Wednesday, June 27, 2012

wordless wednesday ~ JolokJanganXJolokBang!





WW ~ Jolok Jangan X Jolok Bang!




yg kat bawah merempan2 nak ikut papanye....papa lak tgh khusyuk lagi tawaduk jolok sawang.....sape kontraktor kuarters ni? buat siling kemain tinggi...sakit pinggang woo jolok sawang wakakakaakak







**ari ni rabu...esok kamis...pastu jumaat...yeay!! balik kampong..ooo balik kampong!~

36 celoteh sahabat

Cntknya rambut Dayyan....
Ngah usaha nk panjat pagar kt tgga tu

June 27, 2012 at 9:03 AM

anak lieya dah boleh jalan ker? qaleesya still x leh jalan lagi...

June 27, 2012 at 9:06 AM

dh mcm nk raya je, dok jolok2 sawang bagai...;)

June 27, 2012 at 9:06 AM

auwwwww rajin gila en.shah.. orang kata suami yang membuat kerja rumah .. adalah lelaki yang seksiiii..

June 27, 2012 at 9:18 AM

msti abes bergego2 umh ko dayyan buat ek...leh imagine camne geramnyer die x lepas nk pnjt tangga...hikhik

June 27, 2012 at 9:25 AM

Ingatkan menjolok ape la tadi.. Hehe... Budak2 memang pantang nampak mak bapak buat bende yg pelik... Sibuk nak ngekor sama..

June 27, 2012 at 9:33 AM

alamak..terus teringat sawang kt rmh akk lama tak berjolok jugak nih..

mana taknya asyiklaaa berjln bila masa nak cuci sawang.

June 27, 2012 at 9:37 AM

hehehehe..rajin sungguh! budak2 biasalah kan. nk mengekor je kejenya. same la ngan dayyan saya tu. kita ke dapur, dia membontot ke dapur gak. adududududu..x jadi keje dibuatnye!

June 27, 2012 at 9:53 AM

adehh..gigih buang sawang tinggi kemain tu...

June 27, 2012 at 9:53 AM

sama ngan umah aku, syiling tinggi, pas tu beli umah sebab design dia tingkap panjang, pas tu jenuh la nak pasang langsir nak bersih tingkap bagai...penyudahnya langsir tu tak pernah bertukar2 sebab susah nak panjat...kena pakai tangga tinggi2...tangga aku tak sampai....so penyudahnya kalau nak tukar langsir tuh, bila tiba time tukar langsir baru la nampaknya ye...kuikuikuikui.....

June 27, 2012 at 9:56 AM

@Lynn Hamzah

bukan setakat jalan je kak...dah berlari2 pun....heheehe..genap usia dayyan setahun sebulan die dpt kaki....

June 27, 2012 at 9:56 AM

terlangut-langut jolok sawang yer... hehe...tiggi sgt pun susah ja...

June 27, 2012 at 10:06 AM

haha jolok jgan tak jolok!! kecian diva..dia nk nolong apaknya jgak tu..bagi jekk dayyan jolok sekali hahaha..

June 27, 2012 at 10:18 AM

ha3 tinggi giler nak buang mcm ne...knp x pakai tangga ke jenguh nak jolok ini...

June 27, 2012 at 10:20 AM

TQ kak lieya coz sudi singgah n bg komen kat blog kita...
Shuke2 shuke...hihiii

June 27, 2012 at 10:25 AM

ekeke x per lieya ..
malam kasi upahhh " baikkk punye "
urut pinggang 1st classs ! .. ouchhhh !!!!

June 27, 2012 at 10:25 AM

seb baik umah kita siling rendah jerk, tu pon x tersapu sawang... hehe

June 27, 2012 at 10:25 AM

iye lah kalo siling tinggi mmg jenuh nak bersihkan sawang kan...
kalo nak cat pun nanti payah......

June 27, 2012 at 10:30 AM

mau kurang sakit pinggang lepas bersihkan sawang tu ...dayyan kan main nak tulun daddy dia yer

June 27, 2012 at 10:43 AM

kat tangga tu memang bercinta nak buang sawangkan lieya.. tinggi betul.. kalau dia buat condong pun takperlahkan...

dah start buang sawang ye lieya... akak pun slow2 buat ni.. kang mana tau terberanak bulan pose.. kang sawang tu pulak jadi tukang sambut tetamu.. hehehe

June 27, 2012 at 10:50 AM

heheh..

ena pu dah lama tak buang sawang.. haihhh

June 27, 2012 at 11:19 AM

kat umah akak yang selalu buat ni...nak harapkan hubby kirim salam hik..hik..

June 27, 2012 at 11:42 AM

tu dia laki sapa yg rajin sgt tu hhheee..

umah kalo bersawang mmg tension, sakit mata dan sakit hati tgk bergayut2 je kan..kan..kan..

June 27, 2012 at 12:00 PM

tak suka part kena buang sawang camtu, sakit leher tau

June 27, 2012 at 12:13 PM

Memang geram betul tgk rumah bersawang nie... pas tuh kalau tinggi susah plak nak jolok2... Satu lagik.. taik cicak nie sesuka jerk nak melepas merata2..geramnyaa..

June 27, 2012 at 12:43 PM

sure sakit pinggang, sakit tengkok bersihkan sawang tu..nasib baik la syiling rumah ni tak tinggi sgt..hehehe

June 27, 2012 at 1:17 PM

tinggi silingnye!
same cam umah kite..huhu

June 27, 2012 at 1:25 PM

lom tgok siling umah i lagi...kalau bab bilik air lagi la plak..duk fikir2 andai la lampu tu rosak..caner nak pi tukar...tinggi nak mati...

June 27, 2012 at 2:01 PM

amboi rajinnya hubby lieya...hehehehe...senang keje isteri dia kan...:-)

June 27, 2012 at 2:36 PM

mcm umah dulu2 je siling tinggi2 gitu..dah le kt tangga ek

cian lak tgk dayyan sungguh2 kalaulah dpt join jolok sawang skali..hihihi

erk..blk kg? ewahh x kira masa ha blk kg..happy la tuuu

June 27, 2012 at 2:59 PM

dee suka tgk rumah siling tinggi2..nampak luas dan kurang panas..kuarters dulu2 mmg siling tinggi2kan..rajin cik abg awak eh..

June 27, 2012 at 4:54 PM

jgn jolok sarang tebuab dah.
lya paling malas nk buang sawang ni.. tp itulah.knalah rjinkan diri kan

June 27, 2012 at 7:11 PM

hahah, igtkan ko suh asben joloxs ape tadi,
hahahha..
aku lastweek pae mimpi asben abes die vakum sawang kat dinding.. agaknyer tunggu bini die x wat, die la amek inisiatif seniri.. x takleh mandang la tew.. hahahha

June 27, 2012 at 10:06 PM

Biler tengok aktiviti menjolok sawang ni...tetibe tengok siling umah sendirik mak..ai banyak gak sawangnyer ni..dayyan tu nak nolong sekali ek...

June 28, 2012 at 1:26 AM

semangat jolok siling cuci sawang ye. hehehe...

June 28, 2012 at 7:12 AM

hehehe suka tengok dayyan
pantang lepa nak follow papa erk...
nasib ada safety gate, seriau tgok tanga tinggi2 tu lieya

June 28, 2012 at 8:50 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy