Monday, July 19, 2010

esok aje la yeak!~










esok ar aku update yeak......gambar bersusun dah dlm draf.....TAPI aku takde mood nak karang ayat.....hik hik hik....getiks kan !!!~~~




















13 celoteh sahabat

okey no prob...
take ur time...
akan ku tungguuuuuu...

July 19, 2010 at 11:25 AM

tunggu jgk n3 dari leiya sbb abis weeken jer isnin tu mesti ade n3 lieya..esok pun esoklah...sy setia menunggu..cewah...

July 19, 2010 at 11:32 AM

mmg getiks...sbb aku duk tnggu2 nih...x shuke tauuuu

July 19, 2010 at 11:39 AM

esok pun tak per.. tapi jgn minggu depan dah lah ye.. lamo bonar tu

July 19, 2010 at 11:40 AM

hehehehe...
x per x per...
tapi make sure esok ada yer...
hehehehe...

July 19, 2010 at 12:12 PM

aah mmg getiks ahahahah

aku lg malas, nk upload gambar dr minggu lps asik pospond je

July 19, 2010 at 12:41 PM

ok..den tunggu..

July 19, 2010 at 1:37 PM

owh black monday ke???akan ku TUNGGU!!!

July 19, 2010 at 2:06 PM

takpe lieya..amik masa..sampai dtg mood

betui kdg mmg takde mood nak hapdet..

July 19, 2010 at 2:36 PM

Iyerlah kak.......take ur time....

July 19, 2010 at 2:47 PM

no hal.ada free letak gambar banyak-banyak sikit ye.nak cuci mata.

July 19, 2010 at 5:04 PM

eheheh..
ena pulak dah nak balik baru nak ber n3 tu pun n3 curi2.. huhu.. tak pe harap ada la masa utk esok pulak..

July 19, 2010 at 5:05 PM

esok?? x apa, esok akak dtg lg...;)

July 20, 2010 at 1:28 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy