Wednesday, June 6, 2012

wordless wednesday ~ bos kecik!~



nampak tak objek yg dikatekan bos tu huahahahaahaha...



bos busy sign surat


seb baik bos tak melerett masuk bawah meja hahaahahahaahah




** wordless laaa sangaattttttt!!~..... (tangan kat dada)





30 celoteh sahabat

ader gaya jadik bos biler besar nnt @.@

June 6, 2012 at 9:06 AM

syah junior..

June 6, 2012 at 9:09 AM

oklah tu skit je ayat ko.
aku punya wordless wednesday. sgt le x berwordless langsung. tetep nk menceceh gak...

uihhh boss muka serius belek pen & sign surat, nampak ke boss? surat tu takat idung je aunty tgk. ha ha ha

June 6, 2012 at 9:15 AM

bos kecik tu panggil 'PA' dia garang x :p

June 6, 2012 at 9:20 AM

hehehe comel

June 6, 2012 at 9:25 AM

hamboiiii bos tecik.. bos nie ada 'PA' tak..?? opkoss PA dia lieya latif kann hikhikhik...

June 6, 2012 at 9:49 AM

teciknyer boss tu...projek besar tu untuk di sign off hehe...

June 6, 2012 at 10:02 AM

suatu hari nanti ia akan jadi kenyataan kan dayyan.....

June 6, 2012 at 10:26 AM

ahak2... mmg ada gaya

June 6, 2012 at 10:43 AM

bos comey!
(tgh bygkan die pakai suit siap tie =p)

June 6, 2012 at 10:56 AM

amboi hebatnye boss kecik, ada gaya tu

June 6, 2012 at 10:56 AM

x best la hari2 rabu buat wordless...

June 6, 2012 at 11:09 AM

amboi , ada gaya bos besar.. :)

June 6, 2012 at 11:09 AM

amboi boss kenit!

June 6, 2012 at 11:10 AM

hahahha suka ngan gambar boss kecik cinonet nie.. :)

June 6, 2012 at 11:21 AM

insyalllah

potential boss.

June 6, 2012 at 1:35 PM

Bos comel....

June 6, 2012 at 2:47 PM

WW kali ni mmg cute!!!

mana tak cute si dayyan tu nampak cenonit je duk atas kerusi tu :)

June 6, 2012 at 2:53 PM

WW kali ni mmg cute!!!

mana tak cute si dayyan tu nampak cenonit je duk atas kerusi tu :)

June 6, 2012 at 2:54 PM

HAHAHHA selamat pagi encik dayyan!!
ngeeeeee

June 6, 2012 at 2:59 PM

hamvoiiiiiiii bergayanyer bosssssssss...tp sye kne kcikkn mata br nmpk bos la...ampun boss...hikss

June 6, 2012 at 3:04 PM

kherlasss ko dayyan!!!
insyaAllah, boss to be!!

June 6, 2012 at 3:10 PM

ya Allah...lama sungguh xsinggah blog ko ni.dh bnyk cita best2.tp sib dah katam.hehe

comey ar boss kecit tu.nk ngorat leh?hihi

June 6, 2012 at 3:45 PM

alor2 ... comel lahhh bos kecik tuu
nak berkenalan boleh !! ;))

June 6, 2012 at 5:27 PM

ehehehhe..

Junior papanya nanti tu..

June 6, 2012 at 6:13 PM

bakal menyusul jadi cam papa dia tuhhh...hehe

June 6, 2012 at 8:23 PM

amboi bos...sign cek berapa juta tu...

June 6, 2012 at 10:08 PM

dee baru nak tanya..x meleret ke bos tu ke bawah meja..hihihi..bos cute mcm tu, saya pun nak jadi sekehtari dia..hehehe..

June 6, 2012 at 11:04 PM

ha3 lawak boss dak kecik ni...nasib x gelonsor masuk bawah meje...bila lie kita nak laga pipi ni ni no hp aida 0193286929 nati rojer2 erkk...

June 7, 2012 at 9:09 AM

bakal jadi boss bila besar nanti..somel sgt!!!

June 7, 2012 at 10:39 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy