Monday, August 22, 2011

di sebalik tabir photoshoot lieyalatif



kan dah dok gebang ari sabtu ari tu lieyalatif & co. akan ade photoshoot.....alhamdulillah...settle dah sume....walaupun mencabar photoshoot time puase....hauss tekak wey!! aku plak boleh lupe nak bawak bekal air tuk model2 cilik aku si mia mija tu.....baju pertama, baju kedua okey lagi posing tegediks2....masuk baju ke tige dieorg dah kerut2 muke penat....aku dok pujuk ar ckp lepas amik gambar ni kite pi beli mekdi...so senyum dulu yeak....tak mkn saman pun, dah buat muke masam2 dah penat...dah penat betol gamaknye...sedangkan sebelum kuar umah pi photoshoot ni baiiik aku dah suap nasi sepinggan lauk telor matooo huhuhu...meh le layan gambar disebalik tabir photoshoot ari tu....tak byk pun snap....he he he
(kalo gini la penatnye photoshoot time puase, camne laa dgn artis yg ari2 dok photoshoot kan)


*
*
*
*
*
V

eh lupe nak bagi tau...aku amik linda latip jugak tuk kali ni.....sebab senang n dah biase keje ngan die...
tgk papa kemain gigih 'betol'kan posing anak....hahaahahaha..over tau! kalah  maknyer!~







linda sedang mengajar mia mija posing2 mauuutt wakakakaakak...
oh yeak....kiteorg buat photoshoot raye ngan pakai baju2 biase pun ade gak....so sabtu ari tu dah rasmi laaa baju raye kiteorg wakkakakakaakak...kat fb linda dah up gambar ni satu dua....






 mase ni tgh siap2 kan dayyan...so akak2nye amik gambar dulu.....yg lawak tu, kiteoerg dari umah berbaju kurung bagai ni...org tgk pun pelik agaknye hahaahahahaha






nampak tuu ...kat ujung sinun papa tgh siapkan dayyan.....ape?..tak nampak?...



gatal la korang nie...haaa..ni nampak tak heheeheheh....gigih papa menyiapkan si gedek2 aku nie.....dayyan so far okey....cume die cam tekejut atau cemas (ayat linda wakakakak) sebab tgk lampu2 kot .....lagi pun tu time die tdo...so kasi die tdo dulu....pastu sambung photoshoot....yg jadi problem ini budak gedek2 suke tgk bawah...susah tol nak bagi die dongak tgk kamera...penat le kak mia mija ngan kawan linda telompat2 ketok belon nak tarik perhatian die wakakaakakakk



potong stim!! sampin plak aku salah alter...ketat sgt...so takleh pakai (lempang mama dayyan sekalik!!)
haahahahaa....




mia mmg tak yah ajar dah.....no 1 bab lentok2 nie 


ayu gitu anak dare aku...


dahh tu ajek aku snap pun...nanti le tunggu full version...tgk le korang sampai muntah kang heheeheheh.....








** yuhuuuu!! lagi seminggu nak raye weyyy!~









37 celoteh sahabat

eh mamanya mana...hehehe...

August 22, 2011 at 9:02 AM

mia memang dah terror bab2 posing ni kan hehehe...eh eh comei jek dayyan berbaju melayu, ala nape leh silap pasal sampin tu huhuhu...babab mama dayyan ni...

August 22, 2011 at 9:06 AM

lieya tema blue yer tahun ni... nice kaler...

mesti cantek2 kan gambar2 lieya n co...

August 22, 2011 at 9:13 AM

shanteeekk shanteeekk..
alo..lo.. papa mithali menyiapkan dayyan bam..bam.. tomeiii dayyan siap bersampin bagai...

kak mia tetap terhebat bila beraksi ... nanti kakak mia ajar cik nah yerk... heheheh

August 22, 2011 at 9:17 AM

eh takde yang kipas besar tiup kasi rambut terbang2 cam rockers tu ke?

apa pun, memang best la korang

August 22, 2011 at 9:23 AM

bessnyer photoshoot...pandai2 anak2 u berposing..mesti ikut mummy dia ni...si kecik pun joint sekali yer

August 22, 2011 at 9:25 AM

phewwittt....
sekali lagi ngan linda latif yerk....he he ehe....senang berurusan ngan yg dah biasakan lieya..

ha ha ha...dayyan tak biasa lagi tu..
next2 year..sure dia lagi over dari kakak2 dia...

August 22, 2011 at 9:27 AM

Wahhh....glammmmm gitu raya ni...siap ader photoshoot lagi....bestnyer...

Tak sabar nak tengok full version ..heh

August 22, 2011 at 9:38 AM

biru ye temanya...

tak sabar nak balik kampung dah ni lieya.. hati dah kat umah mak ni

August 22, 2011 at 10:00 AM

waH... aKaK naMpaK biRU la haRI nih....

dayyan keNe beLaja ngan aKAK diER posing lepaS nih.... hehehe

August 22, 2011 at 10:10 AM

yu ngan hubby tak join kah?

August 22, 2011 at 10:11 AM

perghh meriahnyer siap de photoshoot ek...x sabo nk tnggu full version nih...kompom meletoppp....mama bdk2 ni sje jek x nk tnjk aksi die kt sini ek..dayyan gedek2 siap de smping ek...kelazzzzzzz...heeee

August 22, 2011 at 10:19 AM

Kellas ko macam retis gituu berphotoshoot bagai.
Boleh jadi kenangan kann?:)
Nak tgk gambar full..
Aku ni jgn harap lerr..suh laki ambik gambo aku pun tak kuasa dia nak layan wakakkaka

August 22, 2011 at 10:28 AM

dah mcm resti dah dik..bl nak raya wat photoshoot..hehehehehe..

August 22, 2011 at 10:38 AM

rajinnya la kamoo berphotoshoot bagai.. next yeear boleh buat kad raya.. hahaha...

August 22, 2011 at 10:41 AM

Waah kelass ko Lieya..hehehe.. siap ada photoshoot raya..lagik.. mana gambar lieya plak..hehehe.. nak tengok! nak tengok! :)

August 22, 2011 at 10:43 AM

wahh! hebat!
posing raya sebelum hari raya..wakaka!

August 22, 2011 at 10:45 AM

amboiii indoor photoshoot nie .. x leh jadi nie akak jelesss ekekek
nak wat gak .. tapi suke outdoor .. ecehhhh veragan ! :))

ape2 punn x sabar nak tgk dayyan berbaju melayu tuu ..
amboi2 si kakak2 nya siap ada vungerr layie .. layie akak jelesss !! :))

August 22, 2011 at 10:46 AM

wah ..kan main lagi mia ye..
tak sabar nak tgk hasil nie

August 22, 2011 at 10:51 AM

wow...dh p photoshoot ye...xsabar nk tgk hasilnya...mesti kelas gitu!!!!

August 22, 2011 at 10:54 AM

tomeiiinyer dak tembam pakai baju melayu....x saba akak nak tgk pic2 photoshoot tu lieya....

August 22, 2011 at 11:57 AM

wah..biru semuanya...nti upload gambar yg cantik2 tu ye..

August 22, 2011 at 12:03 PM

wahhhhhhhhhhhhhh..

tak sabar nak tengok gambar nye.....

August 22, 2011 at 12:34 PM

laa anak2 jerk.. mana lieya nyer pic di sebalik tabir.. hehe

August 22, 2011 at 1:01 PM

salam kenal lieya.. nice blog...

August 22, 2011 at 1:02 PM

wahhh..bestnyer..x sabar nk tgk pic..

August 22, 2011 at 1:56 PM

amboi lieya photoshoot kemabali lagi sebelum menjelang raya. Keluar kat majalah jangan lupa calling calling ye. kemain lagi lentok anak dara ko tu.posing lieya mana?

August 22, 2011 at 2:09 PM

wahh seronoknya akak...kelasss gtu..

Akak, leh story sket tak kat mana akak ambik photoshot nie..hehe..

tomey tul lah dayyan gedek2 tu pkai bju melayu...likeee

August 22, 2011 at 2:48 PM

ala comelnye dak tenit pakai baju melayu. slamat hari raya dayyan

August 22, 2011 at 2:59 PM

mcm tgk fotoshoot kt dlm magazine..msti gambo dier lg meletops nih

August 22, 2011 at 3:38 PM

tak sabar nk tunggu yg full version..nieda x pernah lagi wat photoshoot family. cik abg x suka bergambar

August 22, 2011 at 5:43 PM

Steady la Mia & Mija hehehe dah makin model professional pulak ye :D Dayyan tu lama2 ok la tu Lieya..apa2 pun x sabar nak baca full version nanti

August 22, 2011 at 6:11 PM

best nyer dah buat photoshoot raya.. mesti mantop pic2 yg dh di snap.. x sabar nak negok.. hihihi

tahun ni tema warna biru yer lieya.. sweet jer.

August 22, 2011 at 10:28 PM

comeynya dayyan pakai bj melayu smbil kepak2 tu...warna biru..cntik!

bestnya buat photoshhot..teringin jgk nk buat lieya tp tulah..malu maklumlah saiz bdn sy dah lari..heheheheh

August 22, 2011 at 11:17 PM

alololo..cam artis pulak..hahaha

August 22, 2011 at 11:35 PM

lieyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....!!!!!! x sabo daku nak menunggu yg full version huhuuuu.... (mama sapa yg ober nih...aiyakkk buat malu jerk..huhuhu.....) alaaa....dayyan x dapat pakai samping ker??? x per lah nnti adjust balik samping tu..karang raya blh pakai n snap gmbo dayyan wif samping yerk....

budak nama mia tu sama jugak dgn mya kat umah ni...klu soh posing mak aiiihhh..dia punya lentok kalah marsha milan londoh tu..wakakakakkk....tp comel lah tgk anak2 dara tuh....x sabo nak tgk gmbo dekat2....

August 23, 2011 at 12:05 AM

dah tgk pic kat fb linda. mmg cunnn. x sbr nk tggu full version. jeles nih, bila la aku nk brphotoshoot plk

August 24, 2011 at 11:40 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy