Friday, August 5, 2011

si gedek2 dayyan tdo!~

syok kan tgk budak tdo....tenang, aman, damai ajek...kdg2 dtg jahat, time die tgh syok tdo tu aku cium2 heheheeheheh.....dulu kan aku penah ckp dayyan kaki buai..sejak mengreject babysitter die yg mcm hampeh tu, n dok kat taska....dayyan dah leh tdo sendiri...buai die dah selamat jadi tukun dlm stor wakaakakakakaak....ade sape2 nak beli tak.....aku juai murah punye heheeheheh....baru sebulan due gune tau!! heeheheheheeh






skrang dah lasak tdo...baik2 melintang....dah pusing 360 darjah dah...sampai tecabut2 stokin ekekeekekek






eiii rase nak kunyah2 ibu jari tu heheheeeheh




syok hah tedepang tdo...nak dodoikan die pun senang..tepuk jek kejap.....tdo ar...on aircond lame laa budak kecik ni tdo heheehehehe



oh yeak...di ari jumaat yg lovely ni.....ade satu bende yg best nak habaq mai....
arini besdei papa budak2 nie kekekeekekeke.....kiteorg kan share satu bulan yg same.....aku 2hb ogos, die lak 5hb ogos.....heehehehehe......






hepi besdei papa.....semoga berjaya dunia dan akhirat....mamamiamijadayyan love papa so much!!~





adiah? tuu dah bagi tu.....teddy bear masyam2 yg name dayyan tuuu ekekeekekekek.....hepi besdei papa cyg!!~







** yeay!! bertambah lagi cucu pak latip...adik lieya baru jek wife die bersalin pagi tadi...dpt boy lak tu.....share plak tu besdei ngan pak long......yihuuuu!! meriah ar ngan cucu baru tahun ni!!















29 celoteh sahabat

Lieya cayanggg

wah seronoknya dayyan tidur..tk hingat org lagi...tidur dh lasak nampak nya....okay lah lieya kalau dh tk gunakan buai...senangkan nanti kalau pergi jln raya...letak mana2 boleh tidur...hehe...

Happy birthday buat hubby lieya...moga diberi kesihatan yg mantap dan berjaya di dunai dan akhirat serta happy bersama lieya.

August 5, 2011 at 10:15 AM

eeiiii.. dak dayyan ni.. geram auntie tgk.. suka cium2 baby bila tido..

hepi bday en.md shah.. moga murah rezeki.. panjang umo...

August 5, 2011 at 10:23 AM

lieya, pengasuh memang nak keje dia senang jek...tu yang berbuai tu...hehehe

August 5, 2011 at 10:24 AM

he he he.....mmg syok tengok baby tido kan.....jgnkan baby, tengok batrice tido pun aku rasa nak gomol2 jer....coz time tido jer lah dpt gomol2 dia....time dia sedar...jgn harap ler......

leo dah dpt 2nd baby ke lieya...wah....laju betul production...tak kisah ler...tu sume rezeki...meriah ler dah ada 3 cucu lelaki pak latif.....tahun dpn tambah sorang lagi pompuan kasi balance...tak pun tunggu turn lily...hehe hee

August 5, 2011 at 10:26 AM

comel jerk kan budak tecit tido akak pn lieya kadang2 si marissa tido time tu la dok belek muka...pipi....tangan...kaki...jari2 rase nak gigit...gigit je kan....oo arini besday papa yer....happy birthday moga menjadi anak,papa,suami yang soleh....& tahniah buat adik lieya....bertambah lg ummat muhammad....mesti seronok raya ade org barukan....

August 5, 2011 at 10:27 AM

mmg dah tebiat kite kot time ank tido tu la kiter geram nak kaco ngeh3...amboi lasak dah tido nye, tercabut stokin sebelah wakakakaa...geram nye nak gigit peha tu kihkihkih

August 5, 2011 at 10:52 AM

smpi tercabut stokin bb dayyan.. bb uqail pon sama tido smpi sarung kaki ngan tangan tercabut.. comei menegok nyer.

muker en hubby ngan bb dayyan sama la..

hapi besday wat en abg lieya..

August 5, 2011 at 11:04 AM

biasala lieya.. tak ganazz tak jantan laa.. eheheheh

special sungguh hadiah En Shah tahun nii...! hero yg di nanti..!!

Family Izan pun tunggu 2 cucu in progress nihh.. keluar lagi 2 org cukup la 10 org cucu atok nenek uhuhuhu

August 5, 2011 at 11:25 AM

part tcabut stokin tu yg best.. hehe.. best je tgk dayyan.. hehe

August 5, 2011 at 11:25 AM

kain batik atas kepala dayyan tu same ngan kain batik aku.. hahahaha...

August 5, 2011 at 11:35 AM

comeinyer baby boy u...bulatnya mata dia...tahniah dapat anak sedara baru...meriah raya tahun ni

August 5, 2011 at 11:37 AM

dayyan comel..samalah cam adam..tido smp bergolek2..alih2 dh kt bawah..

lieya, aku pon sama cam ko..aku masukkan adam kt taska coz babysitter dia asyik komplen je.. ada je benda yg dikomplen kan.. tapi bila hantar taska, elok je depa nih..kan..kan..

August 5, 2011 at 11:47 AM

haduhh...mmg x tahan tgk dia tido,mcm nak terkam je.. :) mmg comel anak2 ni klu tgh tido....

alhamdulillah,dapat anak buah baru yer...lia pun insya'allah tahun depan dapat sorang lagi...harap2 kali ni boy lah pulak ada geng le firas..setakat ni dia solo lagik...lain2 semua anak2 dara...

August 5, 2011 at 12:02 PM

akak pn suka sgt tgk anak2 tidur...tenang je wajah mrk.....

August 5, 2011 at 12:03 PM

Ya Allahhh sukanya aku tgk dayyan tido camtuuuuu..
memang ko aku pun gerammm je tgk baby tido terlentang camtu, nampak bebas/legaaaa je.
pastu time tu la gedik nk kiss2, nk pegang2 bagai. sgt kacau budak tu.

hardy pun sampai ke tua ni pun, bila dia tido, rs cam sayuuuu je aku tgk. hahahah mak emo!!


yer shah,
happy bday, present dh dpt awal lg tu hah. seketul budak dayyan comei tu.

August 5, 2011 at 12:24 PM

pasni dayyan duk meneman papa kemana2 la jwbya...

August 5, 2011 at 2:03 PM

amboi2... kemain lagi dayyan tidor mcm2 gaya no...
senang la lieya nak kemana2 sbb dayyan dah tak mo tidur pakai buaian...

August 5, 2011 at 3:11 PM

hehehe.. aman jugak bler mak die manyak kije, tp rasa sunyi bler mak die tak leh tido skali..
sama lol, time alya tido mommie salu pi cium2, pesan jgn nakal2 kat tinge die.. menyahut plak tu time tido, tido2 ayam gamaknye.. ;-p..
Dato DR FK ckp time anak tido tu waktu terbaik tuk nasihat ape2 kat die..

Btw, epi besday too tuk ur asben.. heheh, asben lely semalam.. takde celebrate memane pun..
hahahah, ye.. si mucuk2 tu adiah plg bermakna kan.. =D=D

August 5, 2011 at 3:54 PM

appy besday utk hubby lieya.. semoga makin bertambah sayang dekat lieya.

August 5, 2011 at 4:26 PM

Amboi dayyan tido..so cute..ler geram akak tgk.. heheh..kakinya yg gebu itu.. :)

Seronoknyaa dia jln2 ngan ayahnyaa yer.. :)

August 5, 2011 at 4:34 PM

sukanya tgk dayyan tidur..aunty nk tumpang sekaki lah..hehe..dpt babysiter mcm tu hangin je..

makin meriahlah raya lieya thn ni..bertambah anak saudara

August 5, 2011 at 8:21 PM

alor2 dayan .. geram akak tgk .. ekekek comei je dia tidur sampai tertanggal stokin .. akak x terfikir punn nak take pic anak2 akak masa mereka kecik2 tidur nie dik .. bagus nie .. memang jadi diary mereka sampai mereka besar nanti kan :))

dan selamat menerima anak buah lagi ya lieya .. siap2 duit raya banyak2 tahun nie :))

August 5, 2011 at 9:12 PM

makin bam bam dah dayyan tu kan.. geram tengok dier.. naknak mata dier yg bolat tu.. haihhh..

bagus la dah tak tido buai.. sennag nanti.. cam dak irfan dulu pun lama jugak berbuainya.. tp nasib baik still nak gak tido bawah bila g jalan2.. hehe..


owh.. happy birthday buat asben lieya yeh!..

August 5, 2011 at 9:28 PM

huhuhuhuhu...aku rase sume org pun camtu gak kot...kalo budak tido..sebok nk belek kaki die lah..tgn die lah..muke die lah...cium2 dielah..bile budak bangun sebok lah soh tido pulak..hehhehhehehhe...

August 6, 2011 at 1:40 PM

Hihii comel je Dayyan tido..bagus2 dah tak berbuai senang nak berjalan lieya..
Happy Birthday untuk papa budak2 tu ye..semoga diberikan kesihatan yang sempurna & terus bahagia sebagai 1 keluarga..insyallah

August 6, 2011 at 2:47 PM

happy besday to ur husben ngan ucapan 'makin berumur makin hensem'.

August 7, 2011 at 8:23 AM

alololo...suke kan tgk jari2 baby ni..chumel jek..

lasak jugak bujang ni tido..

hepi belated sebeday ye tuk hubby lieya..bez ni leh celebrate dua owg..candle lite dinner gitu..

August 8, 2011 at 11:40 AM

lieya, dayyan munycuk. geramkan nengok budak tidur ngan stokin tercabut sebelah. tengok mata cam terbukak ckit.dayyan comel.

August 9, 2011 at 1:07 PM

Happy belated birthday buat Lieya dan hubby, moga bahagia hingga ke akhir hayat, :D

August 9, 2011 at 3:04 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy