Wednesday, August 10, 2011

Enuf kakak!!! sayer rimas!!

 ini laaaa keadaan yg dayyan terpakse lalui ari2.....mmg kesian...tapi nak buat camne...dah die yg pegang title jejaka terhangat kat umah ni.....kene laa die sabar .....lepas sorang...sorang buat mcm tu kat die...kejap2 papa die, kejap2 mama die, kejap2 akak die yg kepohci due org tu......lunyai dibuatnye budak name dayyan nie....nak tau kene ape?...


*
*
*
*
*
*
*
V

 kene gomol ar!!~




kdg2 die suke bile kene gomol.....kdg2 die pandai marah bile kite buat camtu kat die......siap jerit2...oh yeas!! anak bujang sorang ni pandai jerit dah skrang okey....kecoh ngan suare die jekkkk.....nyaring tauuu...die pakai suare dalam die....mmg nyaring....ade aku amik video tapi henset punye video takleh upload lak kat blog...so kat fb jek laa byk video dayyan hehehehehe....selain dah pandai jerit2 bile kene gomol, skrang dah pandai gak tepis....lagi pakej kalo aku lupe potong kuku die, siap ar bercalar muke akak2 die wakkaakakak.....ini budak due ari sekali aku kene manicure / padicure die....cepat nooo kuku panjang....






sonok umah ade baby kan...balik keje penat2 tak pikir lain dah...terus ngulit die jek.....rase relaks je....
hmmmmmmmmmmmm......









** yeay! mia dpt sekolah darjah satu kat presint 14....so tahun depan sejalan laa die ngan dayyan tiap2 pagi...mija jek ni masih belum dpt result tuk pra school die kat sekolah yg same ngan mia....kalo tak dpt pra-school kat sekolah mia tetap kene tukarkan die sekolah gak....masak laa kalo nak anta die sorang kat presint 11 (sekolah skrang).....berpusing2 kiteorg nanti dok anta anak ajek.....














31 celoteh sahabat

saya redha...hehehe

August 10, 2011 at 9:04 AM

dalam hati dayyan




tunggu la masanya nnt

August 10, 2011 at 9:15 AM

haha.. sian jejaka terhangat ko lieya.. grm aku tgk mata die.. bosar. tomei.. hehe

August 10, 2011 at 9:21 AM

memang best mengulit budak kecik kat rumah kan lieya.....sekejap cium pipi...sekejap cium tanya....kejap cium kepala....kadang2 kaki pn cium gak....apa2 pn dayyan tetap maintain macho...ahaks.....

August 10, 2011 at 9:25 AM

sian dayyan kena gomol ngan papamamamiamija... tak pe tggu besar sket akan ku gigit semua org2 tu... hehe..

suke tgk mata dayyan yg bolat tu...

August 10, 2011 at 9:31 AM

mmg best ada bb ni balik terus ngulit dia ngan kiter2 skali ngulit kihkihkih...geram la ngan dayyan ni, dah la rambut dia lebat...

August 10, 2011 at 9:31 AM

best kan kalau gomol baby...wangi jer...kalau balik opis tgk baby..tenang jer....heheh...rindu nak bau baby la.....

August 10, 2011 at 9:46 AM

suka bau baby.. wangi jek.. even lepas bangun tido..

eleh.. jgn kan kakak dia... mama dia pun suke gomol dak dayyan kan??? kan?? kikikiki..

August 10, 2011 at 9:48 AM

aloor tunggu dayyan dah pandai cakap sok2 .. ada dia belasah akak2 dia ekekke :)

aah kalau sejalan nie senang sikit kan dik x lah pening ngan minyak layie ekekke akak doakan apa yg mia harapkan terlaksana .. ada tuu cepat lambat je tu :)

ps : dikk doakan buat akak ya .. payah utk akak terangkan kerana ia mengundang air mata .. akak bertahan semata2 kerana anak2 sahaja :(

August 10, 2011 at 9:54 AM

comel dayyan, cam muka lieya. jejaka terhangat biasa mesti kena gomol. kalau akak kat situ harus dia pun kena gomol. lieya besar ni sedaplah digomol, dia pun diam, cuba dah besar firdaus, mahu kita kena marah.akak suka gomol budak baru bangun tidur bau sedap, masam.

August 10, 2011 at 10:28 AM

siapa tak geram cumil sgt...mata bulat ...me pun geram sgt

August 10, 2011 at 10:52 AM

dlm akal dayyan tu siap la wahai kakak2 ku...sikit hari lg aku beso..kau plak kena buli..hehehhe

August 10, 2011 at 11:16 AM

Kalau akak pun dpt dayyan sure gomol jer...comel sgt.. :)

August 10, 2011 at 12:25 PM

samaler ngan zafirah..sian adik kena gomol..hehe

August 10, 2011 at 12:35 PM

cian kat dayyan, tulah nasib jadi orang glamour kan... hikhik

August 10, 2011 at 1:47 PM

hehehe...sama lah dgn nasib si firas...bukan kene gomol je..baba dia suka lambung2 anak tuh..firas plak x reti takut...makin suka dia....

btl la kuku bby ni cpt panjang kan...klu lambat sikit mula la b'calar2 muka

August 10, 2011 at 2:08 PM

hehehe..dayyan pasrah je kena gomol ngan kakak2 nye..tu belum lagi mama dan papa dia gomol..

August 10, 2011 at 2:55 PM

heheheh..comelll
pic satu tu dayyan dh mcm start garu kepala...mcm dia kata "start dahhhhhh"...

August 10, 2011 at 3:00 PM

gomol budak tecik lieya mmg best.. wangi jer kan. muker bb dayyan nmpk cam org besar jer.. comei.

mia dah darjah 1.. mesti dia sronok nk g sekolah betul.

August 10, 2011 at 3:06 PM

hehehe..aBis lew pipi gebus dayyan Kene gomol ngan aKAk diER...

aKAK, mmG best ada baby.. iLang seGala teKaNan.. ekekeke

August 10, 2011 at 4:27 PM

ehehehhehe..

jenuh la dayan menjerit rimas tu yeh.. tapi bau baby memg sangat best kan lieya.. haihhh bila nak dapat baby ni.. hihii

August 10, 2011 at 10:33 PM

mmg syok gomol bdk ni. bau bb tu paling sdp. xpuas2 cium kan. syook la ko mengulit anak. bila la aku nk ngulit bb plk ni. asik ngulit bb tua aku tu je...hahaha.
insyaallah dpt la si mija tukar sek. kt situ gak kan. xde korang pening2 nk ngantar nnti. sng sumer nya dkt2.

August 11, 2011 at 12:27 AM

nanti dia dah besar..dia lak wrestling ngan kakak2 dia..hahaha..

August 11, 2011 at 9:59 AM

hehehe, kesian Dayyan jadi mangsa gomol...

August 11, 2011 at 10:36 AM

beznye jadi dayyan..kakak2 cayam btul kt die..

nnti da besau, jaga kakak2 pulak tau cayam!

August 11, 2011 at 11:07 AM

best pe gomol2 bb ni... heheheee... riak muka dayyan tu cam ckp siap la nanti bila saya besar kang.... hmmm tungguuu...

August 11, 2011 at 2:25 PM

untungnya dayyan....
centre of attention gitu...
dah besar dia plak gomol kakak2nya :D

August 11, 2011 at 2:25 PM

seronok kalao beradik kecik ni...kang dah besar ...leh lawan gusti lak...

August 11, 2011 at 2:45 PM

hahahah.. lieya..
mmg lunyai kalo awak tak pantau kakak dorang tu kerjakan dayyan..
heheh, silap aribulan dorang dukung nnti.. haru beb!!!

aah, nama lg jejaka terhangat .. haruslah tak lekang kena shiumm...

pssst, semangat la dayyan.. =)

August 11, 2011 at 10:29 PM

ahahahah.. tu dia Dayyan dah pandai 'sound'! eheheheheh

ala lieyaa.. nkorang bukan jauh sangat pun kan.. pusing2 pun dalam putrajaya tu gakk..! jeless sehhhh

August 11, 2011 at 10:58 PM

geramnya tgk dayyan nie...suka sgt tgk jari2 tembam tu lieya...rasa nk gigit2 jer...rindunya ngan baby ni tau....betul2 pujaaan dayyan nie...ramai dok belek dia...hehehehe

August 12, 2011 at 4:03 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy