Monday, July 16, 2012

putrajaya drift....ko hado?!!....


salam isnin semua....simple & quick update ari ni .....almaklum laa senin ni kan biasenye lemau2 sikit mood tu heheeheheh....

*
*
*
*
*
*
*
V

elok2 budak tu main diam2 mcm biase sorong keter ke depan ke belakang...tup tup tup papanye ngajo willy2 gini...terus si gedek2 ni nak soh org pegang belakang keter tu so keter tu leh jongket gitu jek kekdahnye!




muke miang sbb ade org layankan die dok willy keter lagu tuh




ni plak muke miang kuasa dua..sbb nganga die leboo sikit wakkaakakaakakak




haih! byk akal la ko dik!



malas nak layan terus golekkan die hahaahahah...sengih sebab sume pakat dok ketawakan die...




tapi aksi drift yg satu ni...si shamsul yusof pun tak penah tepikir nak filem kan....eh! silap2 die pun tak berani nak buat wooo....stuntman pun surender tak mo buat aksi ni gamaknyer....dayyan sorang jek berani buat wooo....nak tgk aksi drift bahaya tahap gaban tuh?....moh tgk!


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

tak larat haih nak soh korang scroll panjang2 kekdahnyer!

*
*
*
*
*
*
*
*
*
V




wakakaakakak....ko mampu??!!









** weeekend yg busy ...sabtu misi menyettlekan baju raye anak2...alhamdulillah semua dah siap..tak yah pikir ape dah......tinggal cari kasut raye miamijadayyan ngan 'adiah raye' tuk mak ngan abah jek.....ahad lak kiteorg balik melaka jap sbb ade emergency call.....









43 celoteh sahabat

warghhh warrghhhh .. kita tak mampu driftt macam dayyan.. yang tak menahan tu sambil tergolek tu.. sib baik ada safety...

July 16, 2012 at 9:06 AM

wahhh adikkk kemain wily-wily yeh..haha kalau direktor filem nampak nih sure menangis!

legalah lieya dah siapkan anak2 utk raya.akk baru 20% tu pun baju beli sikit2 akk simpan buat pakai raya nnt.

July 16, 2012 at 9:18 AM

kecik2 lagi dayyan dh blaja wat drift...;)

July 16, 2012 at 9:22 AM

tu dia.....nie baru anak jantan kak lieya.....heheheheheh

July 16, 2012 at 9:23 AM

Huwaa anak teruna dorang ni..makin lama makin geram aunty tgk aksi lincahnya..

July 16, 2012 at 9:26 AM

hhaha..
dayyan..
ape barang tak bawak awek.. hahahhaha
hah, kalo berani nk kena lekuk di mak awek tu try ler.. hahah

July 16, 2012 at 9:58 AM

Tu dia.. pacak sampai terbalik siap baring2... Ni boleh screen test next filem Syamsul Yusof..hehehhe

July 16, 2012 at 10:07 AM

Gambo yang sekali tu willy yang tak pernah dibuat orang, boleh masuk Malaysian book of record tau... hahahah... melayan budak2 mmg menyeronokkan...

July 16, 2012 at 10:14 AM

Siap duk guling2 nk drift tu...xpe nnti ieyda bikin filem baik punya willy, akn dijemput dayyan sebagai stuntman no. satu di Putrajaya...
hahhahaaa...
mggu ni baru nk gi menyoping bajuraya ank2 n makbapak....pose nnti just duk umah je...tahan nafsu shoping

July 16, 2012 at 10:17 AM

memang lagak ngeri betul aksi dayyan yang last tu... takot akak nak tonton nyer....kihkihhh.... kelakor lah dayyan ni...:)

July 16, 2012 at 10:18 AM

perghhhhhh!!! dayyan, drift tu, lepas ni leh layan kat track plak kan... hehe

July 16, 2012 at 10:24 AM

terbaik!! haha

July 16, 2012 at 10:25 AM

terbaekkk la dayyan....len kali ko ajak mama ko drift sama ye.....kasi landing atas perut mama sket....cepat sket perut mama ko kempis wakkakakakakka

July 16, 2012 at 10:30 AM

baru lah macho leh willy.....
sapa brani nak lawan dayyan...
memang terbaeeeekkkk lah hehehehehe....
memang nak kena gomol jer tau si dayyan nie :D

July 16, 2012 at 11:23 AM

ekekeke..

dayyan dayyan... siap willy lg ekk.. nasib baik semua rajin melayan.. tu yg makin seronok buat tu ekk.. tp last pic memg lah..... director pun tak sanggup.. kekekek..


best lah dah settle semua sblm pose.. tak pening2 dah.. terbaik ah lieya..

July 16, 2012 at 11:30 AM

ahahahhaha gelak gulin2 akk kat sini noksss
adoyaiiiiiiiiiiiiii kalah drifter nie !!! ;))

July 16, 2012 at 11:39 AM

hamboiiiii ko dik :)

meh aunty geget sket pipi tu ha..geram!

part yg last tu mmg aunty tak mampu nak hhheeee

anak lelaki mmg main lasak2 je kan :)

ppppsssttttt...kita pun dah settle smua baju bajan raya anak3 hhheee

July 16, 2012 at 11:51 AM

wah2..kemain lagi dia eh..jgn mcm anak buah dee sudah..bila ditanya esok besar nak jadi apa? dia jawab mat rempit..adoi..tepuk dahi semua orang..

July 16, 2012 at 11:53 AM

wakakaka...boleh ajak anak saya si Zayyan drift nanti...dia pun ada kereta sebijik macam ni!

July 16, 2012 at 12:03 PM

mmg geram je aku tgk aksi2 dia ni nok...kalau ada depan mata aku ni, sure aku gomol budak mata bulat ni...

July 16, 2012 at 12:05 PM

wowoo..drift berani mati ni kikikiii...last2 kete tu di atas dayyan di bwh..sape tunggang sape ni,,hahaa..

lama xblogwalking lieya..bz gilaa..!

July 16, 2012 at 12:05 PM

kecik2 kan dah pndai kan...
memmang la lieya yg bwk elok2 mmg x mau nya dia
nk jugak yg gaya stunning2 gitu..baru anak jantan wooo

July 16, 2012 at 12:21 PM

baik punya drift tu lieya...
geram akak tengok aksi dayyan nih......

July 16, 2012 at 12:33 PM

Salam kenal ...
Blog yang menarik, tuan rumah yang sangat-sangat cantik....buat akak tertarik, jadi akak pun folo....:)

p/s takut akak tgk.aksi dayyan tu....he..he..

July 16, 2012 at 12:36 PM

baikkknya driff dak dayyan ni jangan ikot oooowh bahaya.....kuangkuang....ada hal apa emercency tu...

July 16, 2012 at 12:56 PM

Caya laa dayyan.. Sampai terlentang tuh.. punya nak drift sakan yer.. :)

July 16, 2012 at 1:14 PM

Kermain seronok lagi gedek2 tu ye disakat papa nya..hahaha

July 16, 2012 at 1:22 PM

Hahaha gelak besar akak tengok aksi dayyan...bukan main dahsat lagi...stunt semua dah serender dah nih!

July 16, 2012 at 1:28 PM

dak.. dak.. lelaki ni ada je idea diorang je.. dah ganas nak ganas lagi.. asal kecik je macam ni ye dayyan.. dah besar nanti jadi lelaki yang macho tau...

July 16, 2012 at 1:50 PM

peghhhh hebat la dayyan..dah pandai wiling..abislahh..dia wiling satu umah nati hehe

July 16, 2012 at 1:59 PM

nangis shamsul yusof ngan yusof haslam tgok si dayyan nyer drift... hahaha. sonok dayyan yer ramai tukang layan kt umah.. knmain hepi muka dia

July 16, 2012 at 2:37 PM

Dasyat sungguh dayyan nie kak lieya....

July 16, 2012 at 3:12 PM

dh ptg bru ciknad dtg lawat dayyan, huhu!
hebat la dayyan!!
baru la anak laki namanye, hihihi

July 16, 2012 at 3:47 PM

amboi dayyan....bukan main lagi eh..

July 16, 2012 at 3:58 PM

amboi Dayyan....comel

July 16, 2012 at 4:07 PM

wahhwahhh...dayyan kemain lagik aksi drift dia yer...kecik2 buat drift x per dik...jgn esok dah beso buat aksi mat rempit plak...pengsan omak n apak ko nnti dik...

masih x sempat nak shopping baju raya anak2 ni...adoh la,sempat ke x yerk???

July 16, 2012 at 6:50 PM

huhu....auntie pun xdpt nk drift cam dayyan tu mau penyek kepala auntie...hehe

July 16, 2012 at 7:34 PM

HAHAHA!!!! last punya pic paling kelakau tahap gaban. Terbaik!! Tak sangka ahad ko de kat sini, pagi ada ar kuar ronda2 kg..

July 16, 2012 at 7:52 PM

wow..bakal stuntman ni....

July 16, 2012 at 8:51 PM

aksi last tu nanti abg shamsul tiru ye dik..hehe

saya punya baju raya pun tk cari lagi..budak2 dan si ayah sudah...cam lemau sikit tahun ni nk raya

July 17, 2012 at 3:52 AM

nan ado la lieya. hahaha... tapi dayyan mmg cute. rambut dah serupa gegirl dah aunty tgk.

July 17, 2012 at 4:06 AM

wah gempak la dayyan ni...pandainyer drift gitu...cubit pipi kang...

July 17, 2012 at 3:42 PM

fuyooo caya la dayyan.. geram tgk muka miang kuasa dua tuh.. rasa cam nk cubit2 ha pipinya.. :)

July 17, 2012 at 4:12 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy