Friday, September 26, 2008

Selamat Hari Raya Dari Lieya & Co.




Di kesempatan ini lieya & co. ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin kepada semua kawan2....semoga bergembira di hari lebaran.... kalo pulang ke kg tu hati2 drive....rehat secukupnye....akhir kate, ampun maaf dipinta sekiranya sepanjang kite berkawan ade yg terase hati......

psst...ingat senang ke nak amik gambar budak2 ni....ni sebenarnye sesi testing baju raye....baju raye ni dah selamat di pos ke Johor, nak suruh nenek alter sikit... tgk laa gelagat budak2 ni mase nak photoshoot raye ni...cewah!!...


tergedik2 nak pakai tudung ni....tapi kat bawah pakai skirt jek he e heheheh





last2 nangis sebab tak mo bukak baju tu....wei tu baju raye laa sayang oii, mane boleh lenjan.....kehkehkeh keh

haaa yg ni lagi aku geram...suruh senyum kali pertame die buat cenggini..

suruh senyum kali ke due ...cam ni plak die bagi posing......





pakse jugak suruh senyum....ini plak yang die kasi....hangeeeen satu badan aku!!
akhirnye menjadi jugak budak2 ni posing............

12 celoteh sahabat

alallalalala..comey sungguh memsg pakai tudung..nak2 pandai nyakat lieya buat mimik muke..hehe~

warna gold ye thn ni? kemain ye..glamer u!

September 25, 2008 at 8:10 AM

keh..keh..budak2 ni alim tak hingat..atas tutup, bawah bukak..tu dok kira..pahala..dosa..pahala..dosa...
Lieya, dikesempatan yg ader ni kak iena n co ingin memohon seribu kemaafan sepanjang perkenalan kita dalam aper2 sajer perkara..
Selamat hari raya, Maaf Zahir dan Batin..Raya ni, kalo lalu tangkak, singgahlah rumah tau..sinngah sahur tak sempatnyer...kui..kui..

September 25, 2008 at 8:30 AM

alahai..baiknya anak ko ni lieya..elok jer dia nk pakai tudung.. anak aku toksah hrp ler..jgnkn pakai tudung..masa nk g beli baju dia..nk try pon dia xnk..ngada x tntu pasal..hangin aku..
tp aku tgk anak2 ko ni mmg baik ler.. mndengar kata jer.. senang nk jaga kan...

September 26, 2008 at 9:52 AM

heleleleleeyyyy..
comeynye!!

~SELAMAT HARI RAYA UTK LIEYA SEKELUARGA~

September 26, 2008 at 11:37 AM

selamat hari raya utk mia n mija....nant jgn lupe bg aunt duit raye eh...!!

September 26, 2008 at 11:51 AM

re : betul lieya...
dulu kita time study..nak balik kg...sanggup berebut2 naik bas kat sek 2 tu kan...ngan hangkut beg lagi...pastu sesak2 kat pudu plak...sanggup kan kite demi tak nak susahkan family....

la nie, senang jer...ikut suke ati jer...bebdk skang...nak balik berambik...nak pergi berhantar....bila tak dpt nak muncung....

kita dulu pernah raya haji tak balik kan lieya...duduk kat bilik, melangguk depan pintu...hu hu hu...
bebdk skang nie...baru kata nak amik lambat sehari...dah muncung merajuk2.....aku pun tak paham

plan nak gi umah shadah & ain tu bila..? yelah, zana yg kat johor sesama diaorg pun tak pernah dpt jumpa.....pelik tul ler dia org nie...

September 26, 2008 at 12:06 PM

aalaallaaalaaa tiiiuuttnyeerrr dua beradik nii...sukeeerr tgk diorang...baju raya pun lawaaaa :) tak sabar nak tgk baju raya mak bapaknyer pulak..hehehe...anyway disini aza pun ingin memohon maaf jika tersalah type (maklumlah kita kan selalu jumpa di alam siber saja..hehehe)yg menyinggung perasaan or terkasar bahasa...harap dimaafkan yeerr...selamat pulang ke kg halaman & hati-hati di jln raya :) kisses to mia & mija also...bye :)

September 26, 2008 at 2:01 PM

alala.. cumeiii nya kak etom pakai tudung.... warghhhh raya sakan la tahun nie yer mia mija... kumpul duit raya bebanyak.. kalau tak cukup hangbag tu suruh mama beli lagi satu tau....

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN..... untuk Lieya sekeluarga

September 26, 2008 at 2:30 PM

Lieya, Selamat Hari Raya Adilifitri..Maaf Zahir Batin ye..Berhati2 bila nak balik kg nnt tau.
Lawa nyer baju n tudung matching gitu..cunss..mesti x sabor2 la tu nak menggayakan baju raya gegerl 2 org nih..

September 26, 2008 at 4:14 PM

Lieya....selamat hari raya
Mohon maaf zahir baten
kalau ada tersilap kata dan bahasa minta tolong maafkan erk:-)

September 26, 2008 at 8:41 PM

lieya
selamat hari raya
rajin tul lieya update yea
so, skang ni....blog dah up..FP x jd tutup...
so, kena update de-dua le


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

September 27, 2008 at 2:06 PM

la...chomellll sgguh la budak berdua ni lieya oiiiii! nak je dia sarung tudung tu ye..kalau chem..haruss tarikkkk!

lieya..salam aidilfitri buat korang...maaf zahir batin ye..

September 28, 2008 at 10:01 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy