Friday, April 6, 2012

jemputan ke besdey bash DAYYAN...



salam jumaat semua...
dengan penoh rase rendah diri lagi ikhlas...lieyalatif & co. ingin menjemput rakan2 blogger dan pembace blog lieyalatif tuk same2 memeriahkan majlis ulangtahun kelahiran pertama si gedek2 Muhammad Dayyan Uqail....
 dayyan lahir 7 april 2011 dan kebetulan jugak 7 april tahun ni jatuh pada hari sabtu...so cepat2 book tarikh tu tuk buat besdei bash dayyan.... dapat buat bash di hari lahir yg sebenar....



jemput datang yeak semua...jgn malu2...kite tatak makan olang punye, kite makan nasi beriani punyeeee heheeheheheeheh

semoga Muhammad Dayyan Uqail bin Mohd Shah membesar menjadi anak yg sihat, bijak dan soleh....amin~








** pew! jadi mak pengantin kite esoookkk ~


41 celoteh sahabat

kelassssnyer birthday dayyan...nak pi tapi last minit notice...so tak dptlaaa....takperlaa moga2 sukses dan semuanya berjalan dgn lancara amin...tapi mmg kiutlaa invitation card tu.....

April 6, 2012 at 9:24 AM

kelas ko mak...heheh

April 6, 2012 at 9:28 AM

esok besday dayyan....si gedek2

HAPPY BIRTHDAY PAKWE HENSEM YANG JAMBU
auww...jadi anak yang soleh yerk sayang
anak yang sentiasa membahagiakan and menyenangkan mama and papa...
jadi contoh terbaik

sorry lieya
aku tak dpt nak datang arrr
hemlin busy ngan project dia lagi
pastu kereta tu cam merajuk jerrr
takut plak nak drive jejauh tu...
apa2 pun thanks sebab invite batrice & co..
takde rezeki nak laga2 pipi ngan korang...huwaaaaaa

April 6, 2012 at 9:29 AM

terbaikkkkkkk! moga majlis berjalan lancar ye..

April 6, 2012 at 9:32 AM

setahun dah dayyan!!!:)

kalo dekat unty wa & co boleh join tp jauh la dear :)

i'Allah ada rezeki kita ketemu..semoga menjadi anak yg soleh berjaya dunia akhirat..

April 6, 2012 at 9:34 AM

dayyan besday dekat2 dgn auntie la..auntie hari ahad..heheheh leh join sekali ni lieya...happy besday dayyan..

April 6, 2012 at 9:41 AM

sedihnya tak dapat g bab ada job makeup huhuhu..happy birthday dayyan gedek-gedek..

April 6, 2012 at 9:42 AM

sudah setahun itu budak hensem.....hepi besday yer dayyan mucuk-mucuk...... :)

kalau lah dekat lama dah atie join nie kak lieya oi...tapi apakan daya.....jauh bebenor tempatnyer...kene seberang lautan gitu....ahaks....heheheh...

hope semenyer berjalan lancar....jangan lupa update yer kak.....

April 6, 2012 at 9:42 AM

wahhh dayyan udah 1 tahun yer... jap jer kan...selamat hari lahir buat Dayyan yg encem bucuk machem tu....hehe... jgn lupa mkn kek besday tuk acik yg jauh di mate ni yer...huhu... klu dekat mesti terjah punya...haha...

April 6, 2012 at 9:52 AM

tggu kedatangan ku ke sana..sanaaaaaa

April 6, 2012 at 9:56 AM

mak pantinnnnn... esok sila glam2 k?

esok auntie kiss2 dayyan k?

for the 1st time dayyan will jumpa hazry. nk tgk camna le reaction korang nanti. heheheh

April 6, 2012 at 10:04 AM

happy besday in advance utk dayyan..
insyallah kalau tak ke mana , maybe kty singgah jap kot.lepas si akak abis keje sekitar pukul 5.20 camtu kty sampai insyallah..akak keje area2 ctu je..

April 6, 2012 at 10:08 AM

allah lieya..takpasan sampai kol 4.30 je..tgk lah camne..maybe kty drop by je..sekejap..ke..ye..

hope dapat jumpa dayyan..

April 6, 2012 at 10:09 AM

Hepi birthday si comel Dayyan..ouchh jauhhh! Idak leh pegi..:)

April 6, 2012 at 10:19 AM

Happy birthday budak hencem dayyan. Moga jadi anak yang soleh.
Sori lieya akak tak dapat datang sebab teman husband ke batu pahat. Sori ye..harap dapat gi kalau lieya buat house warming pulak nanti kat rumah baru..

April 6, 2012 at 10:28 AM

wah2 .. sure meriahhh
jelesss nie .. huhuhu x dpt nak jint lieya ..
1st jauhh huhuhu
2nd sepupu akak kawin artu
3rd ayah still di hsp

aduhhhhhhhhhhh kim salam cayunk bucuk macam kat bday boy dayyan yg montel
semoga dia beroleh kesejahteraan dan cerdik pandai hendaknyeeee .. muahhhx3

April 6, 2012 at 10:33 AM

happy besday dayyan...ala jauh lah..nak bawak gf si dayyan ni pun kecik lagi...hehehe..apapun semoga sumer berjalan lancar esok...nyum2 sedap tu makan nasi beriyani...

April 6, 2012 at 11:04 AM

wah kelas b'day dayyan..mcm mano nie aunty jauh bangat..pape pun auntie doakan semoga dayyan jd anak yg soleh dan meyenangkan mama dan papa..aminn..

April 6, 2012 at 11:12 AM

happy bday in advanced dayyan bucuk2
moga menjadi anak yg menyenangkan dan membanggakan papa dan mama yer


**xde agenda nk kl lak klu ada x malu gak nk terjah** hehe

April 6, 2012 at 11:17 AM

mcm nak pegi jer...tapi nnt kena tanya hubby dulu...dia tu memanjang bz je...harap dapat jumpa dayan gedek2 tu...geram kat dia...

apapun, kalau tak dpt jumpa, nak wish sesiap kat dayyan:

selamat hari lahir dayyan...
semoga jadi anak yg soleh dan menjadi anak kebanggaan keluarga ye sayang....amin....

April 6, 2012 at 11:18 AM

heppy besday yek budak ensem.... tq beb sbb jemput aku personally... tp rasanyer tak dpt datang la beb, edy keje ari fully day hari sabtu...

apa pun semoga sume berjln lancar yek... msti mkn ensem si gedek2 tu nnti

April 6, 2012 at 11:26 AM

Happy birthday dayyan! Dayyan anak mama yg sgt bijak n hensem.
Tq jemput lieya tp kak t g PD esok. Family day family husband kak t. Mesti meriah majlis esok. Nanti kak t tgk gmbrnye ye? Mak pengantin haruslah yg paling goses esok taw!

April 6, 2012 at 11:26 AM

Selamat Ulangtahun kelahiran yg pertama muchuk2, syomel2.. Dayyan!
semoga membesar dgn jayanye yer.. =)

sori mak panten, makcik x dpt dtg..
makcik duk jauuuuh di teghani ni, plus kaki makcik msh bertongkat.. huhuhuu..
kemain lg makcik terluir dgn hidangan beriani itu nnti.. huhuhu..

apepun, utk krgkan rase mengidam makcik nnti,
mak pantin amekla gambo bk sket spy makcik kt sini dpt menelan airliur aje dr jauh.. hwaaaaaa!

April 6, 2012 at 11:36 AM

hepi besday dayyan gedek2...semoga membesaq sbg ank yg soleh...aminn

April 6, 2012 at 11:45 AM

hepi besday dayyan!
sure meriah majlis dayyan bsok nie..
yana sekeluarga doakan moga dayyan membesar sbg anak yg soleh dan menjadi kebanggaan keluarga..amen..

April 6, 2012 at 11:50 AM

mesti mak pengantin hati dagdigdug dah nie...
risau wif the persiapan hehehehe...
sorry lah sis...esok aktiviti pack...
habis last kul 3.30 ptg tapi rasanya tak sempat nak terjah sampai kul 4.30 kat sana....
neway, hugs hugs kiss kiss kat dayyan ye....
hepi bufday dayyan...
moga menjadi anak yg soleh!

April 6, 2012 at 12:03 PM

bestnyer sure meriah
if dekat boley ai terjah sekali but jauh sgt la :p

April 6, 2012 at 12:55 PM

bestnyer...

kalo panjang umur, murah rezeki dan ada jodoh.. InsyaAllah.. ewah!!


Happy Birtday dayyan.. dah besar rupanya hero mamamiamija ni..

April 6, 2012 at 2:20 PM

Wahh tentu meriah..birthday bash dayyan.. gedek2..nie Kejap aje dah setahun yer.. Happy Birthday Dayyan.. Moga membesar menjadi anak yang soleh dan menjadi anak yg disayangi, dibanggai oleh keluarga..

April 6, 2012 at 2:49 PM

nak pegi2 nak pegi hehehehhehe ;p

April 6, 2012 at 2:50 PM

wahhh..misti meriah glerrr nie..

hepi besday in advance gedek2...semoga menjadi anak yg membanggakan mak apak kayyy...

April 6, 2012 at 5:19 PM

happy birthday dayyan.. uwaa aunty belum pernah jumpa dayyan lagi. tingin nk jumpa tp nieda masih uwek2 lagi..
cantik invirationcard. nnti upload byk2 gambo kt blig yer lieya.

April 6, 2012 at 5:34 PM

lieya..thanks jemput tp dee xleh gi..huhu..sbb sabtu ni takde transportlah..moga majlis berjalan lancar and happy birthday to dayyan yg hensem tu ye..

April 6, 2012 at 6:16 PM

hepi besday buat baby dayyan...semoga besar nanti menjadi anak yg soleh dan dengar cakap mamapapamiamija tau...hehe..

**rasa segan plak nk terjah sini...lgpun anak2 dh bsr..kalau sy gi jadi besday org bsr plak...hehe.

apapun tq atas jemputan...maybe next time la sy gi ye..semoga majlis tu meriah dan berjln dgn baik...

April 6, 2012 at 7:01 PM

heppy bestday DAYYAN yg gedek2 tu...comey sangat ...huhuhu...x dpt wa nk join psl keje hari tu....huhuhuhuhu.....mesti enjoy kannn.....

April 7, 2012 at 1:11 PM

tahniah awak...surprise for you..
http://jemarisuri1001.blogspot.com/2012/04/surprise-buat-pengomen-di-blog.html

April 8, 2012 at 12:06 PM

Hepi besday Dayyan....sory aunty xdpt join..Dr kejauhan aunty doakan agar dayyan menjadi anak yg cemerlang dunia n akhirat...amin...Muah!!!!

April 8, 2012 at 5:56 PM

Happy Bornday dayyan.. semoga menjadi anak yang soleh.. amin...

April 8, 2012 at 6:52 PM

mesti meriah kan..kalo dekat.sure lya pon join

April 9, 2012 at 7:57 AM

Happy besday dayyan semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki, jadi anak soleh kenang jasa ibu ayah yang besarkan dayyan dan bagi ilmu kat dayyan ye.bila dah besar baca komen cik ina ni ye : )

April 9, 2012 at 10:31 PM

xde rezeki nk jmpe lieya n family.....

April 10, 2012 at 12:48 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy