48 PM

pic2 yg cantik paling best tang tudung tu!

November 29, 2012 at 3:08 PM

-mmg ada iras2 adik ko tuh ngn cik mawar tuh cume kene makeup skit msti sama... sbb bdn lbh kurang dh
-aku mcm penah beli je roti canai frozen dr kulai msa keje kt skudai dulu, mmg sedap sgt2... tp tak tau lah sama tak ehhehe... tp kt kl nih takde
- muke si dayyan mmg setim gile... mcm aiyan, siap melelh2 air liur kadang ahak2
-ko tuh mana lah kuat iman nk nengok je tudung fareeda tuh kn
-perkh adik badik pakai kete sama je cume kaler lain2... mmg lah kite nyer sultan jenis ranggi bergaya
*syok nyer bos ko... bos aku, pg melancong kt jepun&taiwan beli kat aku coklat mahai 1 kotak ngn keychain je...sbb tu aku ckp kt emy tak yah berangan nk dpt hbeg bagai

November 29, 2012 at 3:38 PM

Tu dia beli paridah sampai 4 ko..melaram la ko ye...

Kelako muka stim dayyan hhheeee

Ko dah dpt durian tu apalg buat durian crepe lah hhhaaaa

November 29, 2012 at 3:41 PM

shanteknya tudung kak phagidahhhh.. makin menawan ler bff ku sorang ni

November 29, 2012 at 3:54 PM

Banyak ler koleksi ko yer lieya....

November 29, 2012 at 4:28 PM

ada gak serupa sikit2ler muka adik lieyatu...
mana ko dapat amek gambar ngan kereta kerabattu..
dasat2 kete deme yerk lieya..
dayyan memang nampak kesedapan diservis telinga...

November 29, 2012 at 4:45 PM

Lawanya keta tuh.......... hahah.. tingin nk begambar sekali..

Jom singgah baca sekejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/11/7x-umur-dunia.html

November 29, 2012 at 5:01 PM

**btl la.. ada iras2 sikit muka lily dgn cik mawar
tu..huhuuu

**balik mersing nak beli kopok leko panas2... :)

**lia baru ada 1 jer tudung fareeda.. hehee.. jd lah drpd xder kan..kan..kan.....

**selalu beli instant roti canai dr kampung ayah..pun terbaek jugak.. :)

**aiii..dayyan gedek2 nasib baik x m'leleh air liuq...klo piyas tu dah sebaldi air liuq kuar...hahhaaaa...

** wahhh...jd model kete TMJ tu,kelas ko lieya!! hahahaaa... s'biji kete TMJ ni blh buat 10 bijik umah banglo.. uhuhuu....

** samo lah kito klu pi hotel suka cari omelette...



P/s : selamat pi holiday ke disney Hong Kong...smga lieya n family happy di sana....... :)

November 29, 2012 at 5:30 PM

ala...hajat dihati nk kirim kt lieya fareeda tu...nti next time ye...^^

November 30, 2012 at 7:30 AM

wow kete sport n tudung fareeda manyak masyuk ooooiii.....

November 30, 2012 at 7:51 AM

tak pernah nampak aku kopok lekor cam gitu.

November 30, 2012 at 8:33 AM

amboi adik nak libas mama ye..hehehe
comel adik tu kena korek telinga..suka dia :)

December 1, 2012 at 10:27 AM

tumpang berangan je la ada kete mahal macam tu kan lieya? huhu...

December 2, 2012 at 12:30 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy