Tuesday, September 9, 2008

wow!! lieya mule blogging....

Assalamualaikum sbgi pembuka bicara.....

wah, akhirnye daku ade gak blog sendiri, itu pun setelah ditolak ditambah dibahagi didarab dan akhirnya di sama dengan....terhasil le blog ini....(ops blog ni masih lagi under construction yeak dan akan diperbaiki dari semase ke semase).......

selalunye lunch hour di bulan puase ni aku gi jenguk lauk kat anjung n beli kuih2 jek, tapi ari ni tak berkenan le ngan lauk n kuih yg ade...lagi pun aku mmg masak siap2 dah sebelum kuar gi keje so balik tgl masak sayur ....lagipun beli ni tak bekenan le...rase tak sedap...mahal lak tu.....he he he he arini tak beli lauk pun tapi beli majalah...bowing le...semua majalah kat umah dah ulang 2-3 kali bace...


okeyla....itu ajek laa coretan dientry yang julung2 kalinye ini...cewah....terima kasih pada yg sudi menjenguk....

11 celoteh sahabat

salam..leiya.. tkejut den!!! tahniah..slmt dtg ke blog hihihi.. ala sy dl buat blog pastu br jumpa fp yg besh itu.. tp lepas mcm2 masalah tambah ngan ke bz an tu yg senyap..blog tu update sket2 jek.. hehehe... beshnya..mesti meriah...

September 9, 2008 at 2:58 PM

wah...lieya dah buat blog...baru ar meriah..zura dah lama wat blog,tp main tinggal camtu je...baru2 ni je mengaktifkan diri sbb bengang ngan fp, lembap lak skg kan.nk tinggal komen pon payah...geram...zura save link lieya ye

September 9, 2008 at 3:01 PM

opss lupa plak..ala buat biskut tu suka2..plan nak buat 5 jenis.. tp mcm x sempat jek.. bape yg ada je la.. tp ada gak yg dah di tempah.. 2 jenis jek..nak beli suma teruk gak.. ada 3 buah umah tu.. tah bape ratus plak melayang .. huhuhu dah la nak raya jauh.. memula kedah pastu raub.. suma duit..

psstt tkejut x abeh lg ni..hahahaha

September 9, 2008 at 3:02 PM

welcome to the blog!!!! jeng jeng jeng.. pasni mesti blog kita meriah sakan..

bestkan penangan kak mimi tentang blogg.. berjaya mempengaruhi kawan2 buat blog.. hahaha (tanduk dah keluar dah ni)

ok lieya, nanti update selalu.. tak sabar nak baca..

September 9, 2008 at 3:17 PM

wah wah wah.. he he he..
amboiii ceria sungguh blog mu iniii...
welkam..welkam...

September 9, 2008 at 4:42 PM
http://shahrahman.blogspot.com/

Pergh..lagi advance daripada blog abg..anyway tahniah kerana berjaya mem'blog'kan diri...duit raya?? tgu bonus tahun depan...heheh

September 9, 2008 at 4:54 PM

huhu..salah paste url...chayokkk..

September 9, 2008 at 4:55 PM

sorg lg kan terjebak ke dunia blog..welcome to the blog! hehe~ mesti bertambah meriah lps ni kan..lily dh lbh sebln dh tak update fp..bile dikaji2 mcm lg senang je update blog..tu yg fp dh senyap tu!
psssttt..kkm tu mcm meriah lg je kan jual2 kat bwh E7 tu..mcm nk pi je ari ni..nk rembat tudung..

September 10, 2008 at 5:37 AM

welcome to d club...
hik hik hik

nampaknyer makin ramai geng fp yg ada blog kan....best arrr...i likkkeeee.....

zana baru jer ada blog lieya.....nengok member lain ada blog, tu yg gatai tangan buat gark tu....tp blog nie best coz' senang....tak mcm fp, kekadang mengong time nak update lambat giler....
zana save link lieya tau...

September 10, 2008 at 7:30 AM

waaahhh...ni yang buat den jeleess niii...semua pun dah ader blog...hehehehe nak try buat jugaklah :) anyway lieya...congrats...dapat memblogkan diri pulak :)

September 10, 2008 at 8:23 AM

wahhhh...
lieya dah berblog...
bagi saya email...nanti saya invite lieya ke blog oli...

September 10, 2008 at 3:52 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy