Tuesday, August 10, 2010

konvo day!

okey....meh nak up cite konvo lak.....kul 7 kami dah siap2 pi mkn kat cafe hotel.....cube tgk mia tuh....hahaahahaha....ganas tapi comey kan ....kemain lagi nak menyiat makanan die...



kat sini ar tempat konvo tu...mati2 aku ingat kat mitc, rupenye Seri Negeri......nak parking bapak laa susah...penoh giler....sampai keluar2 parking...



yg tak dipilih masuk dewan tu, pandai2 laa merempat kat bawah khemah yeak heheeheeheh




makteh dah byk dpt bunge...so mia mija bagi teddy bear ngan cekelat sebijik yeak dah la yeak mak teh.....hehheeheeheh



lame gak tgu.....mak, abah lieya ngan boipren makteh dah sedap masuk dewan.....lieya nak masuk takleh sebab pakai jeans lagi pun ade mia mija kan....mane leh bawak masuk budak2 dlm dewan nuh.....so kami pun mkn.....mkn.....dan mkn.......mia tetibe nak ayam goreng...pi layan die mkn kat kafe....



kami tak lepak pun bawah khemah tu, sebab panas meletik...dok kat dlm lagi satu bangunan kat situ...ade aircond...selesa sikit.....mia pun asal panas jek, merengek.......mija jek relaks walau pun panas......so lepak dlm bangunan ni, budak2 ni main ar....



mija posing ayu youuuuuuuuuuuuuu....ahaks!~



agak2 name makteh dah nak naik....kami pi kat khemah......dah kate bukan insan terpilih nak masuk dewan....tgk tru tv kat luar tu pun jadik laaaaa heheheheeh



kejap jek mia khusyuk....pastu mule ar jadi tukang kebon tak bertauliah....cabut rumput kat situ.....grrrrrrrrrrrr....grrrrrrrrrrrrrrrrr....



testing skill.....budak baru belajar la katekan....


lepas dah abis bagi2 scrool tu ....kami plak pi masuk dewan amik2 gambar.....



tahniah la mak teh...selamat menempuh alam pekerjaan...jadi laaa nurse yg cemerlang, gemilang dan terbilang.....jgn lupe supply obat2 demam tok aku....hahahaahahah PANG!~



budak 2 org ni tak abis ngan main...main...dan main ngan atoknyer.....



pastu, si mia...pi cabot nombor2 kat kerusi2 dlm dewan tu, pi main lekat2 kat baju kiteorg.......hangins jek aku ngan budak comey sorang nieh.......dlm kul 3 camtu kiteorg bertolak balik....nangis2 mia mija atoknye dah nak lik johor.......huhuhuhu




**selamat berpuase buat semua rakan2 blogger.....semoga kite semua mendapat keberkatan dibulan yg mulia ini...insyaallah, jika diizinkan Allah, lieya latif dpt berpuase penoh rasenye tahun ni......wink...wink....








20 celoteh sahabat

statement warna merah tu mmg betul2 menarik perhatian...heheheh..lieya latiff PREGGY...betul ke??

comel budak berdua tu..tahniah tuk adik lieya

selamat berpuasa

August 10, 2010 at 9:16 AM

wah Canon dah menjalankan tugasnya ngan baik.....
lepas ni ada baby leh aaa shoot baby pulak, lieya
tahniah dari kak dod erk. Utk mak teh tahniah. berseri seri wajah mak teh. Bakal pakteh pun muda erk....serasi nih.

August 10, 2010 at 9:28 AM

Selamat berpuasa Lieya:)

Meriah convo ada 2 budak comel tu..

August 10, 2010 at 9:53 AM

comel baju 2 badek tuh..tahniah mak teh mia&mija
wah!!! lieya peknen ye?kalo betol tahniah...harap dpt baby boy

August 10, 2010 at 10:06 AM

suka tengok keletah ur kids sis...
kalo masuk sini..mesti tersenyum i dibuatnya :D
congrats again to ur sis...
maaf zahir batin...
slamat menyambut ramadhan al mubarak...

August 10, 2010 at 10:08 AM

Nasib dorang xkomplen yer lama sgt..yelah konvo ni memakan amsa yg lama..pndai jer dorang main..cantik shoot leiya tu..bolehlah hire lieya utk cukur jambul darissa nnti..he he he..gurau jer

tahniah utk mak teh mia n mija..

tahniah utk lieya dah pregnant..xsabar nk tgk adik mia n mija ni..mesti bb boy ni..amin..take care lieya

Selamat berpose utk lieya n family

August 10, 2010 at 10:14 AM

selamat berpuasa lieya.. statement merah tu agaknya kita samalah..

August 10, 2010 at 10:44 AM

Tahniah utk mak teh yer....comel jer teddy bear tu

Selamat berpuasa yer sis...budak comei tu puasa tak hehe

August 10, 2010 at 10:47 AM

1st sekali aku nak comment...ayat kaler merah..AMINNNN...he he he...moga2 betul ler yerk lieya latiff dpt posa penuh ini tahun...and moga2 dpt baby BOY plak...ko doa2kan aku plak yerk lieya...letih menunggu turn aku...tak sampai2 gark...

ha ha ha...ya betul..duduk dlm building yang ada aircond lagi syok kan....nak2 ko tu puteri lilin...nanti cair...susah hati en shah tu...ha ha ha....

ang congrate tu LILY.....selamat menempuh alam pekerjaan plak lepas nie......

August 10, 2010 at 11:04 AM

wahhhhhhhh...statement kaler merah tu mcm hint je...betul ke lieya??? Alhamdulillah...TAHNIAH dari akak!!! pas ni syiokla nak shoot gambar baby lakssss....

lieya, betul ke yg posing ayu tu si mija?? mcm tak caya je...biasanya kan mia yg terror bab2 posing ni..dah menurun kat adik dia la yaa....

lastly, tahniah utk makteh bdk2 ni...selamat menempuah alam pekerjaan lak pas ni...

August 10, 2010 at 11:15 AM

makin mantops skrg tembakan kwn aku nih..
mmg sesuai lah ko ada 2 model tuh... heheheh

tahniah utk makteh ek n selamat bekerja

beb, taniah nk dpt bby... jaga diri ek... suke lah dua model tuh

August 10, 2010 at 12:07 PM

congrats mak teh..ahakss

wah2 sakan la snap gambor yer.. ada bakat tuh.. cuma kena asah sket2 je lg.. ko pi la mnuntut ilmu ngan ummeh pas2 testing amik pic aku, hirda ngan mimi..amacam?? hehe

wahhhhh... good news ker wei... congratsss eh.. aku doakan ko dpt boy yer..

August 10, 2010 at 12:32 PM

salam ramadhan buat lieya jugak...tahniah mak teh...comey je anak dara berdua tu...wah gambar makin cun ngan senapang canggih..

August 10, 2010 at 1:26 PM

tahniah buat mak teh.. comel2 anak lieya.. mcm2 ragam dorang buatkan.. sonok ada adik beradik camgini.. sama2 pompuan. klu sara gan abg dia asyik nk bergurau bertumbuk jer.. hihihi.

lieya mengandung ker.. wah tahniah jugak kt lieya.. tumpang gembira.

August 10, 2010 at 1:36 PM

selamat menyambut ramadhan al mubarak...mia n mija puasa tak lieya?

August 10, 2010 at 3:03 PM

meriah konvo.. lieya.. nice shot..
selamat berpuasa..

August 10, 2010 at 4:26 PM

wah..projek menjadi..aku sokak..hopefully it's a boy kan..aku lak over..

selamat berpuasa buat lieya sekeluarga..

tahniah tu makteh sbb dh berjaya..jd nurse xmoh garang2 okey..hehehe..

August 10, 2010 at 4:55 PM

TAHNIAH....

LIEYA COMELNYER DORANG...

August 10, 2010 at 5:59 PM

selamat berpuasa...tahniah yer dh pregnant ..bertambah meriah ler family lieya..alhamdullilah..

August 10, 2010 at 7:33 PM

SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA LIEYA...SEMOGA PENUH POSER TAHUN NIE YERK...SEMOGA SELAMAT SAMPAI BERSALIN NANTI...AMIN

August 11, 2010 at 8:39 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy