Tuesday, March 6, 2012

meh jawab soklan pemahaman BM utk SPM kikiki



*kelmarin dah up kat facebook....tapi tak aci le kan kene adil ngan blog reader....so murid2...jom jawab*

Pilih jawapan yg sesuai berdasarkan situasi yg diberi :

Seorang papa sedang syok melayari internet dan tiba2 dtg si gedek2 dgn selambe badak die mencabut broadband, apakah reaksi papa gedek2?


(a) picit tetek gedek2

(b) geletek perut gedek2 yg berlayer2
(c) gomol gedek2
(d) merajuk ngan gedek2
 
*jawab jgn tak jawab....takde adiah taw, just for fun he he he......









** semalam blog sunyi tak berupdate sebab aku cuti, org TM datang install UNIFI...umah ahkak dah ade UNIFI youuuuu (jakun tahap nak kene lempang!)

26 celoteh sahabat

hahahhahahahahahhah....klako gile jwpn tu...tp aku pilih A (ngan konpidennyer)...heeeeeeeeeee

March 6, 2012 at 9:11 AM

aku rasa b kot jawapannya..unifi kat umah dee dh start buat hal..harap2 unifi baru kat putrajaya tu kencanglah eh..hahaha..

March 6, 2012 at 9:20 AM

haha~mesti A kan...hehe

***lepas ni lagi la laju dh ada unifi tp js still ngan streamyx...hehe

March 6, 2012 at 9:41 AM

wahaaaa... aku jwb yg C... heheheh tak pun semua di atas... boleh gitu

best lah ada unifi...msti lebih seronok berinternet

March 6, 2012 at 9:54 AM

sy pilih semua jwpan di atas..wakakaka

March 6, 2012 at 10:03 AM

ngade ko lieya..keh3..beteka teki teka tekuk...perut dayyan belekuk2..keh3..

syok wo kt umah ada unifi..aku pkai streamyx je tp ckp puas ati pkai wifi merata2 pelusuk rumah keh3

March 6, 2012 at 10:08 AM

dh ada unifi leh tgk youtube tnpa loading lah ek..ekekke

March 6, 2012 at 10:10 AM

jawapan D kot..hik2..
camner rupa papa bila merajuk dgn gedek2 ni yer...

March 6, 2012 at 10:13 AM

c kut..... kalu betul, nak join gomol dayyan gak.. haha

March 6, 2012 at 10:28 AM

hehe..kat fb akak pilih A n B... kat blog pulak akak pilih C ok..sbb akak memang nak gomol gedek2 ni klu ada depan mate...kuikui..:)

March 6, 2012 at 10:42 AM

dah jawab kat fb...walaupun klu exam kene ambik 1 jawapan je kan...tp kat sini x kira nak 3 jawapan a,b dan c...ahahahaaa.....

x larat nak pasang unifi lah lieya..heheheee redha je lah dgn b/band semput2 nih.

March 6, 2012 at 10:49 AM

saya jawab e.....semua yg diatas hahahahahaha...
fail spm ku kalo gini kekdahnya :D

March 6, 2012 at 10:56 AM

amboi2 seksinyer dayyan..badan ketol2 yer...makin smart dah!!!nanti leh kasi review unifi tu bess tak...

March 6, 2012 at 10:59 AM

hahahaha...nak gomol la...

March 6, 2012 at 11:50 AM

Ya tuhan ekekekk kalau akaka gomol2 ler si gedek2 nie ekekekek

March 6, 2012 at 12:19 PM

hehehehhehhe...pilih a,b,c,....comey.....x jd nk merajuk...keh..keh..keh....

March 6, 2012 at 12:21 PM

eheeem..
susah tul jawapan nyer ni7 hari 7 malam pun lum tentu dpt jawab
takpe..acik teka jawapannya
semua di atas
acik tak.
he he he

March 6, 2012 at 2:02 PM

jawapan utk 'e' tak ada ke? nak kesemua di atas.

March 6, 2012 at 3:36 PM

comel aihhh dayyan ni!rasa nak peluk2 badannya tu..

March 6, 2012 at 4:17 PM

merajuk dgn gedek2 hahaha ;p

March 6, 2012 at 4:55 PM

kalau akak semua jawapan di atas.. gerammnyaa ngan gedek2 niee.. rasa nak gomol2 laa.. :)

March 6, 2012 at 5:10 PM

ehm,... kalau yang kena... memang nak kena semburlah budak2tu.. tapi untuk soalan diatas jawabannyer c...
ooo dah ada unifi lagi lajuler... akak dah apply tak dapat2 lagi geram...

March 6, 2012 at 5:30 PM

ena pilih semua diatas.. ahahhahah..

March 6, 2012 at 6:56 PM

jwpn dia untie yg gommol2 dia..geram tul tgk budak montok nie...

jwpn dia d kot..papa merajuk..ehhehee

March 6, 2012 at 11:57 PM

ya allah..berlayer2 tu mmg geram..kalo aunty trikh tetek dayyan lah..hahha

March 7, 2012 at 7:23 AM

hahahaha...tak mungkin si papa nak merajuk dgn gedek2..gedek2 nie mengeramkan sesiapa jer yg tgok..tak sah ar klu tak kena gomol, kena picit2, kena segala gala ar..

Wow!! umah gedek2 dah pakai unifi, berdesup2 ar t..tak payah nak tunggu loading2 nie..gedek2 pun tak de can lg nak main dgn beruk bank tu..hihihihi

March 7, 2012 at 7:53 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy