Tuesday, June 12, 2012

lepaking at Paparich, Equine Park

semalam entry pasal mkn...arini pun entry pasal mkn huahahaahahaahah.....aku nak kasi up semua entry yg dlm draf aku ni pasal mkn....kang bulan puase takde laa merempan tgk entry sendiri pasal mkn  kan? (dasar x tahan godaan)...sendiri punye entry sendiri merempan terliur wakakakaakak...entry org lain takpe.....ni kisah ntah bile ntah...tapi lame laa jugak....oh yeak!! mase dayyan gi potong rambut kat salon d'trend kat equine park.....lepas abis potong rambut kiteorg berlegar2 mencari port nak dinner....dah lame tak makan paparich...so singgah le ke paparich seri kembangan nun.....moh layan gambor yg ado!



*
*
*
*
*
*
*
*
V


en papa punye nie...nasi ayam katenyer......togey tu aku yg sebat sorang2...oh! aku suke togey camtu.....





ni mia ni punye....





the ayor...





si mija mkn bubur...share la ngan dayyan...




aku kan dimsum lover so wajib le order dimsum.....sedap bangat! tapi tak leh lawan ngan hotel marriot punye dimsum...hamboiii kooo nak bandingkan ngan hotel 5star....tampo kang wakakaakakakaak...takde la main2 jek...kat paparich pun sedap gak.....slurrrrpppp....




golek2 dlm sos, pastu ngap!




dah abis mkn sume order lak air pembilas tekak....oh! i love honey lemon ice....





yg lawaknye mamat sorang ni e....ko tgk....selambe jek mkn bubur pakai straw ha ha ha ko hado??!! ha ha ha......buburnye cair sikit, so aku letak straw suruh dayyan hisap...senang keje tak berlemoiihh ha ha ha......




nie ha video dayyan mkn bubur pakai straw.....kemain dok sroootttt sroottttttt hik hik hik



dah! tu jek citer ari nie...esok datang lagi naaaa.....




** konpom dayyan ngaruk kat taska ari nie...die dah 'lemak' cuti dok umah ngan apak die dari ari kamis lepas sampai le semalam.....apaknye dlm misi menghabiskan cuti yg berlambak2 sebelum start sambung master kang huhuhu....






32 celoteh sahabat

tervaikk laa dayyan.. hahahahah

June 12, 2012 at 9:05 AM

kellassss ko dayyan. mkn porridge guna straw. ha ha ha...

eh aku pun suka dim sum koooo... eh terus meleleh2 air lioq lapaq dim sum pulak.

June 12, 2012 at 9:08 AM

sedapnyer set nasik ayam kt situew mcm kat the chicken rice shop khen...mana lg sedap sis???

June 12, 2012 at 9:13 AM

tak tahan tengok pipi labuh dayyan..geram jer tgok dia duk nyonyot straw...

June 12, 2012 at 9:17 AM

ha3 kelakar tengok dak dayyan sedut bubur...sok kita sakit boleh buat mcm tu bila x do gigi hik3...oooowh ada dimsum yerk x perasan la pula biasa oder mee kari jerk sedap kan...

June 12, 2012 at 9:20 AM

menang syokkk dayyan mkn bubur guna straw... terus jer masuk tekak...kihkih...

June 12, 2012 at 9:27 AM

dimsummmm yummy yummy....
hahahaha nak tergelak lak tengok dayyan makan bubur guna straw....
tapi bagus gak idea tu kan hahahahaha....

June 12, 2012 at 9:39 AM

trbaik la mkn bubur guna straw..hahaha

June 12, 2012 at 9:40 AM

gelak aku tau tgk dayyan hirup bubur sedut pkai straw..kui3..comelll okeh!

June 12, 2012 at 9:42 AM

tak menahan pakai straw tu, asal bleh je le dayyan, mak ko ni memang wakkakakakakkaka

June 12, 2012 at 9:43 AM

kui3 cumilnyer dayyan nyedut bubo tu ek...srooot sroot bunyik die...siap kepam2 molot tu yg x thn tu...hikss

June 12, 2012 at 9:44 AM

alahai ko makan lagi..jeles aku weiiihhh!!

cumil giler dayyan stroot2 sup hhhhhhaaaa...unty rasa nk geget je mulutnya tu :P

June 12, 2012 at 10:01 AM

SEDAP KER DIMSUM TUH KAK??
xpernah mkn..ape ekr rasenyer yea..kihkihkih ;p


hhahaa aku xdo mcm dayyan tuh kak...nak jugak try..guna straw sedut bubur ;D

June 12, 2012 at 10:15 AM

sedapnya.. rasa lapo tetiba tgk menu2 tuh semer..
suka jugak nasi ayam.. lebih kurang stail nasi ayam kt the chicken rice shop je kan lieya.. x penah try lg makan kat paparich nih.. sy pun suka makan togey camtu.. ratah2 jer.. alahai sedapnya..

comel la aksi dayyan mkn sup guna straw tuh.. nampak cerdik bebeno.. gerammss..

June 12, 2012 at 10:49 AM

btl la lieya....sblm masuk bulan pose ni lia pun perabis stok draft pasal makan2...karang dah pose ngences tgk gmbo makanan tu.. (jns x tahan godaan jugak nih...heheheee)

erkk...kita sama lah...suka tauge ^___^

dayyan makan bubur guna straw...piras makan yogurt tu pun pakai straw jugak senang x m'leleh sana sini... :) comel je tgk dia sedut bubur...


p/s: lieya....lia x tau pun pregnant x blh b'urut selama ni klu perut rasa x selesa jer mmg p cari tukang urut.....x yah urut le lps ni... tq tau b'tau.

June 12, 2012 at 10:49 AM

aku selalu p paparich bangi.bubur paparich mmg dap2 kan lieya..nyum2

June 12, 2012 at 11:17 AM

Tak pernah makan kat paparich.. sedapnyaa..
Amboi dayyan makan bubur guna straw yer.. so cute laa.. dah pandai makan skrg..yer.. srottt srooott.. :)

June 12, 2012 at 11:58 AM

Bernas tu makan bubur pakai straw. Takde la comot2 kan...

June 12, 2012 at 12:15 PM

lapa weh..
lom bekpes lg, dh nk lunch dh..
br je selesai org mai check aset ni..
huh, lega.. ilang beban 100kg rasenyer.. =)

lom pernah try lg paparich ni..
menu die mabeles ork??

June 12, 2012 at 12:18 PM

keh keh keh
ko bagi dayyan makan bubur ngan straw
cara baru tu....
bagus2..menurut perintah plak dah bulat tu....

June 12, 2012 at 12:42 PM

akak pula suka makan nasi ayam kat foodcout midvalley..kat paparich pun sedap juga nih...

June 12, 2012 at 12:48 PM

byk akak tertinggal ni dik.. laju kemain!
sedap nampak dim sum tu... terliur!
kerabu kaki ayam kat bwh tupun buat akak ngeces dik.. akak suka kaki ayam tp suami akak pun tak reti mkn mcm suami lieya gak.. hihi...

June 12, 2012 at 1:18 PM

amboi dayyan sedapnya slurrpp tu..hihi..
jeles plak auntie...^^

June 12, 2012 at 2:05 PM

akak suka gak papa richni tapi jarang gi padahal belakang opisjer...
memang senang keje leh hirup gitujerkan.... nak dekat puasa kitakan...

June 12, 2012 at 3:06 PM

papparich ni mmg layan sekali sekala.....ada dimsum ker..tak pernah cuba...tp kalu ke sini harus roti bakar satu!!

June 12, 2012 at 3:08 PM

sedap nmpk nasi ayam tu..honey lemon ice kat paparich mmg sedap..first time try kat situlah..terus terpikat..

June 12, 2012 at 3:27 PM

sedapnya....nyum...nyum...nyum....

June 12, 2012 at 4:59 PM

sedapnya...kalau nk subur kena byk mkn tauge...:)

tp kalau ada kanser payudara tk digalakkkan makan sebab akan menyuburkan hormon kanser tu lagi...

June 12, 2012 at 10:56 PM

hebat dayyan ni
srroott srroott bubur cam srroott srrooott slurpee 7-11 plak gayanya, heheheeh

go go dayyan! :)

June 12, 2012 at 11:02 PM

adehh..dlm gmbr makanan yg ado..ayor tu jgk yg tkthn tgk..skrg musim panas kot pntang tgk air berais..

June 13, 2012 at 7:39 AM

ciss....nyesal tgok entry ni..tetiba teringin nak makan dim sum....

June 13, 2012 at 12:00 PM

sedapnya lieya. nk mintak sikit sure semua dah msk perut. siap ada yg dah keluar semula pun kan? hehehe...

June 14, 2012 at 9:16 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy