Thursday, August 4, 2011

budak tak puase menyebok!!


tak mo cite byk2...meh tgk budak sibok tak puase ni kaco mama n papanye bebuka.....ni gambar semalam nie ekekeekekek





mengalahkan org puase seboknye....ekekeekekk...tak kire! sabtu ahad ni kene belajar puase gak...separuh ari pun separuh ari......huhuhuhu...dayyan? mmg time bebuka die tak kaco kiteorg....die dah elok terbongkang kat atas ekekeekekeke..

erm...nak buke ape ari ni.....





** sayer dah apply cuti rayer 5 ari...ekekeekek...korang baper ari lak.....heheheeheh












33 celoteh sahabat

salam lieya....bestnyer menu tu.....mia n mija x pose yer....sama la cam anak akak si madihah pose yang yok pagi2 lagi dh minta minum susu....huhuhuhuhu.....bagusnyer dayyan x kaco mama n papanyer anak akak si marissa ngalah kan org pose die yg sibuk nak amek makanann.....

August 4, 2011 at 9:26 AM

senang betul kalo dak kecit tido waktu buka..

woot.. woot.. cik mia n mija x pose.. ehehhe.. xpe la.. slow2 belajar..

August 4, 2011 at 9:35 AM

senang kan nak berbuka kalu dak kecik tido hehehe...eh eh nmpk cam aym percik tu, peberet tuuuuuuu kihkihkih...tak pe ujung mggu ni try ajar diorg ni pose okeh (^_^)ada geng tu insyallah jadi la tu, tul tak..

August 4, 2011 at 9:41 AM

saya apply cuti 3 hari jek....tak leh bebanyak...sbb bos tak kasi....cedihnyer saya...huhuhu

August 4, 2011 at 9:41 AM

heheh..sonot tgk budak dua org ni..cam kembar pon ade.

cuti raya tahun ni tak lama. sbb takut terberanak kat kg..huhuhu

August 4, 2011 at 9:46 AM

bessnyer tengok menu tu....si comel 2 org tu poser tak.....I cuti 1 day ajer...baru kejekan..huhu

August 4, 2011 at 9:48 AM

wahhh bagusnya bb dayyan memahami mama n papanya nk berbuka..kalu anak saya sibuk nk menetek lah mcm2...

saya apply 4 hri jer hehehe...

August 4, 2011 at 9:49 AM

bagusnya dayyan tak ganggu org buka posa eh.

kty apply 3 hari je kot.

August 4, 2011 at 9:59 AM

bagus dayYan tak kacO oRg berBuka.. imAd lak aSik sibUk kat kerUsi diER nak maKan sama hehehe...

kaK,pulun Cuti naMpak?? ekeke

August 4, 2011 at 10:29 AM

hohohoho... 5 hari tu

ai jeles okess

eh, lima hari tu campo yg 3 hari cuti umum tu ker?

August 4, 2011 at 10:37 AM

HEHEH..

TAK PE.. PELAN2..

DAK ANIS TAHUN NI DIER SEMANGAT NAK POSER, TAK PAKSA PUN SEBENARNYA.. TP TENGAHARI JE BALIK SEK MEMG NAMPAK DIER LETIH SANGTA KATA PENGASUHNYA TP BILA TANYA NAK BUKA TAK? DIER KATA TAK NAK.. NAK POSER.. SERONOK KOT MERASA BUKA POSER IKUT YG DIER NAK.. :D


KAMI LOM APPLY LAGI.. TP RASANYA AMIK DALAM 4 HARI CAMTU..

August 4, 2011 at 10:40 AM

simple jer menu uols but meriah..ikan sekor jer cukup ka? jgn rebut2 sudah..:)

x per, bdak2 pelan2 blajar..

August 4, 2011 at 11:22 AM

alorrr sweeey jerk muka mia mija.. mia dah macam anak dara lagaknyaaa..denga nrambut mayang mengurai... esook cik nah pun gitu kan..

August 4, 2011 at 11:24 AM

banyaknye apply.. akak apply 2 hari je.. genapkan utk seminggu.

August 4, 2011 at 11:41 AM

eh spe yg mkn nsik sejemput camgitu tu....diet ek...hikss...aku lom plan nk coti brape ari...huuuu

August 4, 2011 at 11:42 AM

lieya lbh kurang mcm anak buah aku si arissa.. tp die pose.. 15minit nk bkk die boleh hirup air sbb da xthn n mrh2 knp org azam lmbt. haha..

August 4, 2011 at 11:57 AM

lieya..brp umur mia & mija tu? kalo belum 6 tahun..xyah paksalah..mimi umur 6 tahun ni baru dee paksa..tp kalo nak train dia 1/2 hari pun ok gak..biasa2kan berlapar..hehehe..

August 4, 2011 at 12:04 PM

sng la ko brbuka dayyan tgh tido. gud boy dayyan kan. ko nk train dorang posa yek. aku plak, bru je tnya echa nk posa tak, dia terus marah haku. ntah hapa2 kan.

August 4, 2011 at 12:27 PM

ahahaahha
ok la.. budak2 memang penyerii..!
baru la meriahh..! ehehheh

Danish pun dah ikut sahur.. paling lama dia posa sampai kul 4 jekk . ok la tu pelan2 uhuhu

izan dah apply 3 hari.. hopefully la approve uhuhu.

5 hari lieya..? mmg tak patutt.. dengki aaa cam nehhh!

August 4, 2011 at 12:28 PM

Biasa la tu...kang makan laki bini jer boring gak....tul tak...

Aina last year kuat lagi posanyer...tinggal 7 ari jer...sebab blum masuk sekolah...tahun ni 1st day jer ari tu dpt penuh...kesian gak..sbb sekolah pagi petang...pening2 katanyer kat sekolah agama....

Tak per lah...budak lagi pun...perut terkejut pun yer....hehhe

August 4, 2011 at 12:48 PM

kita tak apply lg..apply last minit.. :P

August 4, 2011 at 1:02 PM

kak wa lum apply lagi...

August 4, 2011 at 1:04 PM

eeeeiii nmpk burger malaysia. feveret tu. yg lain tak terliur sgt. terliur kt burger malaysia ngan salad je. 5 jam lg. adeh.

mayb apply cuti 2 ari je kot. senin ngan jumaat

August 4, 2011 at 2:24 PM

wah banyaknyer menu berbuka..... masak sirik ker...

August 4, 2011 at 2:43 PM

he he he he.....aku plak..time berbuka...batrice dah terbongkang kepenatan..kat rumah nenek dia bukan reti nak tido ker..main jer...balik rumah..dpt peluk2 kejap.....lepas minum susu...terus lelap...hu hu hu ..bosan jer......

August 4, 2011 at 2:46 PM

anak akak si Arfan siap mkn2 dulu depan kami....sabor je la... Adam pulak brpuasa dan mulut lak asyik2 tanya bila nak boleh nak brbuka ni mama???...hehe...

mia n mija boleh posa punya ...sekerat hari pun ok...hehe

August 4, 2011 at 3:17 PM

Biasa laa budak2..mesti nak kaco punya kalau mak bapak tgh bukak pose..

Tgk ikan cencaru tuh nampak sedap jerk.. :)

Amboi 5 hari yer.. raya sakan nie.. :)

August 4, 2011 at 3:45 PM

biasa la lieya.. ank2 klu x menyebuk x sah. dulu klu sara x puasa kasi join jugak masa kita org makan. x sampai hati plak asyik pandang jer.. hihihi

hai lieya sikit jer nasi tu.. diet jugak ker bln puasa ni.

August 4, 2011 at 4:52 PM

huuuu...meriahnya menu b'buka...:D

lieya....sbnrnya segan nak kata nnti rasa mcm mengada kan citer plak,asyik2 sama..asyik2 sama....btlkah kebetulan ni??? tp kan nak kata jugak....firas pun time kita org b'buka dia membongkang x sedor diri... :D bagus kan anak bujang kita...hikhikhikkkk....

en.suami apply cuti seploh hari...amik ko...puas nak b'jalan..i likeee....

August 4, 2011 at 8:53 PM

samalah anak sy danish belum pose lagi..tp hari ni smpai kul 5 je dia tahan...xpelah..br blaja2 org kata...xpe train dia plahan2...

sy apply cuti 3 hari je...annual leave sy sikit...

August 4, 2011 at 9:07 PM

awal dayyan tido koo...
hardy time kami berbuka pun dia x kacau. dia kat atas main game or layan movie. lepas tu aku yg kena bwk food naik atas bg dia mkn. very the bossy tauuu...

aku cuti raya 2.5 bulan!! haaaa nanges ko dgr. hehehehe

August 5, 2011 at 7:29 AM

bahagianye dayyan tido time waktu2 puncak ni..kalu dilla dulu, gilir2 woo buke puasa..huhu

hamboiii...nmpk menyelerakan btul lauk pauk lieya, tu kot budak tak pose pun nk join skali..

August 5, 2011 at 10:40 AM

xpelh lieya.mrk tlg memeriahkan waktu berbuka....masa kecik anak2 akak pn camtu..suami suka kalau anak2 memeriahkan meja makan w.pn mrk blm brpuasa......

August 5, 2011 at 12:04 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy