Wednesday, July 14, 2010

main make up2....

nie citer petang ahad ari tu.....sajek boring2 gediks ajak ar mia mija main makeup2.....konon2 ar buat contest, make up lady gaga......aku pilih tuk make up mia..... makteh plak make up jaja.....aku sah2 nak pilih mia sebab miakan ala2 lady2 gitu....senang nak make up die.....mija ni payah, keras sikit tp mmg betul pun, time makteh boh lipstik sebok die nak padam sebab die kate lipstik tu pedas ar ape ar....mia gak yg memberi komitmen yg baik heheheehehe.....



lawak tul time ni, kene make up sorok2 ar kan, kang ade yg tiru konsep masing2 hahahaahahah


peralatan yg digunekan...op kos laa make up maktehnye....aku punye mane boleeeh hahahaahah!!



Team Mama Mia !!!
pasrah jek mia kene godeh muke tu hahahaahahah....


taraaaaaaaaaaa hasilnyer make up by makteh.....ni mija! tgk posing pun ala2 jek nak tak nak




ni mia laaakkkk, make up by mama....auwwww!!! gedik you!!~~
judgesnye papa ngan paksu (lagi sorang adik aku)....
the winner plak....opkos laa mia....pakej lagi mia siap cat walk sambil nyanyi lagu bad romance lady gaga hahahahaahah.....mija dah tau kalah terus merajuk hahahaaahah



lepas tu acara gediks2 diteruskan ngan sesi make up si tukang make up tadi plak huhuhu




abis muke kene conteng ngan mia....


tenyeh mia jgn tak tenyeh!


mak andam tgh pilih lipstik huhuhu



pastu sesi make up maktehnye plak....ha kooo 2 mak andam lagi hah tekedek2 nak make up kan.....hahahahaahah selamat aku tadi! time ni mija dah abis merajuk tu yg die dtg join gak tuh!


suke ati budak2 ni dpt peluang tenyeh cenggini


tgk! ade style mia make up org hahahaahah


pasrah jek laa tadah muke hahahaahah



maskara lak dah....


gitu le kisah kami gediks....laki aku geleng kepale tgk perangai masing2.....seb baik jek aku mood baik ati, kalo aku buat contest jom kite solek papa, hah lagi haru biru!! hahahaahah....










23 celoteh sahabat

wah..lady2 gaga2 hhehehe...
syok gak..terisi masa lapang si mia n mija..

July 14, 2010 at 11:42 AM

ekekekkeke..

lady gaga kecik la nampaknye.. hehhehe.. kemian lagi yeh! main conteng2 conteng.. tapi best jugak erk! macam2 versi ada.. hahaha

July 14, 2010 at 11:45 AM

hehehe.. makeup ala2 ladygaga ye.. tapi comeilah budak 2 orang tu..

July 14, 2010 at 11:48 AM

siap buat contest tu..suka suka..
yg xmenahan tu make up ala2 lady gaga..comel jer memasing tu..

mia siap buat cat walk n menari lg bad romance..mesti comel giler dia nyanyi...

July 14, 2010 at 11:57 AM

akak TU yNg Besh aNak pomPuan.. Klo aNak Lelaki t takleh men makE-up2 hehehe...

July 14, 2010 at 12:13 PM

wah..kemain sakan lg mekap..anak aku kalo main2 gini..dia simpan terus mekap aku jd mekap dia..sbb tu aku xmoh start ajar..hahaha..

July 14, 2010 at 1:02 PM

Bestnya main makeup2...
lain kali aka kn ajk mia n mija makeup papa die plak...
auwww....haha...

July 14, 2010 at 1:03 PM

wahh..syoknyerrr..
aku tingin gak main2 mekap camni??

masalahnya...

Ngan sapeeerr???

huahuahuahua..

July 14, 2010 at 1:53 PM

wahhhh...meriahnyer kerja korang anak beranak nie...nanti mesti pandai mia n mija solek macam mama dia...

July 14, 2010 at 2:39 PM

best kan dpt gegirl leh kongsi minat... hero tu pun kadang2 dia curik gak usik make up lieza.. jenuhle explain ngape boy tak leh pakai le.. girl je boleh...
last2 dia terima alsan lieza tp yg boleh dia ttp ikut.... cth nak kuar.. mesti nak calit deodorant kat ketiak dia yg tak busuk tu.. pastu nak spray minyak wangi... yg x thn nye perfume tak mo yg cikai.. so dia rembat CK lieza.. ade ke patut? pengsan ibu dia...

July 14, 2010 at 3:55 PM

hahaha rajin tul ko melayan anak2 dara ko nih.. siap wat contest mekap ala lady gaga aku x tahan tu.. kreatif betul..hehehe

abis muka makteh kena tonyoh ngan dua badeh nih..hahaha klakar la aku tgk anak2 ko nih.. rajin gak dorang melayan mama dia ngan makteh dorang..kekeke

July 14, 2010 at 4:09 PM

pandai lieya mekap chumel..hehehehhehe lady gaga..

July 14, 2010 at 4:29 PM

hahahahaha...
hari women rulessssss
syiok gak ada sesi/kontes makeup2 nie ....

July 14, 2010 at 4:37 PM

ko jangan lady gaga tu mak we simontel. dia minat sangat.mija ngan mia ni aktif betullah.biarlah budak-budak ni buat apa yang dia suka.

July 14, 2010 at 5:37 PM

syoknyer korang.. kan best kalau akak leh join sekali.. syok tu main mekap2 ni.

terkekeh2 akak tengok si mija merajuk tu.. sian ar dia.. dia tu kan lain sikit dari mia.. mia memang handle bab2 cenggini kan.. bagi jer dia bab melawa, memagn menjadi jer ..

boleh jd model kanak2 si mia ni.. leiya gi la daftarkan dia ke agensi model kanak2.

July 14, 2010 at 6:09 PM

wahh mengancam ler..gediks cam anak aku jerk..mengalahkan Madonna ni..

July 15, 2010 at 12:57 AM

I lak senyum sorang2 tngk telatak anak dara 2 org ni ...kecik2 dah pandai mekap dah besar mesti vogue ni...tingat masa kecik2 dulu suker curik2 tenyeh lipstik...bila parents balik menggelupur nak hilangkan hehe

July 15, 2010 at 11:23 AM

wah.. kecik2 da pandai.. nice2..

July 15, 2010 at 12:24 PM

rambut pun kasik tukar kaler la... hik hik.. hamboi kemain yer men conteng2 ni... best tul ko anak banak ni lieya.. abes makeup mak tehnyer dikerjakan...

July 15, 2010 at 3:41 PM

Pasrah je makteh diaorang menadah muka ye hehehe

July 15, 2010 at 4:04 PM

sportingnya ada mak camni! maka ku bukn kata nak mekap..nak main bedak pun kena debik 14kali ..kuhkuhkuh

July 15, 2010 at 9:33 PM

hahahah.. bagus ko, idea bernas mengisi masa lapang.

x aci wei, ko awai2 dh chup mia, kompem aaa ko menang.

sure shah pening, 'hidupku dikelilingi pompuans'. ok what, meriah hidup..

July 15, 2010 at 10:39 PM

gegirl main make up2...ini mmg favorite mia dgn mija lah ni..nak2 ada org layan kemain lagi..

July 16, 2010 at 9:30 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy