Friday, March 16, 2012

bile si bujang merajuk!...

salam jumaat semua.....seronoknye lahai bile jumaat menjelmakan...esok sabtu pastu ahad....syok dpt gulik2 kat umah cuti2 huhuhu.....tapi nampaknye sabtu ni tak dok umah kot, en laki dah kerah anak beranak nak pi ikea....nak jenguk2 ape yg sale pastu  sambil2 tu nak cari meja study die.....gitule kan bile 'org tua' sambung belajar balik....semangat die tu lain mcm sikit ha ha ha...layankan jek laaa ..doa dari mama n anak2 semoga papa cemerlang abiskan master nanti yeak.....konpom ramai org kat ikea nanti kan....huhuhu.....di pagi jumaat yg indah ni meh layan gambar anak bujang aku kalo merajuk....


*
*
*
*
*
*
V



uihhhh budak bujang sorang ni kemain tau! dah terraa merajuk2 nie.....dasat woo style merajuk die.....abis sume bende die campak kalo merajuk....bile kite pujuk kemain die tepis tangan kite....lawak pun ade....tgk le tu, kemain melalak nganga luas2.....

 




 botol susu die kemain dicampak jauh.....ni ikut peel akak2 die la ni kuat merajuk nie.....kadang2 saje kiteorg  tak pujuk, siap kiteorg usik2 cubit2 pipi die lagi....lagi kuat leee budak ni lontarkan suare ha ha ha...olololo tiannyeeee anak bujang mama nie!!







cikgu die ngadu, dayyan le budak paling susah nak ditdokan.....suke lawan mata tapi sebenarnye dah ngantuk......pastu kang sendiri yg mengaruk sebab ngantuk.....aku kat umah pun hangin jek ngan peel die yg nie.....ade due peel le yg aku hangin sebenarnye, peel tak mo tdo ngan peel nak pakai  pampers.....mengaruk2 mcm org kene dera.....nak pakaikan pampers anak sorang je kot tapi mak pak ko sakit pinggang merangkak same kejar ha ha ha.....lawak gile! pampers jenis tampal2 tu dah lame terbiar, skrang pakai yg jenis pants....same gak hazaab kene main kejar2 ngan budak nie...dpt tangkap mengliang liuk badan mengaruk tak mo pakai pampers.....dayyan ...dayyan...camni boboy rupenye kan......lagi satu peel kelako dayyan skrang ni suke aim pusat org ha ha ha...kalo kite tgh baring, haa jage2 laaa perut masing2...siap le die datang selak baju pastu masukkan ibu jari dlm pusat kite .....bile kite tak kasi siap le merajuk mcm ape......mmg lawak ..tejerit2 kiteorg sbb geli pusat diperlakukan begitu...lame2 boleh besar diagram pusat masing2 bahahahahahaah!....

 




meh layan video gedek2 merajuk.....seb baik ko bujang terhangat kat umah nie, ramailaa yg nak pujuk dik!





hepi weekend peeps!




** ahad jom gi tgk belon panas.....dulu mase dok kuarters appartment tu dari balkoni umah dah leh tgk belon panas tu...skrang dah dok kuarters teres dah tak leh dah tgk......jom! jom! jom! (muke tgh menggelupas teruk ade hati nak gi serah diri kat matahari hahaahaha...eh, nanti i cite pasal produk yg baru i cube yeak..auw!)

25 celoteh sahabat

hikss...lamanya dia merajuk..nasib baik comel..bt lah muka majuk mcm mna pon..hahha

March 16, 2012 at 9:03 AM

alololo.. sian dia merajuk..

happy weekend lieya..

March 16, 2012 at 9:05 AM

alo lo lo lo.. siannn dok mama, mama.

hahaha cutenya suka korek pisat orang. mcm2 le keletah kamu gedek2. suka aunty baca.

March 16, 2012 at 9:07 AM

heheheh olo2 si ensem boy majuk yek,siap baling2 botol susu lg...
gelak guling2 aku baca peel korek pusat dia tuh hehehe...pusat org jugak yg dia suke yek... heheheh
taksuke pakai pampes yek,dia nk rasa best kot tk pakai pampes tuh,bebas gitu heheheh

March 16, 2012 at 9:16 AM

yeahhh selamat maju jaya buat papa dayyan! insya-Allah pasti berjaya berkat sokongan anak & isteri :)... wahh syoknya dpt buli dayyan..hehehe

March 16, 2012 at 9:30 AM

sama la dik ngan karenah awatif..susah tido siang dan bila nk pakaikn pampers dan baju..t'jerit2 dan t'kangkang2 mengejar hhhheee...

March 16, 2012 at 9:34 AM

ala kecian nye baby dayyan..dh pandai merajuk ekk..

**suka tengok dayyan nangis...hehe

March 16, 2012 at 9:54 AM

merajuk pun dayyan tetap comel..camna nak pujuk tu....alala!!

March 16, 2012 at 10:02 AM

time2 tengah majuk gini pun syiok ngusik kan sis hehehehehe....
tengok2 tangan dia...menepis2 jer hehehehe...
comei!

March 16, 2012 at 10:25 AM

alololo..

majuk majuk yeh..

tp tetap comel..

March 16, 2012 at 10:42 AM

alalalalaaaa.....dak gedek2 majuk ea...tomei2..!! hahh!! suka korek pusat...eiii..nnti klu jumpa dayyan auntie korek2 pusat ni ea..hehehheee

lia pun t'ingin nak tgk belon panas tu tp masa x m'izinkan lah,anak2 pula baru nak baik demam...arini kakak mya bangun suara x dak!! jenuh la muhuj sbb dia takut sore dia hilang terus..hahahaa

March 16, 2012 at 11:15 AM

alahai manyaknyer ayo mate dia..... hehe

March 16, 2012 at 12:34 PM

Hamboiiii siap mencurah curah air mata tuuu...

Akak pon plan nak nengok belon udara panas tu ..tapi tak pasti sabtu ke ahad baru nak pergi. Last year pergi jam 11 pagi, mana ada belonnya sebab belonnya awal pagi atau lewat petang jeh !

March 16, 2012 at 2:04 PM

Alah2 sedihnya dayyan ekekek, dah ramai pujuk tuuu, cute je kanwalaupun majuk......
Uish bestnya tgk belon panas, kalau dekat sure akak terjah bawak anak2 huhuhu

March 16, 2012 at 3:06 PM

Alaa mamat cute dayyan nie..makin besar makan byk peel ea..dlm byk menda knp pusat yg ko suker..hahahaha..

nak tahu gak produk pe lak yg mama dayyan pakai???

March 16, 2012 at 3:52 PM

gedek2 buat muka comel

March 16, 2012 at 3:57 PM

Alololo mrajuk ye..pndai ye tecik2 dan pndai mrajuk..

Mesti lieya pakai tabita. Femes tabita skrg

March 16, 2012 at 4:51 PM

comelnya dayyan bila merajuk..samalah lieya dgn anak bujang akak si Fizi tu..tido dgn nk pakai pamers tu mmg bermasalah..hehehe..:-)

March 16, 2012 at 4:57 PM

agak2 dayyan majuk ikut perangai mama kot....hi.hi.hi.......suka usik kalau budak2 tecik majuk....

March 17, 2012 at 9:19 AM

untungnyer hero terhangat ni,
asal majuk aje ramailer aweks yg mai pujuk.. heheheh..

beb, share la cite produk kecantikan tu,
ai suke tgk & dgr.. hahaha,
mane taw ai terpengaruh gak.. =)

March 17, 2012 at 11:01 AM

Lieya,dalam hati ada taman hero ko ni dik..Kesian Dayyan..mama dia buli ye. Babab mama ni.

March 17, 2012 at 3:50 PM

Dayyan dayyann... majuk2 pun tetapp ensemm!! ahahahah

March 18, 2012 at 11:26 PM

hehe... dayyan suka majuk yer...meh acik pujuk...auwauw...

March 19, 2012 at 9:49 AM

alo alo ciannya dayyan sapa yang buat dia majuk, tu meh cik ina babab orang tu. cian nengok dayyan buat muka cam tu.

March 19, 2012 at 9:58 AM

comeynye dayyan.... duk tergantung....geram sangat.....

March 19, 2012 at 1:03 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy