Wednesday, June 20, 2012

wordless wednesday ~ Syomel kan mak sayer~




WW ~ syomel kan mak sayer
(oh!aku mmg tiap ari bersms / mms ngan mak aku)

*
*
*
*
*
*
V

  1. tgk mak aku eja BBQ wakakakaaka....syomelkan mak sayer??
  2. suke-suke panggil aku gendut.....syomelkan mak sayer??


memang mak sayer syomel pun!!






** jemaat ni ikut en laki pi kursus lagi hahahahaahaha.....pantang!! laju jek mengekor huhuhu .... (en bos ijin kan PA mu ni cuti...PA mu ni jarang cuti hik hik hik)






36 celoteh sahabat

ha ha ha...giler comel
babyq gitew...
ha haha....

awat mak ko panggil ko gendut lieya oitt
jauh panggang dari api

June 20, 2012 at 9:05 AM

Eh Papa budak2 ni kerja apa eh..asyik kursus je..jeles la plak coz asyik jenjalan....

June 20, 2012 at 9:09 AM

wordless le sangattttt.. hahaha...
oh yes.. sgt chomel aunty mengtexting.

mak aku langsung x tau text, dia tau call je.

June 20, 2012 at 9:13 AM

hai salam perkenalan. nice blog! :D

June 20, 2012 at 9:28 AM

ur mom pangey gendut ker???
so kawaiii ngeee

June 20, 2012 at 9:42 AM

memang shomell sangat.. hhihihi

June 20, 2012 at 9:45 AM

alahai gandut a.k.a gendut...heheheee mmg syomel!!! mak lia x pandai nak b'sms.. tp tiap hari lia mmg akan call dia.... :)

June 20, 2012 at 9:52 AM

hahaha..shomeyy jekk ayat dia..mak ita hnya tahu col je..tu pun jrg2..ita yg selalu col dia..

hamboiiii 'PA' nie jrg2 ct yekk!! muahahaha....

June 20, 2012 at 9:54 AM

waa . . comeynye mak akak . . baby q hee

June 20, 2012 at 9:57 AM

kalah anak dara taip SMS! babyQ...wakakakaka

June 20, 2012 at 9:59 AM

mmg syomel :)

oooohhhh bestnya sambil menyelam minum air ni hhhheeee...

kemanakah????

June 20, 2012 at 10:04 AM

hheheh mmg comei... kire pasni kene pnggil ko gendut aka gandut la yek?

kire ok lah tu, mak aku lg tak reti bersms nih

June 20, 2012 at 10:11 AM

aah lah lieya .. shomel ! ..
jarang mak2 nie nak sms ngan anak2
x pandai satu ..
kira ok lah mak lieya , pandai taip
mak akk terangkak2 x macam ayah yg ligat ekek :)
waaa syok tuu nak BBQ nieh ;)

June 20, 2012 at 10:15 AM

bkn aje syomel, mak ko mmg hebat lieya..
cayalah makcik, men sms/mms lg..
mak aku x geti weh sms bagai ni,
yg die reti angkat phone n letak je..
itupn salah arah.. hahah..
asal mmg die tanak, katanya x reti tp skrg ok sket tp salu kena pow kedit di anak2.. ahahah

June 20, 2012 at 10:25 AM

cutelah mak kau lieya..babyq..baby beratur eh? gandut tu cam tak sesuai je..kau kurus je aku tgk..ke masa kecik2 kau gendut..

June 20, 2012 at 10:32 AM

hehe babyq..kalau ayah saya masa memula pakai tepon dia suka benar guna huruf beso...

June 20, 2012 at 11:23 AM

salam perkenalan...ni 1st time nk bg komen kt n3 akak...cute sgt mak akak...kim salam kt dayyan n kakak2 dia ye

June 20, 2012 at 11:47 AM

memang chomellah.... hehehe...

June 20, 2012 at 11:54 AM

syomelnya ayat tu....shomey sgt2...

June 20, 2012 at 12:06 PM

haha...mmg comei sgt2..hihi

June 20, 2012 at 12:40 PM

hehehehee cute and sweet ok....
mcm anak nya and cucunya gak aaaa...

June 20, 2012 at 12:56 PM

hehe..cute je kak..

June 20, 2012 at 1:19 PM

terror nye omak mu ber mms ber sms bagai, hihihi..
gendut ye..sabo je =p

June 20, 2012 at 2:09 PM

Mmg comel

June 20, 2012 at 2:19 PM

Hehhe...shomelll shomelll... Mcm mak MQ pun kalau type sms kalah budak2 zaman skrg tau...kdg2 sampai singkatan yg ditype tu tak faham sebab singkat sgt... Oklah mak2 kita tau nak call n sms.. Daripada xtau langsung... Heheh...

June 20, 2012 at 2:45 PM

ahahahah

memang comel mak mu Lieyaa!! manjerr gitu bunyinyerr ahahahahhaha

wa wee bercoti lagikkk!!! besttnyerrrrrr!!

June 20, 2012 at 2:46 PM

Waa lieya.. bestnyaa dpt ikut cik abe gi kursus sambil cuti2 yer.. :)

June 20, 2012 at 3:29 PM

memang syomel.. hehe..

wah holiday la ye.. besh2.. :)

June 20, 2012 at 4:03 PM

memang sgt syomel mak ko lieya... hehe... tang gendut tu nak gelak sgt tu... apa yg gendutnya tu..hehe

June 20, 2012 at 4:22 PM

haha.. gandut tu memang orang-orang tua suka sebut la.. kalau timang anak cucu mesti sebut gandut. mcm comel betul lah makna gandut tu.. =))

June 20, 2012 at 4:24 PM

hahaha... kelakar la maknya tu. lieya ni nak berjalan2 je ye? pi la sementara boleh berjalan2 ni. hehehe...

June 20, 2012 at 4:59 PM

Mmg comeyyy aihhhh! So suwettttttt...:-)

June 20, 2012 at 5:19 PM

hik.hik...
klasss la mak lieya.. pndai gak main2 chat gini.. mama lya dgr hp bunyi pon blh melatah & tcmpk hp tu

June 20, 2012 at 7:29 PM

hehehe....pandai mak lieya main msg2...mak akak pandai call aje..hehehe..bestnya dpt ikut en hubby...enjoy...angkut smua anak2 sekali...mesti diaorg suka...hihihi..

June 21, 2012 at 8:07 AM

mmg comei le mak ngko lieya. mak aku x reti pon nk ber sms ni..hahaha. lg pon hari2 jmpa. kekeke..

wei apsal gandut??? musykil ni

June 21, 2012 at 10:26 AM

Babyq, ahhhh, so kiuttt sangat lah mak you.

June 21, 2012 at 4:39 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy