Friday, April 20, 2012

godaan si Horlicks Crunch McFlurry....

gara2 terbace di blog, terpandang di facebook ...aku memberontak nak rase jugak.....eceh memberontak konon ..... so lepas jek dinner terus ajak en papa gi drive tru mekdi kat equine nun.....drive tru jek sebab aku mls nak tukar baju tdo hahahaahah.....





ini le die yg berjaya menggoda aku tu.....horlick crunch mcflurry yg baru kuar tu...eh takde la baru sgt kot kan..sape2 yg selalu gi mkn kat mekdi tu sure dah tau n dah makan...mcm aku ni mmg jarang  makan mekdi sbb takle minat sgt.....melainkan kalo ade burger prosperity tu, seminggu 3-4 kali sanggup gi mekdi ......alkisahnye la terbace kat blog sape ntah mase blogwalking pasal horlicks crunch mcflurry ni, tu yg tingin nak rase tu....uihhh sedap yeak! tapi manis leh tahan...tapi hape ade kesah sbb aku mmg kuat manis hiihihihihi....yg oreo tu mia mija punye......




dlm byk2 aiskrim kat mekdi aku suke cornetto sundae sbb ade kerap kerup tuh...so secare otomatiknye aku suke gak dengan horlicks mcflurry ni sbb die pun kerap kerup tapi tu la kan horlicks mcflurry limited time so tak le lame ade kat mekdi nampaknyer.....








cakap pasal horliks ni, ni le minuman ruji aku mase pantang...sehari 3 kali amik...mmg selalu bengkak susu  ...horlicks mmg milk booster aku......skrang ni pun kalo aku buat bekpes air horliks, petang sure dah tak selesa bedenyut2 bengkak susu......







kakaks mase ni dah selamat tdo....mcflurry oreo dieorg jamah sikit jek, penat sekolah gamaknyer....
budak gedek2 ni je berenergy melampau2...tgk la tu, tak pandang dah susu die, sebok nganga2 kan mulut sambil tgk sekerim aku hahaahahahaha....skrang ni kalo kite tgh mkn, n die nak rase kite punye mknn, siap le die datang terkedek2 kat kite sambil nganga2 mulut n angguk2 kan pale ...tu isyarat nak suruh kite suap die tu ha ha  ha...kelako jek.....






sebok ar dik....






nak bagi mkn takut kene selsema n batuk kang...so bagi main bekas kosong jek ....gigih mak ko basuh lepas mkn nak bagi anak main haahahaahahah...tak pasal2 dayyan kene tipu hahaahahaha






picit ko dik baru taw!



okey dah...penat dah promote...korang gi le beli sendirik di mekdi2 yang berdekatan ngan anda...anda...anda....anda.....





* malam ni balik kampunggg...yeay!! makkkk nak asam pedas ikan mayong ngan telo2nye sekalik~





34 celoteh sahabat

oishii souuuuuuuuuuuu
but ikutkan horlick tu mmg already sweet la
then ai noticed mesian mmg suka benda sweet2
ai x blh nak muntah sbb since duduk sini less sugar everything...wah McD selalu buat something new ekkk

April 20, 2012 at 9:08 AM

ya allah terliur asam pedas ngan telur ikan tuhh...:(

April 20, 2012 at 9:10 AM

A'ah la... paling suka entry mkn2 minum2 sis ni. Nak gi lunch kat McD nantilah! :-D

April 20, 2012 at 9:12 AM

akak dah rasa...sedap...ihikss

April 20, 2012 at 9:21 AM

sedap plak tengok horlick....hehe...sy pun dh lama tak ke mcd...

April 20, 2012 at 9:36 AM

ooooo xtau pun ada promo baru nie...
tapi horlicks ek....
i kurenggg skit horlicks tu...
yg oreo i loike :)

April 20, 2012 at 9:39 AM

wah...mcm best jer..sesuai utk diet ni..sure kenyang

April 20, 2012 at 9:43 AM

kita tksuka yg krup krap bila mkn..ggu nikmat..hahaha mcm yg magnum jgk..suka magnum classic ja..mcflurry oreo ttp dihati

April 20, 2012 at 10:05 AM

maneh yg amat leh kencing maneh

April 20, 2012 at 10:11 AM

X pernah try ag..kalau manis mak surrender ah...mmg x leh mkn manis or minum! Cepat muak nnt!wuwuwu

April 20, 2012 at 10:15 AM

eh saya belum try lg..saya ske sgt dgn horlick!!!

smalam si suami ada offer tp kita geleng tak nak...rugiiiii plak rasa sbb limited kan hhhuuuu..

harus terjah nnt hhhheee

April 20, 2012 at 10:17 AM

sedapnye mcflurry horlicks tu...nak kena try jugak lunch kang...

sama...wanie pun balik kg mlm kang...lama dah tak balik kg...asyik2 mak je yg dtg sini..huhuhu

April 20, 2012 at 10:26 AM

mmg sedap ek?
okeh, lieya berjaya menggoda saya jugak utk pegi beli, hehehe

selamat balik kg!
hepi weekend n take care! :)

April 20, 2012 at 10:36 AM

perkh sedapnyer... nsblah aku tgh batuk2 nih kalu tak... mau aku pun dh membeli nyer...
sian ensem boy yek... terliur meleleh nengok akak ngn mak pak nyer layan....

hehehe nnti tunggu bsr skit yek mintak 1cwn

April 20, 2012 at 11:11 AM

Sye tak tahu kewujudan mcflurry baru ni.... wajib p rasa ni! hehe =P

April 20, 2012 at 11:26 AM

aku pon lom try lg...sedap yek. xpe lunch kang aku terjah. hari tu nk beli tp echa nk oreo pulak. nk bli utk aku je takut x sdp plk kang x abis. ni dah org dok kata sedap, aku nk try le

April 20, 2012 at 11:30 AM

makk aihhh mengoda betul ekek
kalau x kan dayyan macam tuu lagak nyeee
aiskrimmm kan ;))

April 20, 2012 at 11:40 AM

Selalu makan ore Mcflurry. Pasni kena cuba horlick la pulak..

April 20, 2012 at 11:56 AM

ooo ade erk, lama x pi mekdi so x tau perkembangan kat sana.. huhu nak kena carik jugak nieh..

April 20, 2012 at 12:37 PM

leh la ngendeng kat huby pasnie... heheh

nak asam pedas jugakk!!

April 20, 2012 at 1:46 PM

hehe dah ramai org ckp pasal horlicks mcflurry ni! teringin nk try tp xtau bila ni adess.

April 20, 2012 at 2:57 PM

harus diterjah jugak lepas keja nie :)...nyum...nyum

April 20, 2012 at 2:59 PM

lama tak singgah MD...
sedapnya...sejuk hingga ke tekak gitu..

April 20, 2012 at 3:55 PM

lya tgk pon tergoda lieya...
x pnh makan lagi....

amboi gedek2 pon teruja nak makan skali tu...

April 20, 2012 at 3:59 PM

hahah akk pun br ingat nak wat entry pasal ni....shedap kannnnnn...adus cam nak pegi beli lagi lalalalalla (^_^)

April 20, 2012 at 4:50 PM

wahhhh dh ado perisa baru ker? baru ku tau .. dh lama x pekena eskrem ...

but selalu mmg belasah OREO..

*** salam kenalan dr kite

April 20, 2012 at 5:25 PM

perkk edapnya...kena try jgak nie..
oo xthu pun horlicks milk booster..huhu jakun tul!! tak biasa sgat minum horlicks sebenarnya..hehe

April 20, 2012 at 5:46 PM

nak jugak..nak jugak...hu.hu.hu.......

April 20, 2012 at 7:03 PM

Emmmm....terbau2 kat sini bau ho ho horlicks...

April 20, 2012 at 9:18 PM

Akak kureng sikit ngan horlick, kalau oreo atau milo sedap jer kat tekak akak.

April 20, 2012 at 11:19 PM

ooh yana baru tahu milk booster horlicks..pas ni kalau dlm pntang atau nyusu bdn nak beli horlicks buat stok la


mulut dayyan kelakor nganga2...bg lah sikit buat hilang kempunan dak comel tu

April 21, 2012 at 3:57 PM

mesti sedap ni..tp sbb kan kami satu family tgh batuk, kita postpone lah....

April 22, 2012 at 12:58 AM

Sedapkan..utk org yg suker holick mmg boleh layan..hahaha..tak tahan baca dak gedek2 kena tipu dgn mama..sian ko dayyan..sabau2 tak lama lg utk gedek2 nembesar...

April 22, 2012 at 1:13 PM

nak lieya, hari tu akak ada terpandang , menyesal tak beli. cuaca tengah panas -panas cam ni dapat makan yang horlick tu mesti sedap.

April 22, 2012 at 10:16 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy