Wednesday, April 25, 2012

wordless wednesday ~ patutle tak siap2.....




(1)




(2)






(3)



patut puzzle kak mia n kak mija tak siap2....suspek pencopet sebijik puzzle telah dikenalpasti!!





**  budak2 ni bising sbb dah lame tak pi dok hotel.....okey2, hujung bulan ni mama belanja dok hotel, bulan 5 papa plak belanja dok hotel .....





28 celoteh sahabat

selamber jer dayyan songlap puzzle akak2nya...hehe...

April 25, 2012 at 9:07 AM

akk tgk pic 1st tu dah tau dah apa dia nak buat tu hahahahah....lawak pun ada gedek2 ni ...

April 25, 2012 at 9:10 AM

hahahaha ada budak kecil main puzzle mmg lambat nak habes dok carik mana yg ilang ngee...bagus utk otak ajar anak2 but puzzle ni ...

April 25, 2012 at 9:12 AM

Ahahahahaha!! lawak betul la si Dayyan nih..
ade je ngan nak di kelebettt nyer ekkekekekekek

April 25, 2012 at 9:12 AM

wakakakkaka
suspek melarikan sketul puzzle
babab montot pampers tebal kangggggggggg :]

pstt..dok otel mane la tu..

April 25, 2012 at 9:17 AM

hehehehe baik punye pencopet yek...diam2 dia pusing belakang... heheheh

April 25, 2012 at 9:17 AM

keh keh keh
pencopet sudah dikenal pasti
cuma mangsa tak perasan jer tu
kalau mangsa perasan..habis ler pencopet comel tu..
keh keh kehe
siap geget tuuuuu yg tak tahan

April 25, 2012 at 9:31 AM

kalu sebijik hilang mau meroyan...comel jer suspek tu..pandai Dayyan yerrr!!!

April 25, 2012 at 9:35 AM

geram ehh tengok dayyan... ngan slumber jer die letak kat mulut n larik..

April 25, 2012 at 9:57 AM

tgk first pic tu nampak sgt dia tgh target nak copet puzzle...haha...

ish...geram je tau tgk budak kecik sorang ni...babap bontot kang!!

April 25, 2012 at 10:00 AM

hahaha!
dayyan la punca utama ye, hihihihi...
bestnye nk pi dok hotel!
zakwan demand bab2 hotel ni..
nk yg ada kolam (pool) jek, huhu! =p

April 25, 2012 at 10:11 AM

hahaha...larik cepattttttt =D

April 25, 2012 at 10:15 AM

hahahah, dayyan cakap "puzzle pun sodap"..
hahaha..
melilau la kakak kamu cari sekeping lg tu..
ilek aje awak maman ye.. adesss!!!

psst, alya dh tak merungut mau tido otel,
bln ni acapkali ikut abah die outstesen..
mak aje yg merungut... penat! hahahah..
rasa mau cuti lama, jd pA asben lak kl camni.. ;-p

April 25, 2012 at 10:15 AM

heheheee...si pencopet montel! meh auntie tangkap bawak balik ea.... :)

April 25, 2012 at 10:27 AM

heheee...dayyan wak lari kepingan puzzle...comel!
puas la kakak2 dia bt tak siap2...

April 25, 2012 at 10:38 AM

heheh..comel sgt dayyan..rupanya dia dah larikan satu puzzle tu..msti pening si kakak mncari tuh..alahai.pndai gedek2 ngusik kakak yer

April 25, 2012 at 10:44 AM

heheheh.. kelakar plak tgk aksi dayyan..



meh banje kami sekali.. ekekekek.. huby bz la lieya.. da lama benor tak p bercuti.. cedeyyyy..

April 25, 2012 at 11:09 AM

anak3 lieya pun ske main puzzle ye..anak3 saya pun ske jugak nak2 si hadi :)

bagus mainan ni utk otak kiri kan :)

dayyan sama ngan awatif = pencopet puzzle...hhheeee

April 25, 2012 at 11:23 AM

Salam perkenalan :)

Hahahah..memang sampai ke sudah tak siap jigsaw puzzle tu!

April 25, 2012 at 11:42 AM

hahaha dayyan oh dayyan.....

April 25, 2012 at 12:18 PM

suspek ni mmg nak kene babap tau. kalau masuk contest, compem kak mia dan kak mija dah kalah sebab tak dapat siapkan. hehehe

April 25, 2012 at 12:21 PM

dayyan oh dayyan.., sungguh pandai kamu

April 25, 2012 at 2:17 PM

rupanya dayyan bawa lari...
cian kakak tak jumpa penghujungnya...

April 25, 2012 at 2:49 PM

Kesian kakak-kakak! =P

April 25, 2012 at 4:42 PM

ha.ha.ha...comel je dayyan nie usik kakak dia...

April 25, 2012 at 7:05 PM

cian dayyan tak bersalah : )

lieya ko cakap pasal duk hotel , akak teringat dulu -dulu masa akak bawak yuyi ngan gula gula hack pegi jalan , masa tu dorang baya-baya mia ngan mija, dah penat ronda , tengok wayang bagai malas nak balik rumah akak bawak dorang tidur hotel,entah kenapa dorang masa kecik dorang suka sangat tidur hotel .lieya nak ikut tidur hotel : )

April 25, 2012 at 8:37 PM

hahahahahahahaha....
tergelak i tgk nie sis...
agaknya kalo dah dapat kaki...
mau laju jer dia lari dgn that piece :D

April 26, 2012 at 2:47 AM

hehehhheh.....klakarlah dayyan...pndai plak tu diam2 dia bwk lari...

April 26, 2012 at 11:47 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy