Wednesday, August 18, 2010

takde keje nak buat!!~~

nie citer ari sabtu lepas....takde keje nak buat ape siang2....ye laaa...nak mengunyah..puase plak...nak gi jalan2 mmg mak tak larat....uihhh!! lieya ni kalo bulan pose mmg lembik...mmg mcm budak2.......dari tdo jek....aku pun pi amik iron rambut....iron rambut mia & mija heheheeheheheh......



syok jek mia....siap terlentok2......sampai tetdo2 die aku dok gentel rambut die....



nie plak si mija.....heheheheh



pun same gak...ternganga2 nak tdo....



pas iron rambut....masing2 tdo...sedap kot kene main2 kat kepala.....heheheeheh
aku pun pastu join tdo gak...huhuhuhu


**catatan preggy : sebijik jerawat batu yg amat besar tumbuh kat tengah idong...adakah hormon preggy....huk huk huk...









37 celoteh sahabat

akak klu preggy sebiji jerawat pun tak tumbuh... kekadang rindu jugak nak nyahkan jerawat tu..

tapi bila time sekarang ni.. berkejar cik jerawat tu nak tumbuh ke muka... erm...

August 18, 2010 at 10:23 AM

sy pun kalu org duk main rambut2 sy pun sy boleh nk tido jugak..syokkan...selalu danish yg main-main rambut sy..konon2 potong rmabut ibulah..:)

yelah tu prubahan horman tu lieya..

August 18, 2010 at 10:25 AM

budak2 sukalah org main kepala dorang..rajin ko melayan anak2 cenggitu..dah besar nanti anak dara ni mesti pandai melawa..bykla peminat nanti..hehe

August 18, 2010 at 10:46 AM

amboi2 dua badek tu.... sampai tertido...tapi mmg best kalau org main rambut...terasa dibuai2 je...

lieya, akak pun mcm ko gak laa.. time posa bdn mmg lembik..kalah bdk kecik..hehehehe..nak lak skarang preggie, lagi la teruk..kalau ikut hati, nak baring je sepanjang masa.... bila dah kul 5 tu baru bertenaga semula...sib baikla takde masalah nak masak2 utk berbuka ni...

August 18, 2010 at 10:52 AM

huhu..shhioknye..kalau i plak terbalik..anak suka main2 rambut saya.. :)

August 18, 2010 at 10:55 AM

hoohh pttla rmbt mia mija lurus lawo jek...mak die ghajin iron kn ek...hekhek...anggaplah jerawat ty penyeri muke...hekhek seketoi jek xpe...jgn berketoi2

August 18, 2010 at 10:56 AM

bertambah lurus la rambut budak2 ni.. dah la akak memang admire giler rambut lurus dorang tu... senang tak lieya nak guna bendalah ni. teringin nak buat kat rambut emily, rambut dia tu kan ala2 ikal kat hujung

August 18, 2010 at 10:59 AM

seronok ada xtvt gegel masa cuti:)

aku pun masa awal2 preggy mmg ska naik jerawat...dah habis mabuk dlm 4 bulan baru semua clear..

August 18, 2010 at 11:04 AM

untung ko nyer anak dara tak bt pangai time pose2 nih...
hehehh senang je dia nk tdo ek...
ingt lg aku kalu blik kg msti mak aku suh cbt uban... pastu msti dia tertdo... hehehehh

August 18, 2010 at 11:20 AM

aku pun selalu iron rambut anak2..kadang nk p jalan tu,tgh rajin2 iron la jap.tp xleh wat selalu la kan,kang rosak rambut plak..

hamboi sampai tertido mia&mija sbb syok.

August 18, 2010 at 11:32 AM

aa tuh dia sampai terlena anak dara tuh ye..hehehe..mmg ye lepas iron tuh ringan je pala..hehehe..rajin u lieya..

hormon tuh lieya, ina dulu preggy pun kkdg kuar jerawat..tp kite lah tgk tak slesa kan..

August 18, 2010 at 11:38 AM

sHa Pun SKe oRg men Rambut.. tu yNg raJin Ke salooN tu.. Rasa Nak tertdO diulit2 raMbut tu ngeh3X...

aKak timE prEggy nih uSAh kaTa jeRawat, Sume bEnda naik hekhekhek..

August 18, 2010 at 11:41 AM

hahahhah lucu tgk budak2 tuuu .. hermmm sampai tertido kannn ..

anak2 akak kalau bab main rambut rambut akak yg mereka kerjakan .. rambut sendiri x cara punnn huhuh

August 18, 2010 at 11:44 AM

lieya preggy baper bulan erk?seronok kan....x sabar tunggu turn Lisa..

August 18, 2010 at 11:51 AM

lama dah x g manja2kan rambut ni kt salon. syok ler si mia gan mija bila mama dia belaikan rambut dorang.. hehehe.

biasa la lieya bila ngandung jerawat mesti naik.. x sikit bnyk.

August 18, 2010 at 11:55 AM

mesti ko dah boring sgt kan..
hehehe

August 18, 2010 at 12:01 PM

bila main2 rambut mesti ngantuk kan..
perubahan hormon lah tu sis...
takpe demi baby, jerawat sanggup u hadapi hehehehehe

August 18, 2010 at 12:11 PM

bestnya main2 rmbut kan.. kalo sha pon trtdo gak.. xde keje bulan2 posa ek, meh iron rmbut sha ni, ekekekekek....

August 18, 2010 at 12:16 PM

rajinyer ko lieya....

August 18, 2010 at 12:17 PM

memang besh kalo org main2 rambut kita nie..

perubahan hormon time preggy ye lieya..

August 18, 2010 at 12:22 PM

wah...seronok la anak dara dua org tu...sampai tertido2 dibuatnya...hehehehe...

August 18, 2010 at 12:59 PM

Bessnyer kalau ada org nak tulun buatkan mau tak lena dah ala2 salon gitu hehe

tgh pregnant nii biaqpila apa nak tumbuh...nanti dah lepas tu hilanglah hehe

August 18, 2010 at 1:00 PM

Bestnya kalo ada org ironkan rambut ku camtu gak....hehehe..

syok la budak2 tu mak dia dok gentel2 rambut...sampai tertido...:-)

August 18, 2010 at 1:07 PM

lieya,

bukan budak2 je suka kena layan rambut.. ena pun suka terasa hanyut je dibawa arus pastu lena terus.. heheh..

cantik la pulak erk dah iron camtu..

August 18, 2010 at 1:21 PM

alahai..ketinggalan ketapi..
lieya! congrats ye for ur pregnancy. Harap2 boy la dak..
take care tau! :)

August 18, 2010 at 1:24 PM

amboi2 anak dara dua orang nie...
makin cantik ler rambut nak raya nie kan....rajin tul ko lieya...aku pun tak pernah nak mengiron rambut....

tak rosak ke lieya nanti rambut bebudak tu?

August 18, 2010 at 1:31 PM

memang best kalo org main rambuta..ndak2 kalo dorang tolong carikkan rambut gatal..dulu siap bagai..
haha..tu jerawat raya...

August 18, 2010 at 2:07 PM

nak gak...iron rambut...hehehehhe

August 18, 2010 at 2:10 PM

lieya nanti menu ayam masak cuka tu esok akak bagi ye.. kene tanya sifu.. akak pun tak pernah masak lagi.. tapi rasanya lebih kurang masak lemak je.. cuma ada rempah yang perlu dimasukkan... rempah tu akak tak tau pulak.. esok akak buat special n3 utk resepi ye..

August 18, 2010 at 2:43 PM

lepas iron rambut sampai tertidur .sekarang bolehlah 2 orang tu bermanja lebih ngan lieya, esok dah ada adik.baru tahu.khe khe

August 18, 2010 at 3:36 PM

wahhhh tu jerawat petanda ko akn dpt boy tu..caiya la......

ish2 anak ko nie poser ke tak lieya???cam lembik jek aku tgk hehehehe...

weh jom komen kat blog aku...aku nak menang nie...

August 18, 2010 at 3:39 PM

kagumnya aku ngan ko lieya...rajin sggh ko melayan anak2 buat rambut nih...hihihi aku ni pemalas sket..teringin gak nak main2 bulu mata pelesu...tp malas lbh sgt....

August 18, 2010 at 4:08 PM

kagumnya aku ngan ko lieya...rajin sggh ko melayan anak2 buat rambut nih...hihihi aku ni pemalas sket..teringin gak nak main2 bulu mata pelesu...tp malas lbh sgt....

August 18, 2010 at 4:09 PM

hamboii2 kalo aku pun mauuu titunn kalu dah dibelek rmbut camtu...hihihi

owhh itu hormon berubh hehehe... dun wori kejappp jer tu

August 18, 2010 at 5:39 PM

huhu..jerawat xper jgn bisul udah ler hahaa...gurau jer yer..:))

August 18, 2010 at 8:49 PM

lieya...tu jerawat manja. ok lah tu ada sinar (hehehe)
** Mama mieja dah boleh bukak saloon macam ni
ada gaya

August 19, 2010 at 10:20 AM

ler..x sempatlah ko nk snap gambar rambut mia n mija lps kena iron eh..sbb dh lolap ha..dua2..

August 20, 2010 at 12:37 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy