Wednesday, March 16, 2011

mia rempits woooooo!!!~


 hadoi!! hadoi!! anak dare sape nie!! hak hak hak...kemain lagi......dpt peluang main game moto2 cenggini hah gayenye.....tak mo hoccayy duduk proper2....nak buat gak aksi superman heheheeheheh......tak padan ngan reben atas kepale, aksi ganaz woooo!!! he he he.....ape2 jek la mia oiii...layankan jek laaa...jgn besar jadi cenggini dah...mmg aku kerat2 kaki koooo he he he......





 
meh layan borak2 aku ngan mia semalam :

kiteorg baru balik dari tgk newborn baby jiran sebelah sebenarnye...so aku saje laa tanye :

mama mia, ni laa baby, esok baby mama pun cam nie ar.....
mia keciknye mama...nape kaler die merah?
mama mmg laaa....sebab die baru keluar dari perut mama die....
mia oooo...patut pun!
mama nanti bile baby mia ni dah keluar, mia kene take care baby tau....mama ngan papa gi jalan2, mia jaga baby kat umah tau (hahahaahh saje provok anak dare aku!)
mia haaaaaaa...mia kene jaga ke?...(sambil tu die dok selak baju die n tenung something)
mama aik...nape selak baju?...tgk ape?....
mia ermmmmm....camne mia nak jaga baby, tetek mia kecik lagi....camne susu nak keluar....
**aku dah gelak bahak2 dah hahaahahahaha...sampai kesitu die leh tepikir!









♥♥pesanan khidmat masyarakat :


jom ramai2 derma darah.....















31 celoteh sahabat

kelakarlah mia ni.. boleh dia imagine macam tu ye... sib baik dia fikir takat tu je.. kalau lebih lagi haru...

March 16, 2011 at 9:16 AM

peerrrrhhh......rempit mia jangan tak rempit
mama bagi peluang...sat lagi kena tarik peluang tu..putih mata nanti....

adeh...
sampai ke situ mia pikir ko
jaga baby siap kena bagi hisap susu
patut ler dia selak baju.....mia ooo mia

March 16, 2011 at 9:24 AM

haha.. cepat betul mia fikir mcm mana nak care bb dia nnt..kelakor la mia ni... smpi ke situ pulakkk...

March 16, 2011 at 9:26 AM

bersungguh2 ko merempit si mia... siap ngn gaya gitu... aduh2...

heheheh sungguh kretip pemikiran itu budak... mcm2 di pikirkan nyer

March 16, 2011 at 9:40 AM

Hahahahhahahahaha pecah perut baca ni lieya.. Adoiiii mia2.. Boleh plak terpikir cemana nak menetek kan adik dia. Bijak betul..

March 16, 2011 at 10:05 AM

comel... tetek kecik?? hahahahahahaha

March 16, 2011 at 10:22 AM

hahahaha x bleh nak ckp apa tang selak baju tu... budak2 skrg mmg pk jauh lieya...

March 16, 2011 at 10:43 AM

uiksss...rempit kat cni jer tau...dah beso esok jgn rempit btl2....:D

uhuhuhu....gelak2 lia kat depan lappy ni....aduhai mia..sampai ke situ peginya dia...eheheheheheh...nak gelak lagi...lawak sungguhlah...:D

March 16, 2011 at 10:47 AM

hahahahhaha kelakar and cute tul mia nie sis...leh dia terpikir ke situ ya!

March 16, 2011 at 11:17 AM

Kanak-Kanak mmg polos kan....cute je Mia..siap selak baju lagi...hehehe..

March 16, 2011 at 11:49 AM

kan main layie mia rempitt tuuuu ekkek .. kalau anak akak tuu x semoat buat cenggitu , dah kena warning ngan ayah dia ekekke ..

hahahahahhahahahahha
pueh akak gelak nie dikk .. kelakoor lah mia nie .. looor ekek memang lah nakk oiii mia kecik layie tetek x der layie ekekkee... aduhh aduhhh :))

March 16, 2011 at 11:54 AM

jauh nye imaginasi mia. siap fikir yg dia kena menetek adik lagi. hehehe

March 16, 2011 at 12:13 PM

lagi terror anak ko kasi jawapan..klise betul mia. pandai..pandai

gelak guling2 aku

March 16, 2011 at 12:13 PM

mia2 kelakar tul la..kecik dah pikir ke arah situ hehehe... tapi cerdik si mia

March 16, 2011 at 12:59 PM

HA HA HA..! sakit perut aku tergelak depan PC nihh! Amek nkooo sebiji!

March 16, 2011 at 1:25 PM

kelakar betul si mia nie....pecah perut atie gelak.....hahahahha

March 16, 2011 at 2:06 PM

haahah..semput ni haa duk gelak..kelakar lah mia tuhh.. jauh imagine tu haaa..nasib dia xsuh mommy dia tinggalkan sekali..senang nak kasi susu..cerdikk!!

sekali mia pergi merempit daaaa...

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

March 16, 2011 at 2:15 PM

amboi mia... kaki terjengket naik atas. betul2 mengalahkan mat rempit tegar nih. hehehe

March 16, 2011 at 2:25 PM

hahahhahaha...mia mmg kakak yg baik..jawapan yg jujur dia kasi tu lieya..smua sbb nak jaga adik...

March 16, 2011 at 3:02 PM

amboi kan main anak dara tu merempit yer...ada gaya la...bagus derma darah ni...tp kalu urat halus payah nak derma

March 16, 2011 at 3:04 PM

hi.hi.hi..kelakar la mia..mmg xdijangka pemikiran budak2 kecik nie...

March 16, 2011 at 3:17 PM

hahahahaahaha..lawak tau mia nie
tp bagus..sampai ke situ mia .pk.

ingtkan tadi nak nangis sbb mama tinggalkan dia nak g jalan..

March 16, 2011 at 3:24 PM

hahahahah...kreatip okeh si mia..sampai ke situ die leh pikir..
agaknye kalu nk kena jaga adik tu, siap kena nyusukan skali kot die pikir..huhuhu..

dasat gak die merempit tu..mija takde lak?

March 16, 2011 at 4:14 PM

Mia siminah rempit ni cepat je fikiran jauh. Budak sekarang lagi advance, tiba-tiba meletup je. cam mana lah di terpikir sampai cam tu sekali.mesti ko ketawa terbahak-bahak.

March 16, 2011 at 5:33 PM

mia mia...dia pun dah amik semangat mama dia nk bf baby...mesti dia excited kan tgk baby new born tu..

rempit2 pun tetap namak gegirlnya..

bestnya p ice room...sedapkan durian tempura dia..mmg xcukup satu..ice cream dia pun sedap n rase ringan je xdelah rase mcm berlemak sgt..ni pun sy mcm dah lama x p ice room

March 16, 2011 at 11:09 PM

kuakakaka x tahan aku wei, cerdik betul si mia ni. jauh betul pemikiran dia. abis la ko, xleh nk kelentong dia.

March 17, 2011 at 10:20 AM

Wakakaka...lagi advance Mia nih....Aunty pun tak terpikir sampai ke situ...ekekkeke...

Ps : Cam biasa, kita dah klik kat Lieya nyer Nuff, jom klik2 kay

March 17, 2011 at 10:28 AM

mia2...sabar jer la acik lisa baca kisah ko ni...

March 17, 2011 at 11:28 AM

rempit jerr.. ehehe

March 17, 2011 at 12:11 PM

huhuhuhu...siap rempit aksi terbang lagidak mia ni....ni kalau anak aku..mau tak nak balik umah...hahahhaha....

March 17, 2011 at 1:00 PM

EKEKEKEKKE..

KELAKAR LAH MA NI.. KESITU PLAK PERGI NYA KAN.. TP OK LA TU NALURI KEIBUAN NAMANYA.. AHAKS..

March 17, 2011 at 3:39 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy