Friday, March 30, 2012

hape2 jek laa lieya oit!~


 takde bahan nak update blog...so layan jek random photo yg ado....



  • bosan2 takde keje ....amik iphong pastu posing sorang2 mcm org tak betul~



  • si gedek2 yg sibok nak kopek otak2 ...ingat die tak reti kopek, tgk2 dah suku die cubit n makan....tapi rileks jek muke tak rase pedas....bagusss, kecik2 dah belajar mkn pedas hihihihi......
 


  • otak2 telah dirampas dan bubur semangkuk selamat die telan.......ngaruk2 sebab mama lambat suap, ye laa omaknye berhempas pelas muncung2 mulot meniup kasi bubur tu sejuk dulu......



  •  peberat dayyan buat masa ni.....mangga madu....sebijik pun die leh bedal sorang2....kalo kat umah aku dadukan je n suap die tapi ni nak buat tea time kat taska terpakse laa diblend takut cikgu main sumbat jek kang




  • malam ni nak tgk MirrorMirror....jom kite!~



  • yeay! ade free video lagi hak hak hak....



okey tak update cenggini hahaahaha.....takpe2, isnin sure ade cite..sebab weekend gi merayap kan kui kui kui....






** mengamuk aku ngan si mia, dah 2 kali die ilangkan purse die.....kalo yg murah2 takpe, ni demand nak yg barbie la, dora laa....so lepas ni aku cari purse kat pasar malam jek! 







29 celoteh sahabat

aci aci..hehhe asal update sudahhh..

*adehh kalo hilang brg mahal mak pn meroyan..hahahha

March 30, 2012 at 9:08 AM

pic no 2 tu btul nmpk garang lieya oiii...kalu budak2 tgk mmg larikkkkkkkkkkkkkk hahahahahaha....

March 30, 2012 at 9:09 AM

Ahaks... best gak entri cam ni lieya, tergelak akak tengok pelbagai gaya emak dan anak.
Memang tension kalau anak terhilangkan barang yg mahal rega ... kalau akak pun mengamuk gak

March 30, 2012 at 9:11 AM

hahaah...comeii je tgn kemetot tu tepuk2 ipad.
atleast dia sentuh ala2 bersopan santun. si hazry ganas koooo... pok pok pok... sekuat hati, bila hardy tepis tgn dia, dipoknya hardy pulak.

bagusnya gedek2 suka mkn buah. aku nk ajar hazry gak le nanti.

March 30, 2012 at 9:16 AM

tetap comel walaupun mcm org tak betul...hehe...jgn marah akak tau...lieya yg cakap kankan..kihkih...
ala dayyan pandai mkn pedas...anak akak si Arfan tu tgk lauk kaler merah pun tak mo dah...pedas katenya... dah nak masuk 5 tahun lom pernah makan yg pedas..huhu...moga besar nnt dia mkn y pedas2...:)....

March 30, 2012 at 9:22 AM

huhu...kalu aku pun ngamuk...tapi tulah budak2..ko beli yang pasar malam jek la dik oit...janji ada gambar dora sudah...depa bukan tau ori ke dak...lalala

March 30, 2012 at 9:26 AM

Hehehhe comei laa Lieya.. tak keje cari keje ekk.. :))

Sedap plak tgk mangga madu dayyan tuh.. :)

March 30, 2012 at 9:49 AM

heeeee hihihi...geram tol tngk maya dayan tu...alaa bebudak kcik ni ko blikn kt paso mlm jek pong xpe...kt paso mlm pong de gambo dora kn....yg pntg murah...klu ilang pong x skt ati...heeeeeeeeeeeeeeee

March 30, 2012 at 10:00 AM

dayyan..belajar mkn pedas tau..nti senang mama awak tu..mcm auntie..hehehe..

lieya..dee skrg bagi mimi bwk air dlm botol mineral je..sbb byk kali botol air hilang..bekal boh dlm yg microwave tupperware yg murah tu..purse..apa yg ada je..mmg sakit hati bila beil yg cantik2 mahal2..tp hilang..hehehe..

March 30, 2012 at 10:08 AM

ha ha ha ha...
takpe..janji berupdate..
keh keh keh..

gilerrr arr dayyan
otak2 tu pun selamba jer dia makan..
padahal pedas tu.

sabar dayyan sabar
tunggu sikit hari jer lagi
dah besar nanti..nganga ler kak mia n mija
dayyan konker sumer gadget yg ada tu

March 30, 2012 at 10:17 AM

rajinnya lieya..patut la bam bam badan gedek..saya ni ske gak masak tp awatif tak brapa nk makan..kalo tak sihat langsung la..:(

comel sungguh la dayyan!

March 30, 2012 at 10:29 AM

dayyan senang makan bagus ek...
rasa nak gigit2 jer jari2 dayyan tu sis...
mmg geram bila tgk kids tekan2 screen gitu...

March 30, 2012 at 10:31 AM

alamak bestnyer wei... sume sumbat2 n telan... heheheh
mangga madu tuh ko blend gitu je yek... msti mudah si ensem boy nk popo kn...

*camne lah blh ilang tu yek... heheheh pasni made in psr mlm jelah yek

March 30, 2012 at 10:35 AM

kussss semangat , terkejut akak tgk pic koo terbeliak biji matto tuu dik wehhh
no wonder si dayyan bulat mateenyeee ;))

March 30, 2012 at 10:43 AM

seronok tgk dayyan berselera je makan , mcm abg firdaus

March 30, 2012 at 11:14 AM

ambiii dayyan pandai mkn mangga madu tu..hehee

kak pose cenggituh pun cantik jugak hahha :)

March 30, 2012 at 12:12 PM

semangat si dayyan makan..semua tak tolak...bagus2..

March 30, 2012 at 1:03 PM

opocotttt
ni klu bliak kat bebudak mmg nyorok bawah tangga nih x kuar2 keh3
pehh..otak2 tuuu dia sebat..cayalahh dayyan..kebal lidah budak nih

miamija bwk purse g skolah ke yg ilang tu? alahai...boleh nk barbie princess bagai tp butik pasar mlm ye nak..hehe

March 30, 2012 at 2:47 PM

hik2.. sama mcmlya..boring2 suka gedik2 ambik gambor sendiri..

wah..syoknyer nk tgk citermirror2.. lya pon tringin nk tgk citer snowhite ni..nnti jgn lupa wk preview yer

March 30, 2012 at 3:21 PM

aku kdng2 gitu gak..ambik gambar sorang2..kalu laki aku nampak..dia cakap tak kesmpaian nak jadi artis lah tu..eheheh...rindu aku nak tgk muka dayyan...makin comel...aku pun pening ngn anak dara aku yg beso ni..mcm2 demand skrang...

March 30, 2012 at 3:59 PM

suka tgok dayyan makan. berselera aje. time aku suap dia kat chilis tu lg la. nganga laju2 je dia kan. eiii gerammm!!

ko hangkut dayyan skali ke tgok movie?

March 30, 2012 at 4:57 PM

takpe janji sy suka baca...hehe
lieya gambar yg satu cam takut plak nk tengok sbb bsr sgt matanya...hihi..

la gitu ke citernya...sy pun mau meroyan kalau anak hilang purse ye la nk yg branded pastu wat hilang...yg anak sy smpi skrg tak jumpa2..sy pun dh tak beli dh..bawa msk kocek je...boleh?...hehe

March 30, 2012 at 7:42 PM

budak2 belum reti nk jaga brg lagi..beli kat uptown pun ada yg molek2

March 30, 2012 at 10:00 PM

ok ler tu..
ada jugak benda nk up..

beb, up la n3 psl kosmetik tu..
lom lg kan..
eh, ke ai yg tertinggal???

March 30, 2012 at 10:23 PM

hehheh comel pic lieya yg 1st tu.......

danish lglah sy xbg purse letak duit kat pensil box..heee.budak2 kan mmg mcm tu ilang brg mcm sy dulu jgk..heeee

March 30, 2012 at 11:23 PM

lieya mata bolat ko tu dah sama cam dayyan.sedapnya nampak mangga tu.amboiii mulut dayyan nengok makanan, cam tak sabau dah. geram, kalau dekat mau akak cubit pipi dia .

lieya biasalah budak-budak tak pandai jaga barang lagi, ko belikan yang murah je, bila hilang kita tak geram sangat.

March 31, 2012 at 3:21 PM

kakakakaka.. sekali maknyer posing hampir tertewas kecomelan si Dayyann! ahahhah

weh aku kagum aa tengok menu2 si Dayyann.. moga nanti Dhiya dah start makan aku pun dapat inspirasi buat menu best2 cam nko jugak !

March 31, 2012 at 11:09 PM

ehehe.. harus la kan sesekali meroyan.. ngeee... best apa kan..


ena beli yg pasar malam je lieya oiii... sbb maklumla budak2.. tak reti nak jaga.. asal ada gambar yg dorang suka.. on je.. hehe..

April 1, 2012 at 12:30 PM

Mmg sah lieya dh tak ada keje nie...hehe...wah bukan main Dayyan tu!!!hehehe.

April 1, 2012 at 5:34 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy