Tuesday, September 23, 2008

Kerje Si Mia

nak kate geram.....sayang jugak.....nak marah...kesian plak....nak cubit....anak sendiri....tapi sape tak geram kalo anak buat cenggini.....semenjak adenye syiling dlm lobang ni kiteorg dah tak boleh nak dengar lagu pakai thumbdrive....adoiyai!!!! bengang betul ngan anak dare aku sorang ni....nak korek kene careful sebab kalo calar sikit dlm tu ...rosak plak....eiiii...geram kat mia!!!!!!!!!!!!!!

15 celoteh sahabat

lieya sila tingkatkan tahap kesabaran bila anak kite tgh blajar byk benda nih.. mia tgh buat kajian tu..klu dia letak syiling apa jd...hihihi....huks.. ye la..anak sendiri..lg pun nak marah2 derang bukan tau ... sabo je la..

maryam plak br je dpt viva aku tu sebulan dia dah mskkan straw kt lubang ekon yg depan tu.. sampai la ni x leh kuar lg...siap nampak kaler kuning lg straw tu huwaaaaaaaaaaa..

pastu baru2 ni dia batuk n termuntah..abeh suma..tmsk gear box tu..tensen2...sabo je la aku nih...

September 23, 2008 at 1:56 PM

huhu..abis jahanam keretaku itewww..

September 23, 2008 at 2:11 PM

lieya, cuba kau umpil pakai lidi ke hapa, pehtu kau tarik ngan penyepit bulu tu.

September 23, 2008 at 2:26 PM

abis doh ank daramu itew masukkan syiling...mcm kata sue...sila tingkatkan kesabaran yerk lieya....mana pic ori potong cake nie x email2 lg...penat aku tunggu!!!!

September 23, 2008 at 2:38 PM

adoi hai..sapa kata budak pompuan xlasak cam budak lelaki kan lieya...sama je peel nya...akekekeke..
betul kata lieya,nk marah cian..xmarah geram..cuba lah kuarkan pakai menda2 yg halus cam lidi ke..semoga berjaya ye..

September 23, 2008 at 3:14 PM

apa sudah jadi..camni kena korek gaks la lieya..satgi tak dpt la nak dengar lagu feberet..huhu..sabor sabor..bulan posa nih

September 23, 2008 at 3:34 PM

mia mia...
notty tp notty tu tanda clever lieya...skang nie dia tengah nak berxperiment...tu yg jadi camtu tu...

sabar yerk...en shah, sila pikir alternatif nak kuarkan syiling tu....

kalu batrice plak, dlm keta tu dia pantang nampak pewangi tu...abis dia cabut2 tau...papa dia naik pening kalu dia jumpa benda alah tu...sabar jerlah...

September 23, 2008 at 3:46 PM

alalalaaa cianyer ko lieya..tak per kan walkman KFC yg dapat dulu tu ko boleh pakai..ok aper??...
mia tengah dalam proses pembelajaran tu..sabor lah yerk..pas ni mija lak..keh..keh...

September 23, 2008 at 4:57 PM

aKak mia saja jer supaya biLe akak takLeh dgR laGu pakAI penDrive, akak daPat ar foKus kat dia SketT wakakakaka...

September 23, 2008 at 5:18 PM

selamat malam, kak mimi datang menziarah ni.. baru balik dari shopping ni hehehe

huhu mia, mia, tak de ker pat lain nak masukkan duit tu.. sama jer kita ni lieya, kalau ada anak, mesti ler nak berexperince bagai.. sama la macam emily.. ada ker dia masukkan syiling kat tempat cd dalam keta.. pastu bila kita bukak, apasal tak bunyik2 ni.. last2 laki kak mimi gi bawak gi kedai, pastu pomen tu cakap kat tempat cd tu ada duit syiling 20 sen.. sabor jer la..

September 23, 2008 at 11:23 PM

alahai mia...kat situ pulak dia masukkan syiling..takpe2 lieya...byk sabo...

September 24, 2008 at 12:08 AM

sabor je lah kan lileya..nak marah kang anak kita ..hehehe den pun byk alami cam yg kau alami ni..kreatif rupanya anak2 kita ni kan?? hahahahaha kalau chem kan..suka main gear kereta..time aku drive pulak tu..tetiba dia gi free kan gear..tak ke mengaum kereta aku tu tetiba free gear!

September 24, 2008 at 12:41 AM

>> nama pun budak...
>> mcm mcm la kerja dia orang...:D
>> kena banyak bersabar tu...

September 24, 2008 at 1:59 AM

cuba try korek slow2..sabo je la lieya oii anak tgh membeso ni..byk kajian dia tgh nk buat..hehe~

September 24, 2008 at 8:11 AM

cuba hang amik kepit lieya,kut mana tahu leh. amik perlahanlahan erk

September 25, 2008 at 6:22 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy