Thursday, August 25, 2011

selamat hari pembace blog lieyalatif

salam lebaran buat semua pembace blog lieyalatif, baik tuk pengomen tegar atau pun silent reader...tak lupe jugak tuk kawan2 facebook....lieyalatif & co. sayang kamu semua ketat2 mentat2 he he he....sempena hari baik bulan baik bakal menjelma....lieyalatif & co. ingin mengucapkan selamat hari raye... maaf zahir dan batin jika ade tersalah kate atau laku sepanjang menulis blog ni....atau pun ade kate2 lieya yg buat pembace terguris hati...sesungguhnye yg baik datang dari Allah swt dan yg buruk dari diri yg kerdil ini......





**oh yea ni adalah tema kami tahun ni...'biru kain sekayu'....ni jugak salah satu gambar photoshoot sabtu lepas....suweett tak?....khas buat pembace blog lieyalatif......





semoga lebaran kali ini disambut meriah dan membawa seribu keberkatan pada kite semua...insyaallah....
lieyalatif & co. akan beraye di Melaka tahun ni.....26hb ogos akan pulang ke Johor dulu, petang raye 29hb ogos akan pulang ke Melaka....jumaat 2hb sept (raye ke 4) akan balik ke Johor dan menghabiskan cuti raye sampai 7hb sept. di Johor.....lepas tu baru balik semula ke putrajaya.....semoga perjalanan kite sume selamat....selamat hari raye kawan2!!~









** mlm ni akan berbuka di kelab tasik putrajaya....dengar kate buffet ramadhan kat sane nice......baki 2 hari kat putrajaya ni kene mkn kat luar jek laaa....stok barang basah dah licin...mls nak topup sbb cuti lame kan...












39 celoteh sahabat

sweetnya gambar raya korang ni.... lawa la kaler biru :) selamat hari raya buat ko & klorga gak :) aku pun minta maaf klu ada salah silap ke.... semoga selamat blk kg dan kembali ke pjaya...

August 25, 2011 at 9:04 AM

selamat hari raya wak. maaf zahir batin.. suker tgk family yu.. moga bahagia selalu ye..

August 25, 2011 at 9:08 AM

wahhh nicenyer kaler biru....n sweetnyer gambar raye.....akak pn nak wish kat lieya & co. Salam Aidilfitri Maaf Zahir Batin sepanjang perkenalan kiter di Alam Cyber ni yer....Selamat Pulang Ke Kampung semoga aidilfitri tahun ini memabawa seribu rahmat dan keberkatan amin.....

August 25, 2011 at 9:21 AM

cantikkknyaa gambar satu famili lieya... bluenyaaa... hehe
.. dayyan tu pandang ke lain... hehe
"selamat hari raya aidil fitri dari akak sekeluarga"... maaf zahir batin...

August 25, 2011 at 9:21 AM

selamat hari raya kak lieya 'n co

August 25, 2011 at 9:24 AM

alaaaa....nape tak pakaikan dayyan kopiah? mesti tomei jek...

August 25, 2011 at 9:26 AM

Salam AidilFitri Maaf Zahir BAtrin dari Zana & Co jugak k...

sweet giler gambar photoshoot korang tu ok..jeles aku....naik giler warna biru tu ngan background putih tu......

Insya Allah, aku sampai ler rumah mak ko nanti yerk...apa2 aku roger k

August 25, 2011 at 9:33 AM

mmg sweet2 sgt2 la lieya...i like kihkihkih...slmt hari raya dr akak & co yeh...semoga slmt dlm perjlnan semua...amin

August 25, 2011 at 9:43 AM

cantik gambar ni.. suka tgk anak dara dua org tu.. geram..

Salam aidilfitri lieya..

August 25, 2011 at 9:46 AM

Salam aidilfitri & Maaf zahir batin

August 25, 2011 at 9:51 AM

CANTIKSSSSSS!
Sis, Selamat Menyambut Aidilfitri ya sis...
akak pun mohon maaf zahir batin...

August 25, 2011 at 10:10 AM

salam aidilfitri lieya n co
maaf zahir dan batin
uolz look blue..hehe

August 25, 2011 at 10:10 AM

Fuiyoo Biru sedondon..laa Lieya.. sweetnyaa.. :)

Selamat Hari Raya AidilFitri buat Lieya sekeluarga.. Maaf Zahir dan Batin..

August 25, 2011 at 10:14 AM

cantiknya gambar..geram tgk rambut dayyan..

kty pun nak mintak maaf ye lieya..selama kita blogging ni kot ada terkasar bahasa, tersinggung perasaan ..harap dimaafkan ye..

selamat hari raya

August 25, 2011 at 10:15 AM

amin...smoga slmt smpi ke destinasi...slmt ari rye maap zahir batin....0-0 eh...heeeeee

August 25, 2011 at 10:34 AM

lieya, selamat hari raya, maaf zahir dan batin..

August 25, 2011 at 12:11 PM

Selamat hari Raya Aidilfitri.. maaf zahir batin :)

August 25, 2011 at 12:15 PM

CANTIKNYA GAMBO PHOTOSHOOT RAYA TU LIEYA..

SELAMAT HARI RAYA

&

MAAF ZAHIR BATIN

August 25, 2011 at 12:17 PM

selamat hari raya aidilfitri dan maaf zahir batin ye lieya..u look blue lah..hehehe..

August 25, 2011 at 12:17 PM

aloor cantiknyaaa pic sefamliy tuu dikkk
soo sweeet ... ahahah dayyan dah leka ke mana lah tuu :)
selamat hari raya dik .. kejap je masa berlalu kan .. dah bertambah usia blog lieya :)

August 25, 2011 at 12:38 PM

wa weeee.. memang sweettttt lieya...!!!
aha esok dah balik johor yekk.. kitaorg sabtu baru gerakk..

ok jalan bebaik...! selamat hari raya lieya..!!

August 25, 2011 at 12:39 PM

salam lebaran dari zana sekeluarga.. maaf zahir & batin.

cantik color baju raya tahun ni lieya.. sweet jer negok ank2 lieya.

August 25, 2011 at 12:50 PM

selamat hari raya lieya..maaf zahir batin

cantik kaler baju raya lieya and co

August 25, 2011 at 1:02 PM

wah cantik...

selamat hari raya maaf zahir batin buat lieya sekeluarga..

August 25, 2011 at 1:26 PM

Cute family photo...

Selamat Hari Raya...kitorang beraya di Puncak Alam dulu...petang 1 syawal tu baru bertolak ke Pahang...

Semoga Allah S.W.T melindungi perjalanan kita semua

Selamat Hari Raya!!

August 25, 2011 at 1:36 PM

mak aiii...sweettnya fmly lieya & co. mesti gempak raya thun nie kn...

selamat hari raya jugak n semoga selamat dlm perjalanan nati yer...)

August 25, 2011 at 2:28 PM

Salam aidilfitri & Maaf zahir batin

August 25, 2011 at 2:33 PM

kak wa insyaallah raya kedua ada kat alor gajah...singgah ler umah

August 25, 2011 at 3:12 PM

selamat hari raya lieya & co...chantek la gambar tu...

August 25, 2011 at 3:43 PM

sweet korang sekeluarga..Selamat Hari Raya yer Lieya..:)

August 25, 2011 at 8:02 PM

selamat hari raya aidilfitri..maaf zahir dan batin...lia pun nak minta maaf byk2 jugak kat lieya...kot2 masa komen kat sini ada t'silap kata masa gurau2 kan...sapa tau...ampun n maap di pinta.... (hukkk...tetiba t'ingat mcm dah pagi raya plak... :D )

dah tgk jadual lieya ni...insya'allah klu blh di adjust2 mana tau dapat jumpa kan....nak sgt jumpa lieya n co. apa2 hal nnti roger2 kemudian.....

semoga sentiasa dilindungi sepanjang perjalanan balik dr kl ke jb n melaka......amin.

August 25, 2011 at 9:38 PM

erkkk...lupa nak komen gambau photoshoot tuh.......very2 nice lah kaler biru tu....kami tahun ni tema purple.... :)

August 25, 2011 at 9:39 PM

alahai.. shanteknya korang!!!
hahaha, mmg kena bali sekayu la lagu tu, siap ngan dayyan lg tu sedondon.. =)

apepun, Selamat hari raya yg bakal tiba..
maaf kalo ada silap komen, terkasar bahasa..

semoga selamat sampai ke destinasi yg dituju..

August 25, 2011 at 10:55 PM

selamat hari raya lieya & co.
same here, maaf zahir & batin. hv a safe journey.

August 25, 2011 at 11:09 PM

Eid Mubarak!

August 26, 2011 at 3:33 AM

selamat hari raya to you guys too

August 26, 2011 at 7:59 AM

cntiknya pic tu lieya..suka tgk....

selamat hari raya..maaf zahir batin...hati2 bila balik kg...

August 26, 2011 at 11:04 PM

suweettt...

selamat hari raya lieya... maaf salah silap...

August 28, 2011 at 8:18 AM

lieya akak minta maaf ye sekiranya selama kita kenal di alam maya akak ada tersinggung perasaan lieya. selamat hari raya , semoga hari lebaran kali ni lieya bahagia bersama family tersayang.

September 5, 2011 at 8:42 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy