Wednesday, March 28, 2012

wordless wednesday ~ sape yg patut / sape yg tak patut ...




WW ~ sape yg patut / sape yg tak patut...

  • sape yg patut jage adik main car 
  • sape yg tak patut kongker car adik



 yeay! ade percume video lagi ekekekeekek....kemain si gedek2 kuat kan volume radio...org lain sampai tutup telinga, yg die selambe leh hangguk kepale joget wakakakaakaka....








**semalam en laki buat suprise mengejut tahap nak pengsan....tetibe die pm kat fb salinan tiket flight gi hongkong.....mmg menjadi suprise die nak bagi kejutan kat kiteorg!! so bulan 11 ni jom  ke hongkong disneyland anak2!!!......sempena besdei miamija ni......yehuuuuuuwwww!! mari menabung anak2....x sabarnyew!~

33 celoteh sahabat

akak!!!!! best nye dpt g hong kong!!!

March 28, 2012 at 9:14 AM

Warghhh sgt terujaa. .. Hong kong disneyland tu...

March 28, 2012 at 9:17 AM

hehehe comeiiii...
wahhh surpriseee... yer ko... aku tumpang happy for korang. happy berholiday!!

March 28, 2012 at 9:17 AM

kiut jer budak kecik dua org ni...bessnyer gi disneyland tu....mmg birthday gift paling bermaknala utk miamija.....

March 28, 2012 at 9:30 AM

syoknya lieya...anak-anak dah tentu lagi teruja...nanti amek gmbr dgn mickey mouse yer...

March 28, 2012 at 9:46 AM

jauhnya nk jalan2 samapi ke Hong Kong...bestnya blhlah jumpa Mickey Mouse and friends kat sana nanti...mesti x sabar nk pergi kan???

March 28, 2012 at 9:58 AM

cerdik sungguh dayyan..beria2 mcm nk menyanyi :)..geram tgknya lieya!

sronoknya suprise si suami tu :)..bertuah badan dpt melancong bersama :)..

menabung la apalagi ye..

March 28, 2012 at 10:23 AM

heheheh.... abis tu akak geram je tgk adik duk main kete... dia pn nk try la

aduhla ensem boy... suke ye main lagu kuat2...

* bestnye gi HK... aku dulu masa awal2 peknen edy gi HK ngn opisnye, aku lak tak dpt ikut sbb doc tak bg...al maklum baru lg peknen... nngis tau

March 28, 2012 at 10:41 AM

amboi dayyan kemain lg kuatkan volume tu yehhhh...klako la kamo ni...pssttt best nye dpt g HK....teruja nko hihihihih

March 28, 2012 at 10:47 AM

x patut.x patut...hehe

wahh..nk pg hong kong disneylanddddd....tabung jgn x tabung ye anak2...ley bli miki mos byk2..hehe

March 28, 2012 at 10:53 AM

adoiii lieya..'terpaksa' b'tau jugak ini lah peel firas pun...klu masuk kete buka je radio terus dia pulas volume tu tahap maksima...naik pedih telinga!! pastu jugit2 tunjuk langit...hahahaaaa....sabau je lah.kita slow kan dia kuatkan lagik.. dulu lia off je radio tu terus...tp skrg dia dah pandai hidupkan semula...keluar masukkan CD pun dah terror... :)


wahhhh...bestnya gi Hong kong...lia nak pi yg singapore pun x lps2 lagik... :)

March 28, 2012 at 10:54 AM

hahaha budak2 mmg gituew
yg x boley tue la nak main ngeeee

March 28, 2012 at 11:08 AM

suka tgok dayyan angguk kepala..LAGI SUKER KORG DPT G HONGKONGGG DISNEYLANDDDD....cayalah..hehehehe..

March 28, 2012 at 11:13 AM

si kakak lak konker menan adik eh

beshnya dpt pergi hongkong disneyland..
mesti lagi superhappy miamija..

March 28, 2012 at 11:13 AM

syoknyaaaa...selamat brjimba di DL HK

March 28, 2012 at 11:28 AM

skali skala kakak nk mengelat jugak, hahahah...

waaaa.. seprisssse nyer!bessssst woooo!
br pas bc blog kak fiela pi HK,
siyes best okehhhhh.. x jemu tgk gambo die..
nnti korang amek gambo byk2 yer, dptla aku tatap wlpn x dpt pegi.. hukhukhuk..

March 28, 2012 at 12:27 PM

cekci kakakkk.. auwwwwwwwww! ahahahhaha

March 28, 2012 at 12:30 PM

Wow! Hong Kong, sis! Alhamdulillah, rezeki sis n anak2. Cepat2 menabung ye!!! :-D

March 28, 2012 at 12:41 PM

huhuhuhu....ciannye dayyan comey tu.....
huhuhu...syoknye nk g hong kong....nak ikut bulehhh...hehehhehehhehhe....mak bajet x lepas lg nih....huhuhuuhu......

March 28, 2012 at 12:51 PM

hehe..dayyan ajar akak nyer naik kete yer...;)

wahhhh!!!...nak holiday ke Disney land HK yer...seronoknya...nak itotttt bole??...kihkih..pangggg akak sekali...:)

March 28, 2012 at 3:17 PM

ok ler tu sis...
sharing is caring....

nak folo aaa gi hong kong...
i seludup dlm beg leh :D

March 28, 2012 at 3:43 PM

Wah ke HK...best best lieya, bawak bebudak ke Disneyland tau..Selamat menabung, skrang baru mac, ada banyak masa sebelum november. Walau ahkak dah ke HK, rasa jeles tetap ada tauuu...

March 28, 2012 at 4:37 PM

ekekekke.. kemain lg hero sorang tu ye lieya.. hihi..


wallahhhhh... syoknyer...

March 28, 2012 at 7:00 PM

Ahaha x patuttttt ekek ko kena belikan mia mija bike jugak lieya ekek
Waaaa nak ke hgkong, best nyeeee cayalahhh, bilelahhh akakk nak merasa nie, ole2 jgn lupelah ekeke

Lum nak gi layie, akak dah over, jelesss dikkk nak wat canneeerrr ahaksssssss :-):-):-)

March 28, 2012 at 9:27 PM

wah..lieya..skali dpt gi travel..jauh2 gitu..tmpt best lak tu..enjoy nti tau trip tu..sure miamija seronok giler..ke mak dia yg over..hahaha..

March 28, 2012 at 10:25 PM

Amboi kakaknyaa..naik car dayyan yer.. hehehe..

Wahh Lieya..bestnyaa dpt surprise gitu.. gi Hongkong..jln2.. Seronok laa miamija dpt gi DisneyLand.. kan.. :)

March 29, 2012 at 10:04 AM

Hahaha..nak gelak saya psl saya pon naik Nureen nyer keta! Keh keh...:P

March 29, 2012 at 10:53 AM

wah bestnye lieya...dapat pegi disneyland hong kong..sure seronok dua beradik tu

March 29, 2012 at 2:01 PM

hik..hik..dah terbalik..adik lak jaga kakak yer...

woww lieya..syoknyer..nk ke hong kong..msti k disneyland kan?

March 29, 2012 at 5:22 PM

ha.ha.ha...kelakar je tgk pic tu...kakak pn tringin jugak....ngee...

wow bestnya nk p disney....

March 29, 2012 at 6:01 PM

alololo...adik mngalah

bestnya nk p hng kong..nk ikut!!!!!

March 29, 2012 at 11:45 PM

nak bercuti2 sakan ek? best2...

March 30, 2012 at 3:45 AM

la sikakak, cian adik tukang tengok. Lieya si akak masa kecik tak puas main kereta tu. mesti dayyan tengah tahan sabau.kui kui kui.


seronoknya lieya gi hongkong, dari sekarang kenalah menabung : )

March 31, 2012 at 3:25 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy