Friday, March 2, 2012

eh! ni bukan tarian tiang tau!....


ari jumaat yg indah aku pi tepek gambar penari tiang seksi....ha ha ha...haish! idok le wey.....ni ala2 mcm penari tiang tu tapi penari ni montok kat area montot jek he he he.....beriya2 hah si gedek2 dok 'study' tangga tu....mengekeh2 nak memanjat ngan kaki pendek die tu....geram jek tgk ....lasak budak lelaki ngan budak perempuan mmg lain kan....teringat aku mase mia mija kecik2 dulu.....mmg jauh beza lasak ngan dayyan....semput gak melayan...dah le sekarang die dah pandai merajuk....kemain tepis2 tangan kite kalo sampai mood die merajuk.....ngade2 gile...nak tampo2 pun ade ha ha ha






betul la kan...budak kecik ni bukan tau takut....yg kite ni dok tgk seriau jek takut die telepas pegang ke ape kan......yg si kecik ni plak rileks jek cube panjat dari satu tangga ke satu tangga.....






penaik semangat dayyan utk memanjat lebih tinggi adalah kakaks die yg gedik medik heheeheheheh
dalam  hati dayyan tak sabar nak panjat sampai kat akak die....kang akak dah depan mate siap le aku tampo2 kan he he he






personal coach plak sah2 le apaknyer....erm...layan kan jek laaa...tegolek dak kecik tu siap le sorang2 kene ngan mama yeak!..tapi skrang dayyan tak berani dah panjat tangga sebab setiap kali die dok standby nak pi kat tangga aku jerit noooooo!!! ha ha ha....so die dah tau dah tangga adalah tempat yg tak elok tuk dibuat main keh keh keh ....





moh layan video yg ade....




aku update secara kelam kabut ari ni sebab jap lagi nak sekolah mia tuk amik duit rm100.....pastu mls ar masuk opis sbb alang2 dah dekat waktu rehat....lepas lunch jek kang masuk opis balik....huhuhu....hepi weekend peeps!!




** gempak mlm tadi putrajaya blackout...seb baik umah aku cume 5 minit jek bergelap.....








30 celoteh sahabat

wiwit...
cekcinyer peha dia... bersungguh2 kusyuk btl dia mendaki tangga tu yek... hehehhe
nnti kalu dh teror abis lah ko... mmg berkejar2 nsb lah ada akak2 membantu

March 2, 2012 at 9:39 AM

Kuat tol semangat dayyan nak manjat tangga.. teringatkan anak akak dulu baya2 dayyan pun gini gak.. lasaknyaa.. mmg penat kalau nak jaga anak lelaki nie.. :)

March 2, 2012 at 9:41 AM

gempak laa dayyan dah pandai dancing2 yer....bahaya gak kalu main tangga tu..takleh biar sorang ni...

March 2, 2012 at 9:49 AM

berketul2 kaki dia..hahaa

jenuh ler tgk kot2 dia main tangga huhu ;p

March 2, 2012 at 10:04 AM

wahh dah terror panjat tgga yer dayyan...:)siap menari lagik...hehe..

March 2, 2012 at 10:11 AM

ena oernah dengar ceramah apa ntah.. katanya utk membina keyakinan anak2 temankan lah mereka memanjat mereka sehingga sampai abis...

tp masalh budak2 ni dah sekali ajar naik.. nak naik sokmo kan... jenuh la kagu tuh kan lieya..

sekolah dak anis tak de lg dengar ura2 pasal rm100 tu lieya.. ntha bila gamaknya..

March 2, 2012 at 10:11 AM

Experiential learning for kids. Biasalah tu, sis! Selagi dia tak capai the highest step, selagi tu lah dia akan naik tangga tu. It's a success for them.

March 2, 2012 at 10:15 AM

baru lah macho dayyan dpt panjat tangga...
hehehehe nak tergelak tg dia...
org sibuk jalan sana sini...
dia pun 'sibukkan' diri gak merangkak sana sini..
last2 tangga gak pilihan hati :D

March 2, 2012 at 10:31 AM

anak boboi mmg lain sket lieya..lasak bukan main hhheeee..tp anak saya terbalik pulak,anak2 pompuan lasak mengalahkn abangnya tu hhheee

geram aihhh menengok si dayyan mata bolat ni!!!

March 2, 2012 at 10:31 AM

lieya dah dapat duit 100 tew ek ...cam na nak amik ye nak apply cam na hahhahahah ley terus gie pejabat ke cam na ...

March 2, 2012 at 11:05 AM

heheee...comelnya montotttt...firas skrg dah teroor turun/naik sofa..kita yg nengok ni mmg ngeri tp tuan punya badan mcm xde perasaan jerk..mmg lain lasaknya anak bujang ni kan lieya...

skrg ni asyik paksa semua org tatih kan dia...asyik nak jalan jerk..tp x terror lagi terpaksalah minta bantuan... :)

March 2, 2012 at 11:15 AM

ayo..noti ya dayyan..manjat tangga..
nasib umah acik x betangga..tp kan kwn awak si asyraaf tu..pnjt meja tb..pnjat kusi..geng la korang yek

March 2, 2012 at 11:17 AM

ahaa...comel kan, budak besar mcm ni dah pandai merajuk..main tepis2 tangan pulak...hihi

March 2, 2012 at 11:20 AM

he he he....giler sexy gitewww
yg di larang tu ler yg di buatnya
ha ha ha..bebudak..time nie ler dia nak explore..
nanti dayyan dpt kaki lagi lerrrrr

March 2, 2012 at 12:03 PM

eeuuuwwwwwwwwwwwwwwww.. cekcinyerrrr

March 2, 2012 at 1:28 PM

memang cekci penari tiang ni...
geram aku tgk....

March 2, 2012 at 1:33 PM

geram tgk peha nan gebus itu..hehehee

March 2, 2012 at 1:46 PM

yeayyyyy dayyan dh pandai panjat..hehe

suka tengok pipi gebu dayyan rasa nk cubit2 je tau...hehe

March 2, 2012 at 2:30 PM

anak2 dee smpi skrg suka main ngan tangga..alahai..putrajaya baru sekali blackout dah kalut..tmpt lain rilex je..muahaha..tulah pakai karen byk sgt..kehkehkeh...

March 2, 2012 at 5:17 PM

Comei dayyan try nak panjat tangga tu. Sikit lagi kena pasang penghadang la kat tangga tu lieya..

March 3, 2012 at 11:37 AM

hahahhahahha...comey ar dayyan ni....huhuhuhu..

March 3, 2012 at 1:46 PM

hahahahaha...comey je dayyan memanjat tu...penat ooo nk peratikan dia naik tangga tu..kene beli gate tu lieya...kang diam2 je dia naik tangga..ehhehee

March 3, 2012 at 11:31 PM

sama la yang. anak saya yang kecik tu pun dok sibuk nak panjat tangga. smlm dia habiskan kesemua 4 anak tangga utk sampai ke atas. amik letak kat bawah je nangis. alahai... anak lelaki mmg mcm tu la.

March 4, 2012 at 5:51 AM

name pn boykan..same dgn aryan tu..suka nou bab memanjat..

Salam perkenalan..i folow..

March 5, 2012 at 2:56 PM

budak lelaki memang lasak lain mcm skit..

umah kty pun terlibat blackout..lagipun dkt je ngn pencawang yg terbkr tu..lebih 2 jam gak takde api

March 5, 2012 at 3:24 PM

amboi gedek dah pandai memanjat eh....amboiiiii....

March 5, 2012 at 3:32 PM

baik2 kak mia n kak mija...nnti kena dgn mama.....ngee....

March 5, 2012 at 7:12 PM

akak rasa nak cubit je betis sidayyan ni, tak pun nak tepuk vontot dia.cam ni punya penari tiang susah nak cari ooo lieya.kui kui kui.

March 5, 2012 at 10:54 PM

dayyan....kiss cikit...dayyan serok tu akak2 semua duk bagi semangat...

March 6, 2012 at 12:44 AM

salam ziarah.....

March 6, 2012 at 10:58 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy