Wednesday, November 7, 2012

wordless wednesday ~ passport photo





WW ~ passport photos 3 beradik....


*
*
*
*
*
*
*
*
V



(kakak no 1)





(kakak no 2)





(adik diva no 3)
 

pic passport omak n apaknye tak yah tunjuk ler....yg pasti, i berfareeda mase renew passport arituh....dpt le tuntut diskaun doploh hengget kat fareeda tu... ihiks!






** demam masih belum betul2 kebah lagi, batuk pun kong keng kong keng lagi....selsema pun ade lagi ni.....panadol dah abis sepapan....ubat batuk baru luak suku botol sbb tak suke makan...gule2 strepsill dah 3 peket bedal....pil clarinise pun dah separuh papan .....adoyai..






41 celoteh sahabat

comey anak2 ko lieya..babe, cpt sembuh tau..ko nk g jln jauh ni

November 7, 2012 at 9:06 AM

muka kak mia hepi je ye..tau2 nk gi HK tu.
mija lak awat masam je...
adik diva very debooom..
Semuanya comel2....

kak, take care...byknya ubat akak makan...moga pt sihat ye...nnti leh gi jln2

November 7, 2012 at 9:08 AM

alahai naper si mia senyum terkiput2 tu haha..
rambut si diva cam girl dah..jelessss tul..haha

skrg musim demam kan..moga cpt2 smbuh kay..
kan tak jadi nak berct jauh kan..haha

November 7, 2012 at 9:10 AM

Picture No. 1 : senyum aje....
Picture No. 2 : mcm nak marah aje..hihi
Picture No. 3 : Dayyan muke terkejut..hihih~

November 7, 2012 at 9:13 AM

lieya, cube ko try tanya kt bahagian farmasi ke, perlu amik vaksin tak nak pi Hong Kong ni. sebab akak risau demam ko tak baik2 lagi ni.. sebab before2 ni yang pi HK kene amik vaksin.. pasal kes H1N1 tu.. akak cuma risaukan keselamatan ko.. takut bertambah demam.. take care tau

excited anak2 nak pi HK yer.. comel2 belaka muka kat pasport..

November 7, 2012 at 9:20 AM

Diva sungguh pix no 3 tu. Lol

Babe... Hope korang semua sehat walafiat time nk pi hk nanti. Coz kat sana pun weather kejap sejuk kejap panas.
Hardy dulu day 4 dh start demam.
Eh anak aku tu pi jln mana pun ujung holiday tu sure demam. Pi lgk br ni je ok.

November 7, 2012 at 9:29 AM

kau nak p HK noks?

sentap!

bestnyer!!!!

fm satu!

hahaha

November 7, 2012 at 9:50 AM

dayyan dh buat passport...hehe...

#aku pon br baik batuk n flu jek...musim skrg ni..cpt sembuh yer..

November 7, 2012 at 9:51 AM

your kids dah tau ke nak ke HK tu?
tak sabar nak tau citer camne hepi dorang bila tau pasal kezutan tu....
best best best....
dah makin hampir tarikhnya kan sis....

November 7, 2012 at 10:04 AM

Sweet je muka kakak mia =)
Moga cepat2 sembuh sebelum ke hk!

November 7, 2012 at 10:11 AM

semoga selamat pergi dan balik ye..seronoknya dapat g hong kong hehehe..lagi best bawa anak-anak kan hehehe

November 7, 2012 at 10:13 AM

sumer comel2.. nak2 si adik yg diva tuh.. hehe.. take care lieya.. skrg memang musim org sakit sana sini.. ank sy si aqeef pun lum baik betul dr batuk..

November 7, 2012 at 10:41 AM

semua comel2 lah lieya..yg paling comel opkos yg paling tenit..

take care tau..aku pun smlm mc..demam..hari suara rock dah..

November 7, 2012 at 10:44 AM

wehhhh..diva sungguh pasport no 3 tu..bahahaha..kelas rambut! berapa lama simpan tu..ekekekeke

November 7, 2012 at 11:20 AM

yg no 3 tu buat2 terkejut ke ape?? hehehe

November 7, 2012 at 11:37 AM

kakak2 ayu.....
adiknya ensem sangat.....
skrg musim hujan lambat sikit nak sembuh kot lieya...take care

November 7, 2012 at 11:46 AM

keje ke dmm tuh mek... ish2.... gambar mia tersenyum simpul, gumbira tau dpt jln2 lah tu...

November 7, 2012 at 11:47 AM

dah nak terbanglerni yerk lieya.. tak sabar nak dengar ceritanyer nanti.. passport dah siap bolehler jalan oberseeejer yerk...

November 7, 2012 at 12:08 PM

Lieya... comel2 anak nko nihhhh.. sejuk mata tengokkk. Sure dah tak sabar semua nak melompat2 kegirangan kat Disney HK nantii!! walllaaa.. selamat bergumbira semua okehh!!

November 7, 2012 at 12:12 PM

wahhh...dah buat passport dah korang ek...mesti x sabar dah nak ke HK kan...nanti nak kirim fridge magnet tau...

November 7, 2012 at 12:16 PM

he he semua comey2 !

November 7, 2012 at 12:21 PM

Suka btol tgk Dayyan ni tau... rambut dia cantekkkkk... :)

November 7, 2012 at 12:56 PM

dayyan..
rebonding ke tu.. hahahah..
beb, tak sabo nk tgk gamba2 ko kat HK nnti..
amek gambo biar penuh memory neh..
hehehehe

November 7, 2012 at 1:18 PM

hehehehe...nak kemana tu...syoknye..

jangan lupa makan ubat tau

November 7, 2012 at 1:24 PM

comel2 nyeee.....

lorrr.. siannya..
Moga cepat sembuh yeh..
lgpun skrg musim tak tentu kan..

November 7, 2012 at 1:34 PM

Bestnyer..dah terasa angin hk sepoi2...hehehe

November 7, 2012 at 2:34 PM

alor2 ... dayyan tu akk x tahan tuuu ekekeke

November 7, 2012 at 2:36 PM

syiokk le kak..tak lama lg nak terbang pi jumpa miki mousee hehe..

November 7, 2012 at 3:11 PM

berfareeda dapat discount? woww:)

November 7, 2012 at 3:11 PM

Gambar dak kecik tu hensem betul .... macam hero 80-an...

November 7, 2012 at 3:45 PM

kakak no.1 - maintain gojes ngan senyum2 kambing dia...he he he
kakak no. 2 - kemain garang muka..nasib baik ada senyum sikit kasi manis
tp yg tak boleh blah...
gambar adik diva - mata bulat terkejut....terkejut flash erk dayyan...

November 7, 2012 at 3:55 PM

comelnya 3 beradik tu.
ok,takpe akk bayangkan jer gambar pasport lieya hehe konfirm lawa!

November 7, 2012 at 4:10 PM

Aloloooo..comeinya 3 bradik tu!

Semoga cepat sembuh lieya..ni demam nk berjalan jauh lettew hhheeeee

November 7, 2012 at 4:12 PM

dari ari tu nak buat passport dania....x jugak buat2...

November 7, 2012 at 5:05 PM

Bestnya nk p luar ngara..nk ikuutt...heheee...
Jgn lupa fm bt ole2 ekk..haha

November 7, 2012 at 6:38 PM

Terpinga2 budak comey nih...gambar first sweet..:-)

November 7, 2012 at 6:53 PM

comel2 anak awk ye lieya. kirim FM satu ya!

November 8, 2012 at 9:46 AM

bestnyer.. nak kemana tu..

November 8, 2012 at 12:22 PM

Adik diva no 3 macam terkejut je gambar dia kena ambikkan. Hehe

November 8, 2012 at 1:46 PM

amboiiii hepinya kak mia.. x sbr nk pi DL la tu

November 8, 2012 at 2:17 PM

yang no. 1 sengih, yang no. 2 siyes, yang diva paling last tu, amboi koooooo! kemain panjang rambut ko ye dayyan!

November 8, 2012 at 5:27 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy