Monday, August 23, 2010

sian mija!!~

kalo tgk mmg kelako......kesian pun ade...tak tau nape....tetibe jek die dtg ngadu ckp bibir die besar....bile aku tanye sakit tak, die ckp tak sakit...tapi bile tgk ade kesan gigitan.....so aku rase semut gigit kot......



besar gile bengkaknye.....heheheeh.....tuam2 ngan ais....tak sampai 15 minit surut balik....


time camni laa syok kalo kenekan die, aku takut2 kan ckp kene gi sepital, gi belah bibir......nangis2 takut heheeheheeheheeh.....mia pun jadi batu api takut2kan mija gak...lagi laa kecut minah nie heheeheheh


mija....mija...tu ar, next time mkn tu tgk2 sikit...ntah ape yg die bedal ade semut agaknye.....dpt sedas kat bibir hah...cam telebih botox pun yeak keh keh keh ...




** catatan preggy : sudah bermula fasa asek rase nak tekencing.....masuk trimester ke 2 nanti mesti dah takde.....(walaupun dah anak ke3, tetap teruja seperti mengandung kali pertama)











35 celoteh sahabat

becoo nyer mcm kne geget tebuan pong ye gak...kui3

August 23, 2010 at 9:20 AM

kesiannya mija...tp xpe,tetap comel tau..jahat korang ek sakat dia.hihi

yela kan lieya, kalo time peknen ni asik nk terkencing je rasanya.tp xpela, sekejap je tu :)

August 23, 2010 at 9:29 AM

kesiannyer mija..kalah angelina jolie..untie pun kene ari tu masa puasa ke 3 xsilap..tp tang bibir ataslah...tp tuam ngan ais pun sbb xtau..esknya dah baik...

August 23, 2010 at 9:34 AM

alahai cian mija, nasib baik kena tang bulan puasa, kalau time raya, dah tak cun nak gi beraya..

akak dah pernah rasa bibir beso gini, cam sengal jer rasa bibir tu kan, berdenyut2 rasa

August 23, 2010 at 9:47 AM

dah mcm angelina jolie dah...
hehehe...

August 23, 2010 at 9:53 AM

lahai kesiannya dia...sib baik dah ok kan...next time baik2 tau..nak raya tak lama lagik...nanti tak leh melaram...

August 23, 2010 at 10:00 AM

alalalala....kesiannya mija...hehehe...mama n mia nakal ea duk sakat2 mija...tp nmpk besar la mmg kak lieya....mesti semut yg geget tue pn besar..sebab tue la bengkaknya besar..ahakzzz

August 23, 2010 at 10:05 AM

cian mijaaa...semut tu kot...
aku pun suka takutkan budak2 ni kalau kena apa2 camtu hihi..

August 23, 2010 at 10:06 AM

alolo sian mija..nieda pun selalu jadi mcm ni tau lieya..allergik pada sesetengah makanan. Kalau mkn udang, tak kena gaya jadikla mcm si mija ni. hehehe..

kesian mija, mama ngan mia kenakan dia plak. mesti korang gelak sakan tgk dia nangis ye..tak baik tau

August 23, 2010 at 10:24 AM

Salam ramadan lieya,

apa khabar lieya & co? Lieya ingat lagi tak ngan knur....hehehe lama knur hilang jejak lieya ni...windu ngan mia & mija...lieya sihat?

Dah lama benar knur tak dengar celoteh lieya ni..knur add link lieya ya.

Kesiannya mija sampai bengkak gitu bibir dier...dah besar anak2 lieya ni.

August 23, 2010 at 10:28 AM

huhuhu...kesiannya mija...nasib baik arr lepas tuam tu dah okey sket ek lieya...

August 23, 2010 at 10:54 AM

besar jadi bibir dia ye... sian betul..

nasib baik dah surut bila tuam dgn ais kan..

August 23, 2010 at 11:11 AM

auuuuwww seksinya hahaha...nurul selalu kena tang mata heheheh

August 23, 2010 at 11:17 AM

aduhduh.. sian nyer gan mija.. untie ingat tadi g cucuk botox.. dh nmpk bibir cam anita serawak la plak.

nasib la dh reda bengkak tu lieya.. mama gan mia notti takut2 kan mija.

August 23, 2010 at 11:46 AM

alahaii kesiannyerr dierr... mesti rasa gatal2 tu nanti....

yg bestt senyumm tetapp senyummmm

August 23, 2010 at 12:19 PM

aduh siannya mija, to muka dia tetap cute dlm sakit2...hehehe

August 23, 2010 at 12:39 PM

alolo siannya la..
tapi kelako ayat lieya tu kata terlebih cucuk botox.. kehkehkeh..

August 23, 2010 at 12:41 PM
sue@ummi madihah

sianyer mija....lieya peknen yer tahniah yer.....take care.....

August 23, 2010 at 12:52 PM

Salam Ramadan Lieya
Lama tak singgah blog Lieya.tahniah Lieya preggy.tak lama lagi dpt baby..kakak2 berdua bakal dpt adik.alahai cian Mija bibir bengkak..harap2 cepat surut.

August 23, 2010 at 1:41 PM

alor2 ciannn nyer .. huhuhuh mcm mana leh jadi mcm tuu .. anak akak punn baru2 nieh mata dier kena gigit semut .. merahh

August 23, 2010 at 1:45 PM

besarnya bibir mija..kalo angelina jolie tgk pun jeles nie mau bunuh diri..

August 23, 2010 at 2:07 PM

Alahai siannye mija..jahat ko lieya budak2 kecik pun nak sakat hehehe akak pun sama gak :p

August 23, 2010 at 2:12 PM

aloooo seksi ooo mija......tp sian dia..

aku dulu rajin kena ko..bangun2 tido bibir besar sebelah.....tp coz' dia biasa..takde ler gelabah pun.....lepas gigit2 sikit...sapu ubat..ok ler tu

August 23, 2010 at 2:35 PM

Comel muka mija bila terlebih botox...tp sian die...

August 23, 2010 at 2:37 PM

hehehehhe..botox yer...

August 23, 2010 at 2:39 PM

Lieya cayanggg...

tahniah dah nak dpt baby..dah berapa bulan ni? alahai byk yang knur tertinggal nie...harap lieya sihat dan juga baby...dah scan belum? Bila lieya nyer due date?

Peluk cium dari knur yg jauh dimata tapi doket kat hati...hehe..lama tak bergurau ngan lieya kan!

August 23, 2010 at 3:02 PM

alamak lieya lupa pulak knur nak beritau lieya...aimi a.k.a kamalina pun tengah preggy tau...hari tu dier terjumpa blog akak terus bertegur sapa kembali...hehe...ni kira2 ada 2 makyong kat blog.

August 23, 2010 at 3:05 PM

looks bad eh..
syukur takde apa2..

better be extra careful next time letak apa2 kat mulut

August 23, 2010 at 5:35 PM

alahai siannya....

August 23, 2010 at 8:04 PM

alahai siannya mija...camana leh kena tu lieya. ke sedang tidur semut itam tu dok merewang kat situh erk. Kalau x baik gak cuba tuam2kan lieya. tapi mija comey.......

August 23, 2010 at 9:16 PM

kesian mija...harap cepat sembuh yer.

August 24, 2010 at 3:53 AM

teruja kannns.. ehehe

August 24, 2010 at 4:49 AM

Dah macam bibir Angelina Jolie dah.itu kena gigit serangga tu.laki akak pun kena ari tu, tapi kat mata.bengkak sebelah.lama-lama hilanglah tu.apalah dorang tu susah -susah nak buat botok ye lieya.suruh je semut gigit.khe khe

August 24, 2010 at 8:28 AM

tu cuba kita yg kena time2 nak pegi keje..mau MC rasenye aritu..haha

cian mija kena dera dgn maknye..ekekekeke

August 25, 2010 at 10:12 AM

alahai..bibir mimi pun penah mcm tu..kelakar aku tgk..cam negro afrika pun ada..hahaha..

August 25, 2010 at 11:50 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy