Friday, August 12, 2011

dayyan rakus!

ishh takde idea dah aku nak update ape....korang layan jek laa pic budak due org ni main.....dayyan kalo ngan mia die okey skit....mija kejap jek bleh main, pastu tak lame kang dayyan melalak...mija ganas sikit...pastu suke kebek2 muke org tu, kejap2 kebek mulut, kejap2 kebek telinga...rimas le dayyan.....





tekekek2 dayyan gelak mia usik2 leher die....anak bujang aku ni penggeli...pantang kiss / gomol kat leher....kemain kepit leher die sbb geli heheehehehe





semalam amik dayyan kat nursery, teacher die ngadu...dayyan ni kuat jeles...takleh cikgu dokong bb lain...die pun nak....keh keh keh ...




jeles laa mcm mane pun...gediks laa mcm mane pun...kalo amik die dari nurseri masuk jek kete terus terkam mama die....tak caye....meh tgk bawah......aksi ganas 18PL laggiiii wakakaakaka



*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
V
haaa ko tgk tuuu...kemain ditariknye baju mama die....sebok nak selak nak nenen ar tu...kadang2 saje aku usik lambat2 bagi......mulut die dah tertonyoh2 nak isap...terkulat2 kecap kecip bibir die hahahahaha.....lawak jeeeee......mau tak meroyan...lebih 8 jam tak dpt nenen.....gian le tuuu ekekeekekek





ini budak kecik sgt suke jalan2 kat param...alah aku gi param presint 15 aje...kecik aje param tu tak mcm kat presint 2 tapi makanannye berase...ade satu tepung pelita sedap kat situ.....ari2 wajib beli ....hihihi...








** mlm ni bawak dayyan pi cucuk kat annur....abis arr paha mungel die kene ceroboh mlm ni.....mlm ni cucuk optional jap tu....harap2 ar tak demam....mmg saje aku arrange kalo kene cucuk biar cucuk ari jumaat, so sabtu ahad tu cuti..senang kalo demam ke ape kan......so far dayyan takde laa demam lagi.....ade pun demam campak ari tu ajek......















35 celoteh sahabat

eee geram plak aku tgk dayyan ni... dayyan rindu bau mama dia ler tu...hehehe

August 12, 2011 at 9:06 AM

dayyan dak comel.. geram negok. klu g cucu mlm ni mesti berat dah cecah 7kg ni. nmpk badan bb dayyan semangat jugak lieya.

August 12, 2011 at 9:07 AM

hehe dayyan oh dayyan...sama la kiter lieya, bile amik je dr nursery mmg tak nyempat nak nenen....sonok kan bile dpt usik time tu kihkihkih

August 12, 2011 at 9:24 AM

dayyan dah jadi bujang pujaan dah ni...hehehe...geram jugak ni...

August 12, 2011 at 9:41 AM

geram ngan mata dayyan

August 12, 2011 at 9:54 AM

hiks...sonot le dayyan kena gomol2 ngan kakak2 dia...amboi dayyan makin encem...mmm tahun nie x sabo nk tgk dayyan pakai bju melayu..mesti ko xcited kan lieya...dayyan bdn semngat rse2 size dia ada jual...

August 12, 2011 at 10:20 AM

geram betul dgn dayyan no.. rasa nak geget bibir dia tu..

August 12, 2011 at 10:26 AM

wah tecik2 dayyan dah pandai jeles yerk..... dah besar ni ada harapan jadi anak mak nie.. hehe

August 12, 2011 at 10:29 AM

amboi2... dah pandai rakus2 yer dayyan ni... takut acik nomi tau...

eheheh.. dayan ada tahi lalat kat dahi la... comey...

August 12, 2011 at 10:38 AM

tu aksi gian tu lieya..hehe..8 jam memendam rase tiap2 ari ko...hehe

aku pun suke tepung pelita. last weekend nk pi cr kat param persint 2 skali ujan le plak, terus cancel. sama la mcm aku, asal pose je, mesti nk cr tepung pelita :)

August 12, 2011 at 10:40 AM

lieya....sama la cam marissa blk je keje nampak je muka kiter terus gomol kat kiter cari apa lagi cari candu die laaa.....hehehehe....geram jerk tengok kan.....

August 12, 2011 at 10:51 AM

mak kak wa kan..time adik2 n sepupu sepapat yg mak jaga..if nak g cucuk dia kasi mkn ubat demam tu sesiap..sbb mmg confirm blk je trus demam..tp bl dah mkn ubat tu demamnya kejap je la

August 12, 2011 at 11:36 AM

hahhahahaha sgt2 rakus ini dayyan ! kekekkekek , winduu bauuu lah dik ! :)

August 12, 2011 at 12:02 PM

Amboi kan main si kakak dok peluk2 adik dayyan yer.. Seronok laa peluk adiknya tuh gebu dan wangi..kan.. suka bau baby lepas mandi.. :)

August 12, 2011 at 12:10 PM

memang betul laaa.. anak no.2 ganas.. pastu adik tak suka.. mija dgn aiman sama..

August 12, 2011 at 12:35 PM

nampak lovey dovey gitu peluk2 dgn kakaknya ya sis...
tapi mmg nampak le beriya-iya dia nak nenen tu...
hehehehehe chomels banget!
body dia pun kuzzzz semangat ya sis...
geram tgk kat ketak2 tu....
rasa nak geget2 je...

August 12, 2011 at 12:44 PM

anak menyusu cam tu la lieyaa..

aku dulu pun Dania tu sampai umur dah dah nak dekat 2 tahun asal amek dari baby sitter terus melalak nak selak baju..
memang dia duk kat riba nenen, aku ni tangan sebelah pegang stereng bawak keta balik rumah.. uhuhuhu
lepas tu yg amek bibik uhuhuh

August 12, 2011 at 12:46 PM

cumillaa dayyan ni....dah aktif dah dia...habis satu rumah dia round nanti

August 12, 2011 at 12:57 PM

tibe 2 aku tengok Dayyan senyum mcm muke ko....dah start berlasak le tu...huhuhuhu.....

August 12, 2011 at 1:22 PM

comeyylah dayyan nie...lama auntie azue x dtg menjngah dier...besor dah haa....muker 3 beradik nie sama jerk ehhh....

August 12, 2011 at 1:55 PM

aku tgk muka dia tu mmg muka rakus betul..hahaha...dia dh biasa dpt attention kat umah tu lieya..tu psl kat nursery dia jeles..

August 12, 2011 at 2:57 PM

seronok tgk aksi anak2 lieya tu...rindu lak kt baby tecik camtu....

August 12, 2011 at 3:04 PM

eiii...geram sungguh lah tgk bujang sorang ni...mmg x sabo tau nak jumpa dia...mcm nak gigit je pipi dia tuh...

kat umah ni firas lbh suka dgn fiqa w'pun kakak tu ganas n kasar guraunya...klu dok agah firas sampai b'gema rumah dgn suara dia...t'jerit2,t'lompat2..!! tp firas suka..siap t'kekek2 dia gelak....klu mya dia lemah lembut...adik x mo gelakk..uhuuuu...klu dah namanya kmdo.jr mmg kene ganas2 agaknya....heheee

August 12, 2011 at 3:44 PM

alolololo...terus terkam nenen mama yer..yelah tu lieya, dia gian...dia bau tau..ni mama ada, tak mi botol nak nenen....hehehehehe

August 12, 2011 at 4:00 PM

alolalololo.. dak dayyan gewan aunty tgk...

August 12, 2011 at 4:57 PM

mesti meraba2 mulut dia dik cari teteks... hahhaaha.. comel kan kalau kita acah2.......

August 12, 2011 at 11:44 PM

Alaaaa sweetnyaaaa. Hehehe. 8 jam tu ko. Mesti dia mengidammmm je tu ha.

August 13, 2011 at 1:34 PM

8 jam tak jumpa rindu laaa... dpt 'gayut' tu syok pe... hehe...

ps: ala lieya aku rembat online je. kat butik dah sebey giler ar rege tak munasabah.. hehe.. aku selalu refer kat web ni ha wat2 compare rege kan... http://coach-fos.blogspot.com/

August 13, 2011 at 10:38 PM

geramnyer..maunya tak terkam mama dia..ada candu, budak2 ketagih. Mana boleh 8 jam tak dapat.hik

August 14, 2011 at 6:18 AM

ehehehe..
tak tahan tu ayat terkam tu.. ekekke..

anis pun suka tepung pelita.. skrg kalo p param pun sbb nak belikan tepung pelita utk dier.. :)

August 14, 2011 at 9:46 PM

nampak disitu muka ganazzz dayyan nak menyusu. geram je kalau dekat tu nak cium . amboi kemain sikakak tidur siap peluk dayyan,

August 15, 2011 at 12:07 PM

dayyan makin comel.. tak mo demam2 lagi ye sayang.. mama papa dayyan akan jaga dayyan sebaik mungkin.

August 15, 2011 at 1:33 PM

cute dayyan..tetiba tingin nk ada bb gak..oppss!

August 15, 2011 at 3:24 PM

alahai..rindunye nk bau baby....nk gomol2 jugak cam kakak2 dayyan nih...

August 15, 2011 at 4:17 PM

asek kena gomol di kakak aje lil dayyan..
dayyan beso nnti siap le kakak2nyer ituu.. ;-p

August 15, 2011 at 9:19 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy