Wednesday, March 7, 2012

wordless wednesday ~ jawapan utk soklan SPM semalam...




yosh!!! ini le jawapan utk soklan pemahaman BM semalam........



 

sudah terang lagi bersuluh.....jawapannye ialah B ......geletek perut gedek2 yg berlayer2....tapi papa agak kejam sbb geletek ngan janggut yg tajam tuh ha ha ha.....so murid2, tahniah yeak sape yg jawab dgn tepat tu.....yg tak tepat plak, bykkan ulangkaji lagi next time okey....he he he


*
*
*
*
*
V


ekceli ni le wordless wednesday tuk ari nie.....
"fenin wey tgk sume barbieeeeeee sajork....muntah kepink2 aku dibuatnye" kata dayyan dlm hati..
kui kui kui...nanti kite beli cars tuk dayyan plak yeak!





 






** tekejut aku semalam mase tgh dok wat kerje kat dapur, tetibe pintu dapur kene ketuk....magrib2 lak tu....ape lagi belari le aku gi depan panggil en laki.....sekali rupenye jiran sebelah umah dtg daaaaa anta sepinggan nasi kerabu, haisssh selalu anta ikot pintu depan...rajin tul jiran aku ni masak di ari2 keje...tgh pikiooorrrr ape nak masak nak balas pinggan2 die nie....ade 2 pinggan tak pulang balas ni wakaakakakakak (nampak noo aku pemalas hahaahahah)



 
 

22 celoteh sahabat

mak aih byknya barbieeeeeeeeeee..koleksi ke nk jual ni? wakakaka

March 7, 2012 at 9:04 AM

lawak la kak lieya nie....mesti kak lieya ingt hantu kan....muahahhahah......yerlah..waktu maghrib....kalau atie kene pun sure lari tak jejak tanah punye.....hehehe

banyak betul barbie doll....memang bleh penin la si dayyan nie....

March 7, 2012 at 9:04 AM

Assalamualaikum Lieya cayang,

sihat ke?? Lama kak Nur tk tengok gelagat anak2 lieya yg comel2 nie...eh2 Dayyan dh mula nakal ya...bijak gitu...perut tu kak Nur suka tengok...hehehe..blog lieya semakin cantik gitu...suka warna pink yg lovely nie.

Lieya,thks for the wishes ya...blog yg tk seberapa tu jadi pilihan pulak...hehehe...apa2 pun kak Nur appreciate dn berterima kasih pd majalah Jelita...hehehe.

March 7, 2012 at 9:24 AM

beshnya kalau dpt jiran rajin .

kan main lagi dayyan..main menan barbie ye, suh mama beli toy lain.

March 7, 2012 at 10:15 AM

hahaha...geli geleman gedek tu dibuatnya eh...

kesian tol tgk dia dgn kaler pink di mana2...tp anak2 lieya pandai jaga mainan..kalau anak dee..patung2 tu dah barai dikerjakan..

March 7, 2012 at 10:21 AM

huih dayannnn jgn kau main sme itu ank patung.....suh mak ko bli kete ke moto ke...hahahhahahah jgn terjebak dayyan...jangannn...heee...rajin tol jiran ko ek...salu bln pose jek org rajin anto2 pinggan mangkuk berisi nih...heee pe lg...bls la nokk...ke ko nk tnggu die mntk...hahahahahahhahah

March 7, 2012 at 10:54 AM

adushhh sakit perutku gelak hahaha.. tak aci jawapan tak der dalam senarai hahahah..

March 7, 2012 at 10:56 AM

alamak slh la pulak... huhuhui
kene ulangkaji lg n lag nih

aduhla, di tarik2 rambut barbie tuh...
msti dia geram je

March 7, 2012 at 11:46 AM

kan i dah ckp...
mesti fail lah spm i tu hehehehe....
heheheheh geli ler si dayyan tu kena geletek hehehehehe....
byk tul koleksi barbie tu ye sis...
pandai anak2 u simpan....

March 7, 2012 at 12:23 PM

huhuhuhuhu...jawpn wa smlm over...semue abc..hahhaah....huaaaa... mak seriau tgk patung barbie...rase nk main balik..huhuhuhuhu......

March 7, 2012 at 12:34 PM

Banyaknye Barbie tu sis. Collection ke? Rajinlah sis ni memasak. Suke tau!

March 7, 2012 at 12:52 PM

Banyaknya koleksi barbieee dolls..Pas tu disimpan cantik dalam kotak kotak.

March 7, 2012 at 12:52 PM

manyaknyer barbie doll.. semua anak2 punyer ker? elok je dalam kotak lg tu.. ker nak jual ni?

March 7, 2012 at 1:47 PM

dulu time kecik2 ank js pun byk koleksi barbie tp smpi umah trus di bukak baju digunting rambutnya jadi design sendiri...dh la harganya pun blh tahan la kan....huhu..

tp kini takde lah say NO barbie...hehe..

bila plak nak tambah koleksi dayyan...tak sabar plak nk tengok...hehe

March 7, 2012 at 1:55 PM

bahaya kasi dayyan main barbie ni....dayyan kena main lolly laa..comel tngk pewot dayyan

March 7, 2012 at 2:04 PM

waa...byknyer barbie ;)

March 7, 2012 at 2:30 PM

keh keh keh..alamak
jawapan acik salah lerrrrrrr
cuba lagi akan datang gamaknya nie

ha ha ha...bukan ko jer
kalau aku harus lari gark cari hemlin ko
udah ler maghrib2 ..ye tak..

March 7, 2012 at 2:38 PM

lieya..dayyan pun mate dah pinau tgk banyaknya ptg barbie... syokla dayyan leh ushar2 ptg barbie yg cun tu...hehe...
dayyan cepat perap mama beli car besar...:) dayyan tak mo la barbie tu...ekekeekkk

March 7, 2012 at 3:24 PM

bestnya dpt jiran suka hantar mknan...
geramm tgk perut dayyan.. notti yer

March 7, 2012 at 4:51 PM

syioknyer dapat bontrot dari jiran yerk.. kalu masz pon sama jerk, jiran bagi makanan... tunggu hujung minggu baru balas, tu pon kalu masak lah kan.. hehe

March 7, 2012 at 5:08 PM

Aloo salah yer jawapan akak..heheh..tak per laa..

Murah rezeki dpt nasi kerabu.. nyum2 sedap tuh Lieya.. :)

March 7, 2012 at 5:49 PM

amboi kakak isap susu, dayyan belek-belek barbie. banyaknya lieya dah boleh berniaga. untungnya dapat jiran rajin nak bagi makanan.

March 9, 2012 at 2:09 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy