Wednesday, August 3, 2011

dayyan gusti ngan mr. lembu!

tak mo ckp byk2....haus tekak kang.....hahahaah jom layan gambar dayyan.....

*
*
*
*
*
*
*
*
V


peberet toy dayyan....en lembu yg tomey...secomey dayyan heeheheheh




sian en lembu tu...basah2 dah muke die kene jilat ngan dayyan ekekekekek







lawak tgk die dok gomol lembu tu.....tangan dok peluk kepale lembu tu, kaki lak dok terkuis2 tendang kaki lembu tu hihihi...dah mcm kitten dok main2 tuuu....cute!!~






ni waktu pagi nie.....org sibuk2 nak siap pi keje pi sekolah die pun bangun....dayyan ni mmg waktu tdo die pukul 8mlm, pastu pukul 6 pagi konpem dah sengih2 celik bijik mate......tu yg bawak die pi bilik akak die, bagi die senyap2 main kat situ....akak die dok tgk2kan....






comolot laa ngan lembu tu dik oiii!~





last but not least....tanda ingatan dari en hubby sempena besdei semalam...dah agak dah...sure ade munge ni...tgu jek semalam kat opis bile flower boy nak anta ni wakakakakaakak





orange color!~




sweet!! tapi tak aci la abang..cilok gambar org plak wakakakakaakaka





erm kek besdei dlm entry semalam tu tersadai tak mkn lagi....perut sengkak kenyang...okey! arini tak yah beli kuih dah .....mkn kek tu ajek .....hehehehehehe







**ish..takde sape ke nak ajak / offer pi buke buffet kat hotel ni.......














32 celoteh sahabat

meh la berbuka kat umah akak...makan ikan kering dan telur masin jek...hahaha...

mak tak berapa nak sehat lagi ni...weeee

August 3, 2011 at 9:05 AM

alalala...comei nye dayyan dok gomol lembu tu, geram je dia kat lembu tu hihihhi...syok ooo dpt munga (^_^)

August 3, 2011 at 9:16 AM

ambooiii dayyan.... bergusti kamoo yerk...

hikhikhikhik.. vangga.. saper yang bagi bantal tu dekat dayyan.. sebab dayyan sukaaaaa....

August 3, 2011 at 9:27 AM

aloh, romantik sungguh ngan kad ucapan yg ada gambo2 tu..

eh, nak makan buffet ker? ape lagi, cuit le hubby tu lebih skit..







^_"

August 3, 2011 at 9:31 AM

beriya-iya dia bergusti ek sis..
chomei.....

walopun dah expect dpt bunga...
tapi bila dah terima...
mesti tetap sengih kegumbiraan kan sis kannn...

August 3, 2011 at 9:48 AM

comeynya dayyan...

happy birthday lieya..so sweet dapt bunga.

August 3, 2011 at 9:53 AM

Lieya,

Happy birthday to you, semoga bertambah bahgia dgn kehadiran Dayyan disisi mu dan selamat menjalankan ibadah puasa ya.

Maaf lah kak nur lambat dtg kesini...bulan puasa ni macam tk larat kak nur...lepas terawih mesti terbongkang tidur....hehe...dh tua lah lieya....nikmat kekuatan dh kena tarik sedikit demi sedikit...

Bukan main tengok Dayyan ngan lembu bergusti...lembu tu jinak aje, dier diam membisu sepanjang dk Dayyan besar nanti....hehe...ok lieya take care be happy always!

August 3, 2011 at 9:54 AM

comei sgt ur baby boy...

August 3, 2011 at 10:06 AM

Dayyan...meh gomol ngan acik pulak..hehe..suka tgk...

wah bunga oren... cantikkk...

August 3, 2011 at 10:25 AM

wah!! gagah perkasa dayyan ni, leh gusti nagn lembu yerk.. hehe

cantik bunga oren tu..

August 3, 2011 at 10:56 AM

uishhh ngaLahkan koboi laK daYyan.. aDa beLa lembu seKor...

paRah Lembu tu kAK keNe aIr lIuR dia.. ekekeke

SWeeT aBg aKak nih Taw.. sKe tGKKK...

August 3, 2011 at 10:58 AM

cute le...makin tembam satu badan dayyan tu...hehehehehehe....
aku jeles lg ko dpt bunga...
yg aku tunggu daun pun x der org atr lg nih...hehehehhehehe.......

August 3, 2011 at 11:09 AM

alahai comeinye dayyan sambil gomol lembu tu...

August 3, 2011 at 11:25 AM

alahai sweetnyer semoga sentiase dilimpahi dengan kasih sayang dan kebahagiaan....amin....aunty suke la tengok dayyan....geram....rase nak cubit2....mama dayyan jgn mare yer....

August 3, 2011 at 11:30 AM

weeeeeeeeee...

sweetnyer ucapan birthday tu.. :)

August 3, 2011 at 11:32 AM

comel je tgk dayyan brgusti....

wow!!!!romantiknya.jeles tetiba....akak xmerasa la dpt hadiah bunga camtu...suami langsung xromantik..nk bg hadiah entah sesuka hati je bila2.....hu...

August 3, 2011 at 11:33 AM

manjang je dpt bunga ko.. best2 hihi jeles tau.. hiihi

August 3, 2011 at 11:45 AM

seronok nyer bb dayyan gomol2 lembu tu.. meleleh air liur sama cam bb uqail punyer la bnyk.

romantiknya en. abg lieya siap kasi munga oren dan kata2 indah.

August 3, 2011 at 12:01 PM

romantiknyer laki ko lieya....hehehe..laki aku?hampeh..

August 3, 2011 at 12:25 PM

dayyan geram dkt lembu tu coz xdpt minum susu lembu =p

hehhe...beshh nye dpt bnge =)

August 3, 2011 at 1:07 PM

heee lomentiknyer...walo die cilok gambo ko tp die usaha gak nk print ape sume tu....x rmai laki nk buat cenggitu tau,...hekhek

dayyan nk pnjm en.lembu bleh...heee

August 3, 2011 at 1:23 PM

dayyan yg semakin besar dan hensem.. jugak en. suami yg romantik! bertuahnya seorang lieya!

selamat berpuasa yang!

August 3, 2011 at 2:44 PM

kira dr pg dah standby nak dpt munger la kan..

August 3, 2011 at 3:05 PM

Amboi Dayyan wrestling ngan en lembu yer.. comel nengoknyaa.. :)

Wahh very the romatis.. dpt bunga kaler oren lagik... so sweet .. :)

Tu ler akak pun tunggu gak nie.. tak de plak nak offer buka pose..kalau tahun lepas minggu pertama pose dah ade org ajak.. ishh.. :)

August 3, 2011 at 3:12 PM

munga kaler oren.. terus aku pon suke2 sambil hpy2.. wpon xdpt kt aku.. tp part yg best dayyan gomel2 si incik lembu.. haha.. lwk + comei.. hehe

August 3, 2011 at 3:14 PM

weei... banyak la haus tekak cakap banyak.. nko cakap ke..? taip je kan kan kan..! ehehhehe

comell aksi dayyan geget bantal lembu tuh. mana la nko dapat lieya oi..! ekekekek

wahh.. jarang2 dapat bunga kaler orange..! sweeetttt la plakk...!!!!

August 3, 2011 at 3:42 PM

uwaaaaaa.....jeles...jelessss...tak penah hubby ai bagi munge tau..tak romatiksetik pown cam laki yu...

alolololo...chumel...itu budak same itu lumbu byk chumel..mau chulik dua2..hihihih

August 3, 2011 at 4:42 PM

huhuuuu....dr dulu lagik bila tgk dayyan ingat firas...bila tgk firas ingat kat dayyan....perangai tu lbh kurang jerk w'pun dayyan ni lbh muda dari firas... (muda 3 bulan je kan...blh jd geng bas sekolah klu ada rezeki kami posting ke KL nnti..amin)

August 4, 2011 at 12:30 AM

alo alo coemelnya dayan.budak-budak suka geram. kalau membeli lembu atau anak patung kena pilih yang tak berbulu. tarik -tarik patung tu sebelum beli, kalau tak tercabut okeylah, sebab budak -budak suka mengigit.

seronoknya dapat bunga ngan kad dari suami.

August 4, 2011 at 5:54 AM

tomei ank bujang tu.... hadoii gebusnya peha dia.. bikin aku rasa nak geget2..... huwaaaa laki aku takpernh bg bunger....... jeles tau...

August 4, 2011 at 6:24 AM

alooor dayannnn geram nyerrr !!

dikkk eppy bday cayunkkk sori akak lambat sgt2 wishh .. semalam akak x der .. akak el .. hubby akak sakit huhuhuh

August 4, 2011 at 9:18 AM

berlemuih air liur kat mr.lembu... eheheh.. comey dak dayyan ni..

August 4, 2011 at 9:33 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy