Wednesday, June 13, 2012

wordless wednesday ~ gembeng.....



WW ~ gembeng....
Gembeng = manje versi cepat jek nak berjurai air mata



die nangis beriya ni sebab kes kena tinggal ngan papa.....papa kuar keter gi amik baju kat dobi jap...biasenye papa kuar jek keter terus dokong die sekali....gembeng la ko dik!




(dayyan buli sume org dlm keter...argghhh!! cair taik telinga semua org tau!!)






** ari ni tak yah tapau lauk kat kafe opis macam selalu....pagi tadi sempat le masak simple dishes....dlm esbok ade 4 kelar ikan tenggiri...jadi aku masak 2 kelar buat singgang, 2 kelar buat sambal....pastu goreng kacang bonces sikit.....






40 celoteh sahabat

hahahhaha dayyan gembeng...cian dia...mama x mo pujuk ek

June 13, 2012 at 9:04 AM

hehehe...sayalah dramaking...

cengeng sungguh....

June 13, 2012 at 9:06 AM

hahhaha..
if ayat aku is CENGENG. alo alo.. menangis beriya tu ala2 putus chenta.

cutenya la hai dayyan siap berhead banging!
terbalik dgn hazry pulak ko. aku dh cabut car seat dia, so now pi mana2, dia dok depan dgn aku, dia will kacau volume tu, pusing sampai 0. anak aku nak ketenangan. har har har...

June 13, 2012 at 9:15 AM

kalau anak saya pulak kita tak boleh tinggikan suara. kalau tinggi suara maka mencebik la dia kesedihan.

June 13, 2012 at 9:24 AM

alolololo sedeh bebenor ler tu ye ....
ciannnnn dayyannnn....

hahahaha hepi jer dia buka radio kuat2 ye sis...
tangan tu rasa nak babap jer ...
gerammmmmm tul tgk pe'el dia sis...
cute!

June 13, 2012 at 9:40 AM

alah2 dayyan...gembeng ek...montang2 ekau yg bongsu ek...menjeng ni....ngan papa die...samola mcm mayah...ayah die kuo kete jek klu x dokong die skali mmg melalak2 mcm kne dera...uhuhuhuhuhuhu

June 13, 2012 at 9:41 AM

shaper buat dayyan ni...cian dia...gembeng2 pun somel..alala meh auntie pujuk nak!!

June 13, 2012 at 9:53 AM

ishhhh gembeng tol....
psst: pagi tadi pun aku masak, sawi masak lemak campur udang ekekekekkekekekeke

June 13, 2012 at 9:54 AM

alololo...
semangat tul die nanges ye!
padahal papa gi amik baju dobi jek =p
dayyan, dayyan... :)

June 13, 2012 at 9:56 AM

eh..eh..eh..geram sgt tgk dayyan ni!

unty rasa nk geget2 aje..bb boy unty dah besor, tak leh nk geget kang melawan hhhhaaa

sama macam awatif, baba dia kluar kete je melalak nk ikut :)

ayoyoooo pandai dia main2 radio tu..'biaseeeee sgt dia tu ye' hhhhheeee

June 13, 2012 at 9:56 AM

aduhla ensem boy gembeng yek... anak papa betul dia yek...

kalu hari2 mkn kt tmpt yg sama mmg jemu kan

June 13, 2012 at 9:57 AM

eh..eh..eh..geram sgt tgk dayyan ni!

unty rasa nk geget2 aje..bb boy unty dah besor, tak leh nk geget kang melawan hhhhaaa

sama macam awatif, baba dia kluar kete je melalak nk ikut :)

ayoyoooo pandai dia main2 radio tu..'biaseeeee sgt dia tu ye' hhhhheeee

June 13, 2012 at 9:57 AM

menanahhh tingerr dayyann sayanggg oiiii hehe

eh..lauk ko sama cam lauk aku mlm td..singgang tenggiri ngn sambal tenggiri..nikmatnyaaa

June 13, 2012 at 10:04 AM

dayyan gembeng pun tetap comey... hehe..
mesti lieya gembeng kecik2 dulu pun mcm dayyan gak..kihkih...

June 13, 2012 at 10:09 AM

Alahai comeinya dayyan nie tau, geram jea auntie syima nengok.. Hi lieya saya syima nice to baca blog awak nie

June 13, 2012 at 10:10 AM

Alolo dayyan kena tinggal dgn papa yek..

June 13, 2012 at 10:28 AM

gembeng = cengeng...he he he
mamat air mata yerkk
manja tul dayyan ngan papa yerkk
anak papa sungguh..

ha ah ah....lawak aku tengok video dayyan
siap headbagging lagi tu...
keh keh keh

rajin tul ko lieya..sempat lagi tu masak...

June 13, 2012 at 10:29 AM

alololo...nangis pun omey!!! cian dayyan kena tinggal ngn papa

June 13, 2012 at 10:32 AM

alahai..sedih benor ko dik... (tetiba hati pun jd sayu...aaaihhhh...x leh btl tgk anak2 menangis nih...uhuksss) perangai sama lah dgn firas (bila nak jumpa ni dik...?? ) klu baba turun kete x ambik dia nangis mcm kene dera..hadoii lah...sabo jer.... kdg2 klu baba pi keluar buang sampah kat luar umah pun dia melalak...ntah apa2.. kmdo cengeng!! hehheeee.....

June 13, 2012 at 10:47 AM

rajinnyer masak pg2.. :)

June 13, 2012 at 10:51 AM

gembeng yek panggil..aku panggil cengeng...hehehe...mmg kelas air mata dayyan..esok2 leh berlakon cam akak fasha sandha kte..

wah rajin ko masak yek..
aku ada daging dlm esbok tp malas punye pasal..membeku lah ko dlm tu..hehehe

June 13, 2012 at 11:04 AM

Alolololo.. dayyan kena tinggal cian dia.. berjurai2 air mata.. hehehe.. :)

Wahh caya laa ko lieya.. rajin pepagi dah bangun masak2 gitu..

June 13, 2012 at 11:34 AM

habih la dia kena buli....geng ngan papa jer la eh...

June 13, 2012 at 11:59 AM

alo ciannya dak dayyan ni tapi cute jerk bila dia nagis...mmeti dengar suara yang gemersik ni ha2....

June 13, 2012 at 12:46 PM

alorrr sedih dungguh la tengok dayyan gembeng gitu.. hehe anak bapak ler katakan.....

June 13, 2012 at 12:49 PM

alololo....sian nyer dayyan.....tapi totap comel gitu....hehehhe

June 13, 2012 at 1:18 PM

ow.. gembeng upernyer..

ena biasa cembeng or cengeng..

dayyan dayyan..

June 13, 2012 at 1:27 PM

alahai cian dayyan tak dapat ikut papa ye...gembeng ye

June 13, 2012 at 1:43 PM

alor2 ciannnyeee
kejam sungguh ibu nie
siapa bikin dayyan macam nie .. nie ! .. ;))

June 13, 2012 at 2:45 PM

kalo akak panggil lenje... hihi...

June 13, 2012 at 2:56 PM

dayyan kena dera erkk!! ish ish ish...kecian dia...tengah2 nangis pun smpat lg mamarazzi snap pic yekk!! bukan nak pujuk dayyan kan kan dayyan kann...

hah hambikk korang..td buli dayyan smpai gembeng2 muka dayyan, skrg korang tadah ler telinga sampai cair taik telinga wakakaka!!!

June 13, 2012 at 3:08 PM

alololo...ciannya dayyan. brjurai2 air mata mintak simpati yer..hehehe

June 13, 2012 at 3:27 PM

gelihatiii.. tapi tetap comel!! kikikikikik!!!

June 13, 2012 at 3:31 PM

cenggenglah dayyan ni...anak ayahlah katakan eh..manja lebihlah tu...

June 13, 2012 at 3:59 PM

gembeng yup dayyan...
kita pula nak nangis bila melihatnya, comel sangat..

June 13, 2012 at 4:20 PM

akakaka..gembeng! anak ayah betol!

June 13, 2012 at 4:28 PM

olelo comeynyer nangis pun comey dayyan ni...

June 13, 2012 at 4:28 PM

sedih plak tengok muka dayyan tu...hehe..
rindu tengok muka baby time wat perangai...comel

June 13, 2012 at 8:07 PM

sayang betul dgn ayah dia..comel dgn gigi 2 btg..hehe

June 14, 2012 at 12:47 AM

anak manja papa nih.

June 14, 2012 at 9:21 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy