Tuesday, March 8, 2011

tepi pantai bagan lalang...

ingat tak entry kami pi mkn kat bagan lalang nie.....haaa meh layan gambar2 sebelum mkn seafood tu.......alah saje2 amik gambar kat tepi pantai nie......mase ni cuace ala2 nak ujan gitu.......aku ni sebenarnye takde mood nak tulis panjang2.....mlm tadi tak cukup tdo ar, batuk kong keng kong keng....ngan idong tersumbatnye....adoiiii.....cepat laa baik......huk huk huk





kekasih ati ambo!!~




ewah2...mauu lawan tokey nampak!!~




auwwww!!~
mak dare dan anak dare...





mia miot in the houseeeee!!~






mia : mama, bile baby nak keluar ni...lambat betul laaa....mia tak sabar nak jaga baby nie
mama : nanti laaa......tgu die besar sikit nanti die keluar la...
mia : ooooo...nanti baby nak keluar ...mama bawak mia tau....sebab mia nak tgk camne baby keluar.....
mama : haaaaaaa???!!!!....... (speechless haku!!)




peace from mia!~




tgk adiknye plak posing...
mija...mija ...hahahaahah




hadoi! ntah ape2 posing......



posing ni yg lawak....tangan buat camtu sambil mulut kuar bunyi mcm kucing dok mendengus nak bergaduh tu hahaahahahahaha....aku tampa kang!!~




tu la cerita kami sepetang di bagan lalang...ececewah!!~










catatan preggy : skrang ni tdo tak lena....makan tak kenyang...mandi tetap bersih okey! (risau menanti detik kelahiran dan melahirkan)....


45 celoteh sahabat

Wah...ni yg buat x sabar nak ke Bagan Lalang ni....arap2 menjadi lah hendaknyer...

Mia n Mija ni setahun ek beza?...nampak cam sebaya jerk...ekkeke...

Happy Preggy...jangan risau2...makan kena kenyang..nanti baby lapor...hehehe

Ps : Cam biasa, I dah klik u nyer Nuff, jom klik2 kay

March 8, 2011 at 9:22 AM

anak2 ko mmg pandai posing..ayat mia tu plg x tahan..hehe...

still batuk lagi ye, jaga kesihatan lieya..tak lama lagi 3rd junior nak keluar

March 8, 2011 at 9:49 AM

betul la tu lieya...bila dah makin sarat nie memang payah sket nak tidur lena...kak lynn pun asyik terjaga jer bila tidur malam...

March 8, 2011 at 9:50 AM

bestnya..lama x terjah bagan lalang...dari umah akak dekat jer kan..akak due bila yer?

March 8, 2011 at 9:51 AM

kty lama dah tak gi bagan lalang nie..

March 8, 2011 at 9:56 AM

aloh2 cumei jer mia tuu .. posing2 ngan mama yer .. ermm sementara mama lum meletops nie .. posing2 dulu erkk .. best2 jalan2 makan angin tepi pantai nie dik .. nyamannn jer kann ..

kalau akak dah rasa mcm nak tidoo dah .. tapi kalau ke pantai suke petang2 .. :)

March 8, 2011 at 10:05 AM

cantik juga pantainya tu kan lieya..

ena suka gambo2 lieya sbb mia & mija sokmo kasi kerjasama time nak amik gambo sesama... kalo lah anak2 ena camni kan behhhh!! leh posing banyak2 ngan family.. wuwuw..

March 8, 2011 at 10:09 AM

alahai siannya...mcm2c penyakit pulak yg dtg...bykkan lag bersabar n berehat....

masa lia preggy aritu pun lia kene batuk..seksa amat rasanya..tp lg teruk klu masa tgh pantang tu kene batuk..t'kepit2 lak nnti...

baca n3 lieya makan sushi tu t'ingat penah baca kat blog zanna (mama batrice yg tgh shopping sakan kat bandung tuh...) lieya ni 'hantu sushi'..ngeeeee..samalah kita....

p/s: aku t'ingin lah nak jumpa ko lieya...awat kita byk sgt persamaan nih....kembar lain bapa n mak ker???? ekekekekeke....

~ jgn lupa jaga kesihatan.....~

March 8, 2011 at 10:20 AM

last pergi dlu msa BTN kt kem bagan lalang..pstu tk jejak dah..hihi..

kalo lah dekat mmg nk sgt gi..mls nk bwk budak kecik tu panas2..tggu dia pndai main psir nk gi jgk..hihi skrg ni geli kalo pijak psir pstu ngis..haha

pndai anak2 posing..syiok tgk

March 8, 2011 at 10:40 AM

Bagan Lalang dah banyak berubahkan Lieya , dulu tempat tu kosong je.

Lieya cam tu lah rasanya bila nak menunggu hari melahirkan. Kalau yang pertama dulu kita tak rasa cam tu sebab kita tak tahu. Dah pernah melahirkan , mesti tertanya-tanya, cam manalah bentuk sakit yang datang nanti, sama tak cam anak yang kemudian. Banyak berehat lieya, jangan fikir sangat ,cool

March 8, 2011 at 11:02 AM

dup..duppp dah tak lama lagi la tue..tunggu masa jer kan???akak angah dah bersalin dah semalam bb boy gak... hehheee
apa pun angah doakan lieya selamat semuanya

March 8, 2011 at 11:08 AM

sekarang dah bertambah cantik bagan lalang tu.. dah lama tak pergi sana..

March 8, 2011 at 11:08 AM

syok jugak ye Bagan Lalang ni..kami x pernah pi lagi..teringin..

March 8, 2011 at 11:40 AM

alahai jeles tgk kaki ko lieya!!! kaki aku ni rasa nk belah sedekah kt org..hahahaha.

dah x lama dah kan.. jgn risau2 sgt. insyaallah sumernya selamat. doa byk2.

March 8, 2011 at 11:56 AM

wah sis, u tak naik banyak laaa masa preggy...best tul i tgk u...

ur doters tu memang pandai posing..suka tengok!

March 8, 2011 at 12:07 PM

best nye lepak tepi pantai...bgan lalang ni ok gak tmpt die,tp kalau air surut..jenuh jalan nak ke gigi air...hehehhehhe....byk pahat kt sini...

March 8, 2011 at 12:36 PM

Lama dah dah pegi Bagan Lalang.. bestkan dpt jl2n tepi pantai petang2..ngan angin sepoi2 jerk..

Sian Lieya.. iye la susah kan kalau kena batuk niee.. seksa rasanya tak cukup tido..pas tuh ngan keadaan lieya gitu.. moga cepat sembuh yer.. :)

March 8, 2011 at 12:40 PM

best je lepak sanaa.. eh lieya pakai jeans utk preggy ekk..? menarik tuhhh!
Dari depan nampak cam tak la beso sgt.. hari tu gambar lieya gi makan kat jonnys nampak cam dah tunggu hari betull hehe

March 8, 2011 at 12:45 PM

ehsss..akak..xnampak peyut pun..letak kat mana?? simpan kat umah ekkk...sies xnampak..nampak cam biasa jerkkk..mana aci camni...hehehee..tp kalo bab berpicca, like moter like doter lahhhh..

last note tu bikin debar tol rr..adesss

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

atau berminat nak join GA saya..--> 2ND GIVEAWAY

March 8, 2011 at 1:18 PM

Kakak jelaskan kat anak baby keluar dari mana. Katakan sebab itu kena jaga tempat itu tak siapa boleh pegang walau papa sekalipun. Tak boleh tunjuk org. Sakit tidak terperi bagi penerangan secara ilmiah. Tak ada apa pun jangan bimbang. Anak akak 3 org semuanya perempuan.

March 8, 2011 at 1:59 PM

beranak lah brp kali pun kan lieya..risau tetap risau..huhuhu..

eh..aku tgk ko xdelah gain weight sgt..tgk kaki ko kurus..

suka tgk pic u oll anak beranak..

March 8, 2011 at 2:03 PM

nanti nak bawa familylah dtg sini makan baru bestkan kak..hehehe

March 8, 2011 at 2:49 PM

masing2 xsabar tunggu baby kuar..aku pun sama lieya..hihi

aku doakan ko selamat bersalin secara normal..baby n mama selamat..amin.. :)

March 8, 2011 at 3:23 PM

lamerr giler x pegi bagan lalang nieee....last pegi 2 tahun lepas kottt....jauhh sesangat rasernyaaa...tapi pegi siang2 ok kott ehhh x ramai sgt org

March 8, 2011 at 4:03 PM

suke picca yg pes tu..
sporting budak2 tu yer..
alya, kalo nk amek family, salu wat muka 'toye'..
oh, pantai bagan lalang stail pantai teluk ketapang r kalo kat ganu ni..
de batu² beso kan.. tp alya takut ombakk.. hehehhe..
pssttt: take care dear!!!

March 8, 2011 at 4:36 PM

wauuu...meletups nye mak yong nih! berseri2 muke..suke!

pandai bebudak nih layan maknye posing ye..

March 8, 2011 at 4:54 PM

menyimpan hajat nak sampai ke bagan. huhuhu

March 8, 2011 at 5:04 PM

kat bagan lalang mmg cantikkan pemandangan.. kalau buat photoshoot pun mesti cantik.. si mia tak yah cakap la.. posing apa pun meletops..

cantik gambar2 ko kat tepi pantai ni.. tp akak paling suka tengok kaki ko la lieya .. menten slim..

jangan risau2 time preggy, nanti HB naik pulak .. ceria2 selalu tau

March 8, 2011 at 9:12 PM

BG dah lawo lar ni lieya
kalau dulu nak gi bagan lalang teringat macam pantai MORIB
tapi bila dah gi sini alahai...dah makin Indah sudah
tak yah gi PD jauh2 tu erk

March 8, 2011 at 10:59 PM

sempat lg berposing2 ko ek... tgk angin kuat tuh.... mesti best gitu

mia tuh mmg terserlah ciri2 sorang akak ye... bagus2... untung ko kang
dh ada yg blh nolong kang

March 9, 2011 at 8:28 AM

sempat lagi korang berposing..but i likeeeee....he he he..bila lagi nak capture moment2 indah bersama family kan...wah gitewwww..........

sian ko...batuk tak hilang lagi ker..
aku dah almost 2 bulan ko batuk tak hilang2...nie pun dah ok sikit...kalau tak, rasa nak masuk tangan dalam tekak ..nak garu punya pasal..adeh..

ha ha ha ha...mia mmg tak dinafikan ler..bab posing dia paling terror...tp mija not bad gark..ala2 candid gitew......

March 9, 2011 at 8:42 AM

SELALU DGR NM TMPT NIE...MCM BEST JER LIEYA...NNT NK TRY G LA

March 9, 2011 at 1:29 PM

kak t x penah spi lg kat sini.. byk tgk blog org makan kat sini.. sedap ye lieya? nak try gak 1 day nanti..

gambar semua cantik.. miamija rocks!

March 9, 2011 at 3:33 PM

wahhh... best2 mkn kat BL nih...


*td kite jumpe awak kat warisan n siap tegur awak lg... salam perkenalan... heheheh...

March 9, 2011 at 4:41 PM

cantiklah pic2 nya..pemandangan pun cntik..mama n anak beranak pun cntik n comel2..pndai posing

jgn risau ok..relax....InsyaAllah segala urusan akan dipermudahkanNYA..amin..

March 9, 2011 at 10:58 PM

lieya dah bersalin yer..lama tak nampak

March 10, 2011 at 12:31 PM

ko sure dok dup dap dup dap je kan?
kalu aku pun.. aku nanti x tau le camna. dh le opis jauh fr umah. ada gak aku pi drive sendiri pi prince court je (tu diaaa.. prince court okeh. pitam kalu shahnun bc ni).

choi..choi... jgn le aku sakit time kat opis.

March 10, 2011 at 1:07 PM

wahhh....bergaya sakan!!
dah lama x lepak bagan lalang nieee...memang santai kan lieyaa..

March 10, 2011 at 7:41 PM

bestnyer Lieya kt tepi pantai..hepi jer tgk uols..:D

March 10, 2011 at 11:40 PM

tgh menunggu hari ke lieya?? Insya Allah everthing will be fine.. k..

March 11, 2011 at 10:44 AM

sedap makan kt bagan lalang.. murah lak tu.. lieya sronok nyer sikit masa lg baby nk kuar... mia & mija dh x sabar dah.
semoga semua selamat.

March 11, 2011 at 11:21 AM

I've read about this Bagan Lalang place. Ada orang overnite semua. Cam best gitu aku baca orang lain cerita2 tempat ni.

March 11, 2011 at 11:34 AM

hy lieya..rindu plak dah lame tak masuk sini :D

MDT tak penah lagi sampai bagan lalang ni..biasa dgr org citer jer..

March 11, 2011 at 12:29 PM

Suka tengok pose budak berdua tu..
Lieya..jangan risau,insyallah semuanya pasti selamat

March 11, 2011 at 5:22 PM

wah...pandainya posing...kalah model....

March 14, 2011 at 11:43 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy