Wednesday, July 4, 2012

wordless wednesday ~ cayanggg cat....




WW ~ cayaaaanngggg cat...





hakikat sebenarnyer......

*
*
*
*
*
V


tarik misai cat!




lepuk cat sesedap rase die jek!



gengster kampung dusun kan??!!  hahaahahhahaahhah...sori la cat! nanti mama dayyan upah mamam whiskes yeak heheeheheh








**  good luck & all the best tuk kawan2 aku yg amik exam kpsl 27 minggu nie....buat betul2 tau...goreng laaa essay korang panjang lebooo heheeheheh.....aku tak daftar pun tuk kpsl 41 tahun ni....malas ar...otak dah tepu nak bace2 buku, nak exam2 nieh....ade pun nak belajar english communication jek.....cambridge oh cambridge~





42 celoteh sahabat

eiii x kena cakar ke si dayyann tu...berani tol die ek...aku ni penggeli....adoi x leh la ade kucin nk gesel2 ke ape...kompem aku melompat dl...heeeeee

July 4, 2012 at 9:06 AM

hahaha. comel dayyan toncet pokok kelapak.

eh, dari tepi muka dayyan ade iras macam kakak mia dia. :)

July 4, 2012 at 9:08 AM

nsb kucing tu baik jer...xmarah balik...kalu x..hurm cnfrm kne cakar si dayyan tu..eheheheh

July 4, 2012 at 9:10 AM

tegelak aku video yg last tu last2 dia lepuk cat pun larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk gegegegege...

July 4, 2012 at 9:11 AM

heheheh.. dah ku agak dh, msti kucing tu jd mangsa penderaan ensem boy si dayyan tu...

*aku pun tak amik exam apa lg, mls bebeno ko... ish2

July 4, 2012 at 9:12 AM

ha ha ha dia geram tengok cat tu kot...kalo balqis pun mmg suka cat...

July 4, 2012 at 9:16 AM

sama ngan anak aku, sampai cat tu kalau nampak dia terus lari, takut kena buli.....wei ko malas gak ek study wakakkakakakkakaka

July 4, 2012 at 9:26 AM

hahahaha..sgt chumel okeh! dayyan saya pun klau jumpa kucing, mmg abis dia keje kan kucing tu. (dayyan pun kena ikat tocang pokok kelapa camtu?dayyan saya pun same!! suka je buli2 dia..hahaha)

July 4, 2012 at 9:36 AM

keh keh keh..pasrah je la cat oiii...
sib baik hari2 ko x jumpa budak gedek2 tu.
kalu x mau lari umah.

July 4, 2012 at 9:38 AM

sayang2 geram tu lieya..hahaha

July 4, 2012 at 9:39 AM

hahaha berani nyer dayyan...
kalau ecah tgk dr jauh jer la....hahha


KPSL xdaftar utk taun ni....hahahha
rugi plak....huhuhu

July 4, 2012 at 9:42 AM

dua-dua video tue tergelak atie tgk tau.....memang samseng betul si dayyan nie.....tak takut betul yer.....kalau fizri dah lama lari nampak cat.....anak atie takut skit ngan binatang2 nie....mcm atie jugak....muahahhah

July 4, 2012 at 9:49 AM

alala comeynya budak itu...ikat rambut ala2 pokok kelapa..si onyah plak suka piat telinga catt..ishh satu hal..

July 4, 2012 at 9:52 AM

alolooooo nice la dayyan hhhhhaaa...

awatif pun lieya..sedebuk duduk atas perut cat, elok2 cat miow miow trus mengaum hhhheee

**tomei plak tgk dia b'tocang samurai..geget sket!**

July 4, 2012 at 10:12 AM

eeeee berani gak dia kan kaco2 kucing tu....
cat tu terpaksa redha kan jer lah apa yg dayyan buat....

July 4, 2012 at 10:14 AM

yer ke mama nak bai whiskas kat cat.. bai kot tapi duk dua meter dari kucing.... wakakakakaaa

July 4, 2012 at 10:16 AM

samalah ank akk pun sama..kalau nampak kucing habis dia belasah sbb geram agaknya..

olohloloo tomeinya dayyan bertocang pokok kelapa hehe

July 4, 2012 at 10:54 AM

awal jer baik ngan cat yer dayyan lepas tu cat kena sepuk la...hehe...
anak akak pun suke cat... tp akak jer yang kurang...haha...

July 4, 2012 at 11:04 AM

ha3 cian cat...mama kena bagi makan kaw...kaw kat cat sbb dayan dah hempuk2 tadi.....dia x takut ehhh...anak buah aida siap lari lagi bila nampak cat.takut giler....

July 4, 2012 at 11:08 AM

dayyan tu suka kucing ke geram kt kucing tu lieya hahaa...kesian kucing tu jd mangsa keadaan hahaa..mangsa dera seb bek cpt je kucing tu blah..huu

samseng kg dusun btol!...hehee

July 4, 2012 at 11:11 AM

kalu jumpa mr poposh camno tu....comel!!

July 4, 2012 at 11:23 AM

lol! dayyan tak takut pulak dgn kucing..kucing pun ok dgn dia..
geram ar tgok dayyan pakai baju nie..nampak chomel bum bum..gigit peha seket!!

July 4, 2012 at 11:25 AM

sayanglah sangat kan dayyan... takperler anak akak langsung takut nak pegang kucing.... macam tak bestjer tak sayang binatang...

July 4, 2012 at 11:27 AM

pic dayyan yg 1st tu...dgn rmbut toncet tu..dari tepi dh mcm mia masa kecik2 je

July 4, 2012 at 11:49 AM

haha ganasnya gengster kg dusun nie..nasib baik tak diterkam dek cat tu..huhu beraninya dak si dayyan nie..

July 4, 2012 at 11:50 AM

igtkn betul2 cat lovers ni..
ahai dayyan, kalo kamu wat camtu..
sure kena marah ngan kak alya..
kak alya mmg cat lovers!
kdgtu suh mak goreng ikan.. igt die yg nak mkn, rupenyer tak..
mau kasi sama kitty.. ;-p

July 4, 2012 at 12:19 PM

Sian kucing tu kena dera dek dayyan..

July 4, 2012 at 1:11 PM

hanya along aiman yang berani pegang kucing...
yang lain takuuuuut....
hati-hati dayyan nanti kena gigit....

July 4, 2012 at 1:15 PM

memang selalu kena lepuklah kucing dengan budak2 usia dayyan ni... paling seriau time dia pegang kucing tu.. rasa macam kuat je dia cengkam...

July 4, 2012 at 1:42 PM

aahhaha gitulah
zahrien dulu macam tulah lieya ..
geram kan ..
sib baik x mati kucing dia kerjakan ;)

July 4, 2012 at 2:05 PM

hahaha...dayyan oh dayyan..

July 4, 2012 at 2:51 PM

adeh la cian kucing kena buli ngan dayyan yer..
nak wat camner terjumpa gangster kg dusun.. ekeke.. aqeef pun sama suka sgt ngan kucing.. klu nangis nampak kucing terus senyap.. hehe..

July 4, 2012 at 3:40 PM

jgn mcm si kembar..geramkan kucing..at last kucing geram kat diorang..bertanda kena gigit..huhu

July 4, 2012 at 4:33 PM

amboi kemain lagi dayyan ni tau!
dayyan, ciknd berkenan btul dgn rambut pokok kelapak dayyan tu, hihihi

July 4, 2012 at 4:51 PM

mak aih si gedek ni berani tarik misai cat..jrg budak berani buat..hahaha

July 4, 2012 at 5:00 PM

Hahahah..nak gelak auntie G..dasyat Dayyan yer..:-)

July 4, 2012 at 6:20 PM

Hahahah... tu lar bebudak ni dia nak tunjuk kasih sayang tu selalu nya dia org x tahu yang pihak lagi satu tu sakit, dia ingat seronok lah kot. Sama lahkdg2 baby besar nak syg baby kecik, ha, dicium nyer sekuat ati... ngeh ngeh ngeh... BTW, umor cat berapa bulan tu?

July 4, 2012 at 9:26 PM

haha...dayyan dh buli cat..nasib cat tak gigit dayyan...hihi..

**tu la office js pun ramai ambik exam...terkial2 js kt office tanpa assistance...^^

July 4, 2012 at 9:42 PM

sib baik cat tu tak gigit dayyan..huhu..

July 4, 2012 at 9:44 PM

tgk dayyan.. tingta kat dak irfan.. memg mcm berhantu je bila nampak kucing..

July 5, 2012 at 9:58 AM

adeh... siapa la yang ikat rambut dayyan tu?

July 6, 2012 at 10:43 AM

hehehehe rambut dayyan tu...jeles kakak dicha tgk tau...heeee

amboi buli cat yer..xtakut ye ngan cat...berani!

July 6, 2012 at 2:10 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy