Wednesday, July 31, 2013

wordless wednesday ~ hik! hik! hik!



WW ~ buli dik dayyan kikiki....
(ni buah peberet dayyan...die leh abiskan segugus tu kejap ajek)



sayer tak sabar nak cuti! sayer tak sabar nak cuti! sayer tak sabar nak cuti! sekian!



** yeay!arini dpt duit raye rm500...walo pun xdpt sebulan, meh kite bersyukur yeak....tok sah bikin kecoh laa dok compare ngan hok yg dpt sebulan tu....rezeki masing2 kan.....

47 celoteh sahabat

sedapnya tgk buah anggur nak masuk mulut dayyan tu...

ieyda pun xsabar nak blk kg jgk nie....

betul tu kak, rezeki masing2.

July 31, 2013 at 9:04 AM

fuyooo Dayyan bawak2 bersabar nak.. hehehe
auntie yg tgk ni tabley tahan :D

Heee syok nya Lieya dapat bonus raya.. :)

July 31, 2013 at 9:08 AM

gara2 tgk gambar ni teru beli anggur masa weekend ritu.. hehehe

July 31, 2013 at 9:15 AM

sikit ke banyak ke.. semua tu rezeki dari Allah .. jangan dipertikaikan.. betul tak lieya..

hehe mata dayyan kemain ralit tengok buah anggur yang nak kene ngap tu..

July 31, 2013 at 9:18 AM

waaaa..acik pun terliur jugak ni..acik pun suka

July 31, 2013 at 9:21 AM

samalah.tak sabar nak cuti.tak sabar nak balik kuching.tak sabar nak makan yang sedap2x.

July 31, 2013 at 9:22 AM

alamak tak masam ke dayyan..hheeee

actually ni feberet unty jugak :)

aku pun tak sabar nk cuti raya ni kau hhhuuuu..mood keje pun dah ke laut hhhaaaaa

July 31, 2013 at 9:32 AM

Wow!

July 31, 2013 at 9:34 AM

sy pun x sabar nak cuti jugakkk alhamdulilah dapat 500 kan jadi le buat duit raya

July 31, 2013 at 9:42 AM

lusa balik kampung, lusa balik kampung, saya tak sabar, saya tak sabar wakkakakakakkakaka

July 31, 2013 at 9:43 AM

Anak2 pun gemar sangat anggur... Cepat je habis..

July 31, 2013 at 9:47 AM

wahh...tgk dayyan dok mkn anggur terus lapooo...huhuu..

RM500 tu boleh la buat topup persiapan raya apa yg patutkan...syukrannn

July 31, 2013 at 9:49 AM

hehehe bukan dayyan aje, KA pun suka ni !

July 31, 2013 at 9:51 AM

Dayyan..
Dapnye dayyan...
Huhu!

July 31, 2013 at 10:02 AM

u get what u vote..hahaha..

oklah tu 500..sapa nak bagi kan..aku yg kerja swasta ni..hampeh..mujur bos aku baik hati..dia bagi yg kau dapat tu..kau kalikan dua..cer teka..cer teka brp..kehkehkeh..velagak..

July 31, 2013 at 10:06 AM

dayyan kemain tu...sedapnyer anggur...
harini ni dapat duit 500 ek...harusla kena gi shopping jap lagi...

July 31, 2013 at 10:19 AM

Adoi dayyan menguji keimanan sungguh tgk buah anggur gitu.. :)

July 31, 2013 at 10:24 AM

Siapalah punya kerja ni Dayyan... tangkap aje sayang apa susah-susah nak mengnganga gitu:)

July 31, 2013 at 10:26 AM

Bertuah punya mak...sampai mendongak anak tu...

Lieya dapat jugak 500..alhamdulillah...akk ni hah..non adooo...

Komen DEE lg tak bleh blah..kemain velagak minah tu dgn jumlah kali dua ko tu sis...

July 31, 2013 at 10:35 AM

amboi... amboi.... auntie pun suka anggurtu....
akakpun tak sabar2 gak nak balik perak...

July 31, 2013 at 10:38 AM

bagus dayyan suka makan buah... gud boy.... =)
kalau ziyad.... nk makan kentang je... buah x maw...

July 31, 2013 at 10:44 AM

alolo asyik kena buli jer dik..
takpe, dah besor skit buli balik yer..

zee pon dok hitung hari gak ni lieya..sampai mimpi2 tau..ahaha

July 31, 2013 at 10:46 AM

auntie pun suka anggur dayyan.. sedapkan.. hehe..

betul la lieya.. rezeki banyak tuh bersyukur jelah kan.. drpd x dpt langsung.. huhu..

July 31, 2013 at 10:58 AM

ala2 King Ceasar pun ada tu sis...
King Dayyan namanya hehehehehe...

saya pun xsabar nak cuti walopun tak cuti lama :D

syukur kan sis dgn apa yg diberi...
at least ada....
buat apa nak compare dgn yg dpt sebulan...
cer compare lak dgn yg tak dpt langsung...
haaaaa camne lak tu kan sis kannn...

July 31, 2013 at 11:18 AM

buah fev auntie nur juga tau dayyan...
bila tak ada geng selalu kena buli...macam kakak aeish juga...

rezeki tuh lieya walau sikit...

July 31, 2013 at 11:19 AM

Kesian Dayyan...buli eeehhh...

Borang cuti belum approve...sob...sob...

Alhamdulillah dapat Rm500, Aina apa pun tarak.

July 31, 2013 at 11:21 AM

cian dayyan.... hahahaha... tp menten comeyyy

July 31, 2013 at 11:34 AM

waaahhh.. semangat dia makan anggur yer. comel~

zura pon x sabar dah nak cuti.. mood keje karam di laut dalam dh nih.. rasa nak jer cuti awal2 pastu lepas raya masuk lambat2.. hahahaha.. macam cuti tahunan banyak sgt jer gayanye.. hahaha

July 31, 2013 at 12:01 PM

Hehehe mama ni nak kena babap ni kan dayyan...

Ooo suka anggur dayyan ni....bagus bagus

July 31, 2013 at 12:13 PM

wak pon x dpt duit raya rm500 gituu.,uHUuu

July 31, 2013 at 12:32 PM

sedap plak tgk anggur tuh..dayyan menten comel walo kna buli ngn mama cm tuh..

cuti raya x pnh apply pon..bg peluang kat kengkawan yg kampung jauh yer..kalo nak amik pon after raya..
alhamdulillah..dapat juga rm500..rezeki..sapa nak bg kan..

July 31, 2013 at 12:33 PM

Yeayyyyy!! jugak..

Dapat sikit pun rezeki juga kan lieya daripda tak de langsung.. leh top up mana kat mana2..hehe

amboi dayyan!!

July 31, 2013 at 1:21 PM

menggodanya tengok buah anggur tu...alhamdulillah dapat bonus kan...duit raya :)

July 31, 2013 at 1:50 PM

Sedapnya dayyan mkn anggur

July 31, 2013 at 2:50 PM

Alhamdulillah...syukur kan..dpat gak bonus...
Dayyan bestnya makan anggur...

August 1, 2013 at 5:32 AM

geget gak kang budak nihhh.....

iye ko.. RM500 tu oklah tu. fr kami2 kerja private ni. tak dpt apa.

August 1, 2013 at 7:01 AM

wah segugus
500 pun duit juga kan

August 1, 2013 at 9:19 AM

akak pun tak sabar nak cuti gak lieya...

August 1, 2013 at 9:33 AM

fuyyo..
segugus tu dayyan..
tinggal kat kakak sket.. heheh

haah, sama la..
x sabo nak CUTI raya.. heheh

August 1, 2013 at 10:13 AM

dera jgn x dera ...

ye betul2, sume x sabo dh nk raya

SELAMAT HARI RAYA

August 1, 2013 at 12:19 PM

ok lah... dpt gak buat tu,ar duit raya... hahaha

August 1, 2013 at 1:48 PM

tertelam air liur tgk buah anggur tu..
di tengah2 panas cenggni. dapt mkn angur memang best..

>> ehh posa lah.


Lieya, nisah mmg amik course sastera dulu. cadangnya nak jadi lecturer/lawyer. tp dh terbabas jd tukang kira duit je hehhe :)

August 1, 2013 at 2:25 PM

Hehehehe....sian kena buli yer.

August 1, 2013 at 3:39 PM

ahahhaa.. naseb la dayan asyik kena buli ngan mama dia jek ekekekkke

aku pun tak sabar nak cuti weyyyyy

August 1, 2013 at 4:02 PM

amboi dh mcm gaya raja2 dh si dayyan mkn gitu hehehe... bersyukur walaupun cume 500, ttp boleh bt tambah2 mana yg perlu kan?

August 1, 2013 at 4:04 PM

alolo kesiannya......

August 2, 2013 at 4:44 AM

Dayyan....suapkan mamalong buah anggur ni....nak jugak....

August 2, 2013 at 1:16 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy