Wednesday, July 17, 2013

wordless wednesday ~ ko mampuu?!!



WW ~ ko mampu sahur2 makan camtuh?!!! wakakaakaka


nie bukan lakonan tau...mmg betul2 mia hirup cenggitu, seb baik omaknye jenis henpone sentiasa di tangan....laju jek snap ekekekeke...erm, si mia ni mmg berselera time sahur, org lain terpisat2 nak abiskan makanan hah....


*keek lieyalatif*



61 celoteh sahabat

beselera sungguh dia kan. aku gelak mengekek tgk dayan bawak moto tu noks. aku layan IG ko time saho tadi. pastu aku tgk video dia cakap sedapnyer cicah kuih ngan cendol tu. haishhh... mmg aku geraaammmmm. eh, lagi satu, yang dia soh diam tu.. hahaha... tak menahan kelakoorrr

July 17, 2013 at 9:01 AM

sedap sgtt lah tu sampai mia menghirup mcm tu sekalii....

July 17, 2013 at 9:04 AM

amboi tu time sahur, kalu time berbuka ade je pinggan tu dijilatnya...
hihihihihi

July 17, 2013 at 9:07 AM

bagus mia.. klu la acik pun berselera cam mia nih kan best.. leh tambah kilo yg makin menurun nih.. huhu..

July 17, 2013 at 9:14 AM

selera nye mia...bagus ni

July 17, 2013 at 9:19 AM

hamboi.....berselera nyer la die sahur yea...
bagus2...semoga tahun nie puasa penuh yea.... :)

July 17, 2013 at 9:19 AM

klu dah hirup gitu...memang sedappp mama masak kan mia...hehe...

July 17, 2013 at 9:21 AM

nikmat tu...:)

July 17, 2013 at 9:24 AM

waahhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bukan main selera mia ni..mau membesar bagai juara ni :)

bagus..bagus..selera makan ada, sihat lah badan kan :)

well done mia!

July 17, 2013 at 9:28 AM

tak mampu..tak mampu...:)

July 17, 2013 at 9:29 AM

mama masak sedap tu pasal sehingga menghirup kuah tu.. mcm iklan maggi plak, tonggeng mangkuk kuning tu..

July 17, 2013 at 9:34 AM

waduhhh mia, sahur pon laju jerk makan..huhhh memang tak mampu nak lawan ni ;p

dayyan oh dayyan..jom kita pi merempit nak??haha

July 17, 2013 at 9:36 AM

Ini baru puas hati mak bangun prepare sahur.

July 17, 2013 at 9:49 AM

fullamak Mia kemain selera dia mcm iklan maggie dlm tv hehehe

July 17, 2013 at 9:56 AM

tu dia...! bersahur mcm berbuka. hahaha..

July 17, 2013 at 10:01 AM

hehehe selera betul dier !

July 17, 2013 at 10:02 AM

Biar yg selera Lieya kita tak susah hati..

Dayyan bukan main lagi brrrrr.... dia makin kuat perasan tu lajulah ye hihi... gelihati kakak tengok Lieya. Tapi seronok kan bila anak dlm usia macam ini.

July 17, 2013 at 10:22 AM

tu diaaaa....!

July 17, 2013 at 10:27 AM

Baguasnyer kalo abang uwais gini...kemain berselera...kalo uwais suruh mkn pun nangis...lieya bagitau tip sikit...acaner dier kemain berselera makan sahur tu haa...

July 17, 2013 at 10:33 AM

Mama masak sedap, tu yg berselera jek makan tak kira buka atau sahur, kan mia? :)

Video dayyan tu serius lawak!
Kalau ada contest cepat2 anta tau! :)

July 17, 2013 at 10:36 AM

Berselera sungguh haaa...

July 17, 2013 at 10:41 AM

mama mia masak sedap la tu..

mmg berselera dia makan..:)

hirup tk hirau org kiri knn dh..haha

July 17, 2013 at 10:44 AM

terbaekkkkk arrr mia...
tengok mia makan mmg buat orang lain pun berselera...

Batrice dah start pyh bangun sahur...
dah seminggu nie..ngikut papa dia bangun just minum and makan kurma.....

July 17, 2013 at 10:51 AM

tu maknanya omaknya masak sedappppp....
hardy pun sahur dia mkn byk ko...
janji ada sambal + drummet goreng + telur.

July 17, 2013 at 11:09 AM

sama la anak boboi kita.. suka buat bunyi mcm tue...
cayalah mia.. aunty pon x mampu

July 17, 2013 at 11:30 AM

senang hati tgk anak b'selera makan cenggini kan.. semangat nak masak lg dan lg dan lg... :)

psssttt...ini stail lia makan sebenarnya heheee.. kita blh geng lah mia :)

July 17, 2013 at 11:36 AM

wah... mama mia masak ape tu... sedap sangat....

July 17, 2013 at 11:37 AM

wahhh seleranya! hehehe bagus lah kakak ni.

July 17, 2013 at 11:47 AM

samalah kita lieya h/p tak bole jauh ha..ha..
kalau anak kak nur..sup atau yang mereka suka memang begitu...samalah dengan mamanya kalau tak ada orang akan buat macam mia tuh juga...

July 17, 2013 at 12:08 PM

zura pun slalu hirup sisa kuah kat pinggan gitu..hihhih...

July 17, 2013 at 12:25 PM

weee berselera sungguh!
anis ni bgn kena bertapa setengah jam bru blh mkn,2pn kdg2 xmkn :D

July 17, 2013 at 12:26 PM

satu je soklan aku nak tanya kat ko, camner ko ajar anak ko main toys tak bersepah satu umah, aku dah sediakan satu bilik khas utk derang men, end up toys ke bawah gak wei, pastu bersepah satu umah dibuatnya, rasa nak sekel2 je bila kita suh kemas derang wat derk!
wei anak ko ni mmg berselera makan la wei, seronok aku tgk!

July 17, 2013 at 12:31 PM

berselera haa..ni mesti mak dia masak sedap..hehehe..

July 17, 2013 at 12:34 PM

Omak eh masak sodap kan....alagkah bestnya if dapat bersahur mcm ni....laju jer.

July 17, 2013 at 1:15 PM

perghhhhh menggiurkan sungguh...
astaghfirullah, puasa weh puasa...

July 17, 2013 at 1:18 PM

terbaek lah mia...

July 17, 2013 at 1:59 PM

wow,hebat lah!

July 17, 2013 at 3:51 PM

baguihler dia gitu sebabnyer nanti idakler kita susah hati takut dia lapar... ehm memang berselera...

July 17, 2013 at 3:54 PM

mak aiii..mmg betul2 berselera tu..hihi

July 17, 2013 at 3:58 PM

wahhh... bagus betul dak mia ni....

salam ramadhan lieya... :)

July 17, 2013 at 4:12 PM

bgs la gitu, senang nk suh mkn sahur... idak la sampai tido kt meja mkn

July 17, 2013 at 4:27 PM

Sedap sangat masakan tu...

July 17, 2013 at 4:44 PM

bagusnya mia..susah nk cari anak2 brselera mcm tu masa sahurkan....

July 17, 2013 at 6:28 PM

knmain selera si mia ... smpai hirup mcm tu skali... sdp sgt mama nyer masak la tu. Echa dh 2-3 hri ni x selera plk mkn sahur... mkn sikit jer... x sdp ke aku masak... hahaha

July 17, 2013 at 7:08 PM

Sedap hingga menghirup pinggan :)

Jarang budak2 berselera masa sahur ni :) Baguslah lalu makan ;)

July 17, 2013 at 8:43 PM

Amboi seleranya mia...bagusla mia ni...xdelah susah hati sgt bila dia puasa...lg pun mama mia mmg pndai msk n msk sedap

July 17, 2013 at 9:56 PM

hadoiyaii..bagus dik..jgn membazir di bulan puasa ni

July 18, 2013 at 6:43 AM

kemain mia berselera sungguh x baik tau mummy snap pic dia berselera ha2 kejam mummy ....x baik membazir mummy

July 18, 2013 at 8:18 AM

buwahahahha.. mmg tak mampu nak makan cenggitu. tp kakak ni sah dr kecik sampai ke tua. hirup kuah mmg mcm anak lieya jugak hehhehe :) sweet ..


>> Salam Ukhwah fillah abadan abada fin Jannah .. (^_~)

July 18, 2013 at 9:37 AM

Waa...selera sungguh gayanya. Senangla gini kan..
Saya dari kecik sampai tua, layu je masa sahur.

July 18, 2013 at 9:44 AM

wahh cantiknye blog.. hihi.. singgah sini bls kunjungan.. ok nk jwb soalan tu.. rasanya mampu kot..sbb sy kuat mkn..hahahah... ;p

July 18, 2013 at 10:37 AM

acik seronok kalau tengok anak2 berselera makan ni lieya

July 18, 2013 at 10:48 AM

bagusnye mia..senang nak suruh makan.

July 18, 2013 at 11:01 AM

fulammmaaakkkk.. kemain semangat lagi makan sahur.. puas ati tengok anak makan semangat cam tuh.. anak zura..pagi2 jenuh nak suh dia makan sahur.. makan sambil pejam mata haaa..

Lieya.. zura mmg wat diet atkins.. dah 4 bulan.. penurunan setakat 1 ramadhan 18.5kg dah.. syukur gak walaupon agak slow.. hehehe..

hihihi.. mmg elok buat blood test nih Lieya.. DA kan diet yang hot.. mcm2 citer baik n tak baik pasal DA nih.. so, baik kita amik langkah berjaga2.. sekurang2nye boleh kawal dari awal.. hehehe

lieya joint tak FB KDA? boleh lah tukar2 citer kat sana.. hehehe..id zura.. Noor Azura Binti Usof. :)
selamat berDA dan berpuasa..

July 18, 2013 at 11:31 AM

ahhahaha terbaiklahh mia !
seronok tgk kalau mereka berselera kan ;)

July 18, 2013 at 12:17 PM

hahahhaa...sampai menghirup pinggan! Terbaik!

July 18, 2013 at 12:57 PM

hehehe..semangant dia makan..
takpe janji sahur ...:)

July 18, 2013 at 1:04 PM

bagus aaaa mia...
anytime anyday...selera maintain hehehehe...
bila tengok anak camni...
maknya mesti bertambah bersemangat memasak...

hahahahahhaah serious cute giler dayyan buat bunyi motor tu....
bunyi hebat, tapi bawa slow 'motor' agak slow iye hahahahahaha...
lawak aaaa...

July 18, 2013 at 1:29 PM

Wahh...sahur pun berselera camtu..bagusnya dia..

July 18, 2013 at 2:40 PM

ni tandanya mama masak mmg sedap!
hehe comellah ank2 lieya ni..:)

July 19, 2013 at 12:16 AM

bagusnya sahur sahur makan cam ni. mama masak sedap sgt ye..

July 26, 2013 at 8:39 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy